Кой е онлайн? | Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Предложения | |
|
+12Juliet Evans Jason Miller Rose Brown. Summer Turner Йоан Харис Юн Хе Ми Джейсън Милър Дияна МакКуин Виктор Кревйър Серина Ван Дер Удсън Меган Озера Алисън Хоуп 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Предложения Пет Ное 12, 2010 7:53 am | |
| Ако имате някакви предложения относно форума...пишете в тази тема! | |
| | | Меган Озера
Брой мнения : 94 Join date : 07.03.2011 Име на героя : Меган Озера
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Предложения Пон Мар 14, 2011 9:17 am | |
| Имам много предложения. Например,могат да се направят обикновенни магазини като ... "Кауфланд" например...Все пак трябва да се пазарува от някъде :) | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Предложения Пон Мар 14, 2011 9:23 am | |
| - Меган Озера написа:
- Имам много предложения. Например,могат да се направят обикновенни магазини като ... "Кауфланд" например...Все пак трябва да се пазарува от някъде :)
благодаря за предложението..скоро ще имаме и супермаркети :[wasntme]: | |
| | | Меган Озера
| Заглавие: Re: Предложения Пон Мар 14, 2011 9:25 am | |
| Имам още,но сега някакси... ми излезнаха от главата :))) | |
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Предложения Пон Мар 14, 2011 9:27 am | |
| - Меган Озера написа:
- Имам още,но сега някакси... ми излезнаха от главата :)))
окей като се сетиш се свържи с някоя админка :[hug]]]: | |
| | | Меган Озера
| Заглавие: Re: Предложения Пон Мар 14, 2011 9:28 am | |
| окей | |
| | | Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: Предложения Сря Мар 16, 2011 8:31 am | |
| Нещо не видях критиките ..Таа, няма значение..Аз имам предложения или може би критики,а дори и въпроси, милата ми главаци не успя да ги определи, предполагам, че ако има проблем с темата, ще разбера бързо .. Първо..Защо ние, потребителите не номинирахме хора за конкурсите подпис на месеца, потребител на месеца или аватар на месеца?По какъв критерий се избират участниците в конкурсите, след като явно, ние не ги избираме? ;дд.. Минавам на следващото нещо, което ми направи впечатление..Нещо сте объркали Малинките.. Доколкото ми е известно (поправете ме, ако греша), Малинките са с категории Най-лош актьор, Най-тъп филм и ей такива, не с Най-добре изглеждаща знаменитост ..И, тук имам същия въпрос, защо ние не номинираме хора за Оскарите и Малинките?А, за малко да забравя ;дд..Защо гласуването и там не стане с анкета?Или поне защо става чрез лични съобщения, а не в темата? За Клюкарката мисля, че говорих с едната админка, но може и да не съм ..Не е лоша, но статиите й като че ли са малко кратички и непълни...Може би и трябва мъъъъничко усъвършенстване ;дд.. Май това е всичко ..Съжалявам, ако съм досадила, но от доста време ме човъркат тези мисли.. | |
| Заглавие: Re: Предложения Сря Мар 16, 2011 8:47 am | |
| Още със създаването на форума бяха направени темите: Подпис,Аватар и Потребитал на месеца... Тъй като до онзи момент нямахме много регистрирани потребители,решихме първият месец да бъдат предложени регистрираните до тогава хора! Печелившите за следващите месеци първо ще бъдат номинирани... Относно Малинките и Оскарите сме направили грешка,която ще поправим..Благодарим ти,че ни я показа...! Ние администраторите решихме да номинираме за първите Оскари и Малинки хората,които заслужават място там.
''Или поне защо става чрез лични съобщения, а не в темата?''
Това е с цел запазване на анонимността на гласуване!
Ще предадем на нашата Клюкарка критиките ти!
Всеки си учи от грашките си,за това сърдечно ти благодарим!
| |
| | | Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| | | | Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| | | | Джейсън Милър
Брой мнения : 97 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Джейсън Милър
| Заглавие: Re: Предложения Съб Мар 19, 2011 8:01 am | |
| Аз пък предлагам..да се организират Рп постове все едно се снима Филм :Д | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
| Заглавие: Re: Предложения Съб Мар 19, 2011 8:22 am | |
| Във форума има кастинг за кастата на филм. След като се запълнят ролите ще започне и снимането на филма, под формата на РП. | |
| | | Юн Хе Ми Study right!?
Брой мнения : 34 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Юн Хе Ми
| Заглавие: Re: Предложения Чет Мар 31, 2011 8:52 am | |
| Хм, не знам, може би не съм видяла, но след като има цяла група "студенти", не е ли нормално да има някъде подфорум "Университет" или нещо такова. Може да се вмъкне в онзи раздел "Time to work" или където и да е другаде, но мисля, че трябва да го има. Ако вече е "построен", се извинявам за излишния пост, ама съм малко разсеяна напоследък :[wasntme]: | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Предложения Чет Мар 31, 2011 8:55 am | |
| Ние по принцип си мислехме да направим, но днес имахме мнооого работа и не ни остана време, нооо сега се заемам ;) |
| | | Йоан Харис
Брой мнения : 160 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Йоан, но най-често Джо
| | | | Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Предложения Пон Апр 04, 2011 5:48 am | |
| - Йоан Харис написа:
- И аз имам едно съвсем малкооо предложение и още нещо което е между предложение и малка критика
Та първото е за карето в профила за Име на героя, не е ли малко ненужно, като никовете им са с името на героя. Вместо името на героя може да се сложи това на потребителя, например. А другото се отнася за темите за търсене, потребителите се избиват да пишат. И давам пример за ставащото, един пише друг пише след първия и първия взема че пише отново, сигурно за да е неговото последно, за един ден колко пъти ти трябват да пишеш че търсиш гадже.. Вярно е,че карето Име на героя е малко безсмислено,но в профила е информацията за героя и няма как там да се пише името на потребителя.
Това за темите...и аз мисля,че не е нужно да се пише по повече от 1 път,а просто да се следи темата,но това не зависи от нас,а от потребителите. преповтарянето на постове в "Търся си гадже" и другите теми ще се сметне за спам..за това е ЗАБРАНЕНО от този момент! | |
| | | Summer Turner Study right!?
Брой мнения : 113 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Самър Търнър
| Заглавие: Re: Предложения Пон Апр 04, 2011 8:25 am | |
| Много се радвам, че поне един човек да мисли като мен (Йоан). Но ще помоля карето за името на героя да не се маха, макар че никовете ни също представаляват имената на героите ни, но толкова пъти ми се е случвало, когато никът ми е на английски да чета пълни глупости, от човека с когото пиша РП, за напълно глупави и дори трудни за произнасяне преводи на името. Вероятно трябва да се наблегне, че в това поле, името трява да е написано на български, за да не стават такива обърквания /макар че мисля, че почти всички потребители сме го написали на български/, защото съм 100% сигурна, че единствено Бела Кълън не би се объркало. | |
| | | Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Предложения Сря Апр 13, 2011 5:15 am | |
| Направете още пракове. Има само магазини, ресторанти, барове, дискотеки и други такива. Има само 1 парк! Може да направите дори и гора! | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Предложения Пет Май 06, 2011 3:57 am | |
| Предлагам да се направят околности,така е тъпо да има само барове,дискотеки и магазини. Ще е хубаво да има водопад,езеро,гора,река,път,поляна и още други. |
| | | Алисън Хоуп Администратор
| Заглавие: Re: Предложения Пет Май 06, 2011 4:05 am | |
| Това отдавна го говорим, но все не остава време. А и първо трябва да говорим и с дизайнерката на форума да направи картинката. В най-скоро време ще добавим околностите. | |
| | | Rose Brown. Study right!?
Брой мнения : 5 Join date : 11.11.2011 Име на героя : Роуз Браун.
| Заглавие: Re: Предложения Чет Дек 08, 2011 3:34 am | |
| Искам само да кажа, че дизайнът (тоест цветовете на дизайна) са мои. Ако искате (препоръчително) дайте кредити, в портала или форума, или променете цветовете..
P.S. Пиша тук, защото не виждам темата за критики. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Предложения Пет Дек 09, 2011 2:11 am | |
| Дизайнът (по - точно скина заедно с цветовете) е взет от ХитСкин с ТЕЗИ цветове, които ти казваш, че сме взели от теб! Ето и линк, за да се увериш сама -> http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=179697 Ако наистина ти си го правила и не искаш да се използва от друг, просто не е трябвало да го качваш. Все пак ХитСкин е сайт за скинове за форуми и блогове и може да се използва от всички. Или поне можеше да го заключиш, за да не се използва, щом не искаш. Не възнамерявам да го сменяме, защото няма логична причина. Както сама видя, нищо не е крадено, ами е взето от ХитСкин!!! |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Предложения Нед Дек 11, 2011 6:50 am | |
| Искам да предложа да направите теми свързани със "Старбъкс" (Може и да има,но не ги намирам) |
| Заглавие: Re: Предложения Нед Дек 11, 2011 7:16 am | |
| Току що прерових рп зоната и наистина се оказа,че Старбъкс го няма.Явно,когато сме разчиствали темите сме го изтрили.Ще се погрижа да "открием" 1-2 кафенета^^ | |
| | | Jason Miller
Брой мнения : 52 Join date : 17.12.2011 Име на героя : Джейсън Милър
Информация за героя. Семейство:: Irene - сестра Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Предложения Съб Дек 17, 2011 10:22 am | |
| Понеже не видях темата за въпроси, пиша тук (искрено силно се надявам да не съм престъпил границата). Какъв е лимитът, който трябва да постигна, за да мога да изпращам ЛС. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения | |
| |
| | | | Предложения | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |