| I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Марина.
Брой мнения : 27 Join date : 06.03.2012 Име на героя : Марина
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| Заглавие: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 12:03 am | |
| Не съм много добра тъй като работя с шопа от седмици .. Ето някои мои тъпотийки ..
Нещо грозотийско ..
- Spoiler:
Поръчка:
- Spoiler:
Комплектче:
- Spoiler:
Е какво мислите?Приемам и поръчки ..
| |
|
| |
Ашли Бенсън
Брой мнения : 153 Join date : 07.07.2011 Име на героя : Ашли Бенсън
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Kaya Lourence
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 1:33 am | |
| не хубави са. може ли едно комплектче? | |
|
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 2:50 am | |
| - Ашли Бенсън написа:
- не хубави са. може ли едно комплектче?
Ще ми дадеш ли галерията за снимките? | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
Брой мнения : 306 Join date : 30.01.2012 Име на героя : Lenna Dobreva or Devil [SUUN]
Информация за героя. Семейство:: - Гадже:: Бивша на Клаус. БФФ:: -
| |
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 4:14 am | |
| - Lenna D. <33 написа:
- На Майли стана суперско! Онова комплектче .. да понахалствам и аз за едно такова?
Благодаря .. та може ли снимки или аз да избера? | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
Брой мнения : 306 Join date : 30.01.2012 Име на героя : Lenna Dobreva or Devil [SUUN]
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 4:25 am | |
| | |
|
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 4:34 am | |
| | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 4:35 am | |
| | |
|
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 5:07 am | |
| - Lenna D. <33 написа:
- На Майли стана суперско! Онова комплектче .. да понахалствам и аз за едно такова?
Готово .. Реших да го оставя така тъй като щях да го натруфеля с разни буклуци ... и щеше да стане по-голяма боза.. Та за снимките,които даде ти:Не можах да направя нещо като хората,напротив стана произведение на 2 - годишно .. Та айде стига съм филосовствала .. - Spoiler:
Аз лично не ми харесва,на една от снимките й са скапало качеството .. Дай да напрая нов .. | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 5:10 am | |
| НЕЕЕЕ ЗАБРАНЯВАМ ТИ ЧУ ЛИ МЕ?? ПЕРФЕКТНО ЕЕЕ! Като си обновя подписа ПРАС ще го лепна най-отгоре <333 | |
|
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 5:20 am | |
| Радвам се , че ти харесва. | |
|
| |
Ашли Бенсън
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Мар 31, 2012 7:06 am | |
| нямам предпочитания затова ти избери снимките. Благодаря | |
|
| |
Марина.
| |
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Нед Апр 01, 2012 3:17 am | |
| | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Нед Апр 01, 2012 3:53 am | |
| Хубави са но ти предлагам да използваш размерите 500х333 по хубаво се получава | |
|
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Вто Апр 10, 2012 8:13 am | |
| Скоро не съм пускала , но това не значи че съм спирала .. ;дд Ето някойло дизайна за разни блогове и един нов форум за Майлитоо .. - Spoiler:
Поръчка: За форума: Кой е онлайн?: Фон: Ново мнение: Няма ново: Заключено: Нещо за блога ми:
Мнение? | |
|
| |
Марина.
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Съб Апр 21, 2012 8:09 am | |
| Един подпис на Нина и Иън , който стана огромна боза .. Мнение? | |
|
| |
Ашли Бенсън
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Пон Апр 23, 2012 9:06 am | |
| | |
|
| |
Lenna D. <33 Модератор
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea Вто Апр 24, 2012 6:00 am | |
| Ауууу много задобраваш ;** Кип он гойинг!! | |
|
| |
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea | |
| |
|
| |
| I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the rea | |
|