| Търся друго | |
|
+6Lenna D. <33 Раян Рейнолдс Damon Salvatore. Chuck Bass Мел Матияс Barbara S. 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| |
| |
Barbara S. All of the famous people of the world
Брой мнения : 10 Join date : 09.03.2012 Име на героя : Барбара Смит
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 09, 2012 9:16 am | |
| Eммм то не е като за гадже xD така че --- Търся някого, който Канди да харесва. Чувствата да не са споделени, но този човек д знае за нейните чувства и да я използва за глупави цели. Няма значение от пола. | |
|
| |
Мел Матияс All of the famous people of the world
Брой мнения : 75 Join date : 27.01.2012 Име на героя : Мел
| Заглавие: Re: Търся друго Съб Мар 10, 2012 3:25 am | |
| Търся си някой или някоя за няколко нощи. | |
|
| |
Chuck Bass All of the famous people of the world
Брой мнения : 118 Join date : 21.03.2011 Име на героя : Chuck Bass
Информация за героя. Семейство:: all alone Гадже:: Blair Waldorf. БФФ::
| Заглавие: Re: Търся друго Сря Мар 14, 2012 5:05 am | |
| Търся си враг с привилегии - Момиче с което постоянно да се караме, дразниме, мразиме хД и т.н. но всяка кавга да завършва в леглото На лс хДДДД
Последната промяна е направена от Chuck Bass на Сря Мар 14, 2012 5:09 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Damon Salvatore.
Брой мнения : 19 Join date : 03.03.2012 Име на героя : Damon Salvatore.
| Заглавие: Re: Търся друго Нед Мар 18, 2012 6:18 am | |
| Търся си бивша, която още има някакви чувства към мен и я използвам (за секс etc.) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся друго Съб Мар 24, 2012 1:03 am | |
| - Damon Salvatore. написа:
- Търся си бивша, която още има някакви чувства към мен и я използвам (за секс etc.)
ме? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся друго Съб Мар 24, 2012 5:56 am | |
| някоя за една или повече нощи? | |
|
| |
Раян Рейнолдс
Брой мнения : 142 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Търся друго Чет Мар 29, 2012 8:42 am | |
| Понеже героя ми е леко зле в главата. Да го кажем.. психопат. Все пак е наемен убиец така де.. искам да споделя, че си търся жертви, но не за убийство. Той е изнасилвач и... искам да кажа, че търся момичета, който искат да бъдат.. ами.. сещате се.. задоволени насила :) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся друго Чет Мар 29, 2012 10:21 pm | |
| аз? | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
Брой мнения : 306 Join date : 30.01.2012 Име на героя : Lenna Dobreva or Devil [SUUN]
Информация за героя. Семейство:: - Гадже:: Бивша на Клаус. БФФ:: -
| |
| |
Blair Waldorf Study right!?
Брой мнения : 252 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Блеър Уолдорф
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Chuck Bass БФФ:: Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 30, 2012 12:35 am | |
| - Раян Рейнолдс написа:
- Понеже героя ми е леко зле в главата. Да го кажем.. психопат. Все пак е наемен убиец така де.. искам да споделя, че си търся жертви, но не за убийство. Той е изнасилвач и... искам да кажа, че търся момичета, който искат да бъдат.. ами.. сещате се.. задоволени насила :)
Ако още търсиш,пиши ми ЛС. ;) | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 30, 2012 12:56 am | |
| Записъл съм ви в списъка ;) | |
|
| |
Fay Summers. Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 28.03.2012 Име на героя : Fay Summers. Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 30, 2012 8:00 am | |
| Добре, значи, списъкът е много ДЪЛЪГ и затова реших да не пише в отделните теми, е не е много дълъг де, ама все пак...
Ето го и него:
Searching LIST:
- Един по - голям брат, или по - малък. Ако е по - голям - да ме защитава, ако е по - малък - аз да го защитавам. А ако не се намери, че момчетата по форумите винаги са на привършване - по - голяма сестра.
- Момче, което да ми е приятел, много, много, много добър приятел, нещо като бФФ, но и повече от БФФ, защото понякога ще си позволява и други по - интимни неща.
- Момче, което обичам отчаяно!
- Момиче, което да ме е целунало и аз да съм започнала да мисля по въпроса дали съм Би? Тоест някой момиче Би, което да ме харесва?
Е... това е... горе долу... Дано да има желаещи, защото съм отчаяна. | |
|
| |
Шарлийн Уитсток All the normal people in the world.
Брой мнения : 142 Join date : 03.03.2012 Име на героя : Шарлийн Уитсток Години на героя : 32
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Рик Колин БФФ::
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 30, 2012 8:06 am | |
| - Fay Summers. написа:
Добре, значи, списъкът е много ДЪЛЪГ и затова реших да не пише в отделните теми, е не е много дълъг де, ама все пак...
Ето го и него:
Searching LIST:
- Един по - голям брат, или по - малък. Ако е по - голям - да ме защитава, ако е по - малък - аз да го защитавам. А ако не се намери, че момчетата по форумите винаги са на привършване - по - голяма сестра.
- Момче, което да ми е приятел, много, много, много добър приятел, нещо като бФФ, но и повече от БФФ, защото понякога ще си позволява и други по - интимни неща.
- Момиче, което да ме е целунало и аз да съм започнала да мисля по въпроса дали съм Би? Тоест някой момиче Би, което да ме харесва?
Е... това е... горе долу... Дано да има желаещи, защото съм отчаяна. Кандидатирам се за последното :D | |
|
| |
Fay Summers. Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 28.03.2012 Име на героя : Fay Summers. Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 30, 2012 8:11 am | |
| - Шарлийн Уитсток написа:
- Fay Summers. написа:
Добре, значи, списъкът е много ДЪЛЪГ и затова реших да не пише в отделните теми, е не е много дълъг де, ама все пак...
Ето го и него:
Searching LIST:
Е... това е... горе долу... Дано да има желаещи, защото съм отчаяна. Кандидатирам се за последното :D Идеално! | |
|
| |
Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Търся друго Пет Мар 30, 2012 9:43 pm | |
| Търся си човек, който би желал да стане свидетел на това как Раян убива човек. РП-то може да се развие и в миналото, а също така и ще има интрига в която аз ще се опитвам да залича единствения свидетел. Желаещи? | |
|
| |
Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| |
| |
Раян Рейнолдс
| |
| |
| Заглавие: Re: Търся друго Нед Апр 01, 2012 9:31 am | |
| Търся някой който да помогне на Мел да си отмъсти за нещо случило се в миналото. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търся друго | |
| |
|
| |
| Търся друго | |
|