Кой е онлайн? | Общо онлайн са 17 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 17 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Glory :))) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| | | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Glory :))) Вто Мар 08, 2011 3:25 am | |
| 1.Милооо с какво искаш да се занимаваш като пораснеш (малко повечко)? амии нз може би ще завладея света [rock] мнемм .. каквото дойде 2.Каква ти е най - голямата мечта? много са,но напр. околосветско пътешествие 3. Обичаш ли да играеш на карти?много,на бас,че ще те бия 4. А коя ти е любимата карта? Асо купа^^ 5. Има ли общо между теб и персонажа ти? много бих казала 6. Защо избра точно този лик? защото Блейк ми харесва ;д 7. Любооов дай една две снимчици! ми лов ако много държиш на тебе ще ти дам ама по скайп :)))
:[hug]]]: | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Glory :))) Вто Мар 08, 2011 3:29 am | |
| Бръъъм знам, че ще ме биеш...мен само на покер ме бива! ;ддд И даааа държа на снимчиците...[nods]]] По - късно пак ще ти досадя ;ддд
|
| | | Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Glory :))) Вто Мар 08, 2011 4:31 am | |
| - Фелисити Джеймс написа:
- Бръъъм знам, че ще ме биеш...мен само на покер ме бива! ;ддд
И даааа държа на снимчиците...[nods]]] По - късно пак ще ти досадя ;ддд
йей :(beer): | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Glory :))) Вто Мар 08, 2011 5:02 am | |
| Пак съм ааааз! Ест!
Първо Глорииииии невероятно сладка сииии...ама мисля, че трябва да си качиш снимките и тук в темата [rock]]]
2. Имаш ли любим предмет в училище? 3. Кой е той? 4. Какво предпочиташ: приятелски купон с некви игри или с една приятелка или приятел сред непознати в стая пълна с алкохол? ;ддд 5. Кой ти е любимият цвят? 6. А филм? 7. Любима игра на карти? 8. Кое е късметлийското ти число? 9. А ден от седмицата? 10. Разкажи на кратко най - голямата си публична излагация!
|
| | | Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Glory :))) Вто Мар 08, 2011 10:08 am | |
| - Фелисити Джеймс написа:
- Пак съм ааааз! Ест!
Първо Глорииииии невероятно сладка сииии...ама мисля, че трябва да си качиш снимките и тук в темата [rock]]]
:[hug]]]: с комплименти има шанс да ме накараш да сложа някоя [рофл]]
2. Имаш ли любим предмет в училище? НЕ! ;дд 3. Кой е той? 4. Какво предпочиташ: приятелски купон с некви игри или с една приятелка или приятел сред непознати в стая пълна с алкохол? ;ддд второтооо :D 5. Кой ти е любимият цвят? зелен и червен 6. А филм? доста са 7. Любима игра на карти? покер<33 8. Кое е късметлийското ти число? 3 9. А ден от седмицата? ПЕТЪК! 10. Разкажи на кратко най - голямата си публична излагация! охх ще ме довършиш...еми няма да ти я разкажа ;дд
:[hug]]]: | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Glory :))) | |
| |
| | | | Glory :))) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |