Кой е онлайн? | Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Под кея. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| Заглавие: Под кея. Нед Мар 11, 2012 1:32 am | |
| | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: Под кея. Вто Апр 10, 2012 7:00 am | |
| Когато бях самотна обичах да идвам тук. Беше спокойно, а и малко хора знаех, как да стигнат до тук.Поредният ден, който прекарвам тук обезпокоявана. Минах отдолу и седнах на влажния пясък. Протегнах крака, оставяйки следи в пясъка. отпуснах тялото си и загледах прииждащите вълни..Както казах бях необезпокоявана..до днес.. Както се бях замислила и втренчено забелязвах поклащането на водата усетих бавни стъпки..придружени от джвакането на подметките по мокрия пясък. -Кой си и защо си тук?-попитах нервно аз и се завъртях. Зад мен стоеше младо красиво момче с дълга коса..Наистина необичайно за момчетата тук, но и аз бях странна..Харесваше ми...Той явно не очакваше точно тази реакция от моя страна, защото се беше втренчил в мен и в рисунките ми , гласещи псувни и тъпи женски депресивни истории по пясъка. -Ехооо.. | |
| | | Нийл Станс All the normal people in the world.
Брой мнения : 54 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нийл Станс
Информация за героя. Семейство:: няма Гадже:: няма БФФ::
| Заглавие: Re: Под кея. Вто Апр 10, 2012 11:59 pm | |
| Имах твърде дълга седмица и реших,че разходката по плажа и едно питие могат да оправят лоото ми настроение.Докато вървях бос по плажа с бира в ръка обмислях случилото се през последната седмица и как всичко ще ми се отрази за напред.Работата ми в университета намаля и започнах да тренирам един момчета във фитнес центърът близо до апартамента ми.Но все още нямах работа,а да тегля пари от банката бе едно от нещата,които мразех. Гласът на момичето пред мен ме стресна,погледнах надолу към нея и видях рисунките й. -Сериен убиец,търсещ нови жертви...Що за въпроси са това?-попитах и се засмях.-Кой съм не ти влиза в работата и второ...плажът е обществено място,както и кеят. Казах и само защото съм нахален до мозакът на костите си седнах на четири крачки от нея и отпих две глътки от бирата си. | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: Под кея. Сря Апр 11, 2012 4:12 am | |
| -Ако имаш за цел да се надуваш..не си уцелил точния човек..Достатъчно ми е скапано, а и си твърде секси за да се разправям с теб...-След тези думи се отпуснах назад и опрях глава в мокрия пясък. Студен и влажен полъх нахлу под потника ми, който се беше повдигнал над пъпа. Същия този полъх пропълзя по голите ми крака и бедра..Определено късите панталони не бяха най-доброто облекло в момента.. Потръпнах и се завъртях към него.. -Имаш ли нещо напротив да си открадна глътка бира..?-попитах аз и зачаках отговора.. Той завъртя очи и ми подаде зеленото шише. Надигнах се и отпих една глътка.. -Меерсаж..-добавих аз и отново отпуснах тялото си назад..,като започнах да си рисувам пениси по пясъка.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Под кея. | |
| |
| | | | Под кея. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |