Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Търсят се нови модератори. Нед Мар 11, 2012 1:00 am | |
|
Тук всеки може да кандидатсва за модератор. За да станеш модератор трябва само да подадеш молбата си тук. Ето я бланката: Какво искаш да промениш във форума? По какъв начин ще помогнеш за неговото развитие? Как мислиш да го разпростаниш?
| |
|
Cassie Valentine. Модератор
Брой мнения : 57 Join date : 13.03.2012 Име на героя : CassieValentine.
| Заглавие: Re: Търсят се нови модератори. Сря Мар 14, 2012 4:24 am | |
| Знам, че съм новичка...Ама като имам желание, а и обещавам да съм редовно и да изпълнявам задълженията си ^^ Така де...и ако не го правя, нищо не ви прречи да ме махнете
Какво искаш да промениш във форума? Ами всъщност нищо. Може би малко дизайна трябва да се пипне. Не казвам, че е лош или трябва да се сменя просто някои нещица да се поуправят. Хмм... и още нещо. Има някои доста добри идеи като Баба Севда, Клюкарът, Сватовника, Предизвикателят и други, които са ами ... забравени (?) Просто според мен ако се наблегне и на тези нещица ще стане много по-забавно и би привлекло много повече потребители. Същевременно всички тези "герои" / Баба Севда, Клюкарът и т.н./ са свързани с РП частта. Самата тяхна активност би провокирала повече хора да пишат РП, за да се появат в така известните им рублики. А според мен това е от доста голямо значение за един РП форум. По какъв начин ще помогнеш за неговото развитие? Първо напълно и отговорно ще изпълнявам дадените ми задължения. Второ бих могла да поема задълженията на -А; Конфешънс /добре се разбираме с фотошопа ;дд/; Предизвикателя Хммм...ето и малко идейки: Може да се направи Фотошоп компетишън. Също да се направат доста масови РПта и като се сметне, че повечето потрбители са звезди, може да е нещо свързано със шоу бизнеса....Смисъл концерт, пиеса и т.н. Да направим някакво реалити като Вип Брадър Нещо по нашумелия http://ask.fm/ таа...стига толкова засега.
Как мислиш да го разпростаниш? Имам регистрации в доста форуми / и като казвам доста, имам предвид наистина много/, така че.... | |
|
Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| |
Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| Заглавие: Re: Търсят се нови модератори. Нед Мар 18, 2012 1:15 am | |
| Търсим си още един модератор, бланката дадена в първия пост, можете да я пращате по ЛС до някоя от администраторките (мен, Алисън Хоуп или Ренесмее) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Търсят се нови модератори. | |
| |
|