Кой е онлайн? | Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ | |
|
+4Серина Ван Дер Удсън Алисън Хоуп Дияна МакКуин Кристофър Рандал 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Съб Мар 05, 2011 4:27 am | |
| ## Режисьор : Кевин Уилямсън
## В ролите : Нина Добрев, Пол Уесли, Иън Сомърхолдър, Катерина Греъм, Стивън Р. Макуин, Майкъл Тревино, Кандис Акола, Зак Роеринг и др.
## Държава : САЩ
## Година : 2010
## Субтитри : Благодарение на Hellhound и http://subsunacs.net/
## Резюме : Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им.Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погребани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.
Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена. . . http://zamunda.net/Е какво мислите за сериалчето? | |
| | | Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Чет Мар 17, 2011 7:01 am | |
| Бях напълно зарибена първите епизоди, но тогава всичко беше доста по-различно. Стефан беше добрия, не мразех толкова Елена, Деймън не се правеше на какъвто не е. Сериала беше романтичен и не бе така просташки както сега. МРАЗЯ ГО! Заклела съм се че няма и епизод да изгледам. Само Стефан ;;((( Тъжно лице, защото фенчетата които се намериха последните епизоди са ПЪЛНИ досадни! | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Съб Мар 19, 2011 11:13 pm | |
| ОБОЖАВАМ сериала. Заклета фенка съм му. Очаквам всеки нов епизод с огрооомно нетърпение...
| |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Съб Мар 19, 2011 11:32 pm | |
| - Алисън Хоуп написа:
- ОБОЖАВАМ сериала. Заклета фенка съм му. Очаквам всеки нов епизод с огрооомно нетърпение...
Иаз и аз и аззз :[wasntme]: | |
| | | Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Съб Мар 19, 2011 11:36 pm | |
| | |
| | | Триша Тиъри
Брой мнения : 81 Join date : 10.03.2011 Име на героя : Триша Тиъри
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Съб Мар 19, 2011 11:42 pm | |
| Един от най-добрите сериали, правени някога. Интересен е и те държи в напрежение. Има си и своите забавни моменти. Как да не го обичаш? | |
| | | Елизабет Дейвис
Брой мнения : 223 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Elizabeth Bonner
| | | | Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Съб Мар 19, 2011 11:45 pm | |
| - Елизабет Дейвис написа:
- Най добрият сериал,който някога съм гледала :010: Пристрастена съм към него
ми ту :02: :28: | |
| | | Кендра Уилкинсън
Брой мнения : 135 Join date : 04.04.2011 Име на героя : Кендра Уилкинсън
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ Сря Апр 06, 2011 5:41 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ | |
| |
| | | | Дневниците на вампира /The Vampire Diaries/ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |