Lenna D. <33 Модератор
Брой мнения : 306 Join date : 30.01.2012 Име на героя : Lenna Dobreva or Devil [SUUN]
Информация за героя. Семейство:: - Гадже:: Бивша на Клаус. БФФ:: -
| Заглавие: Честит Великден!! <333 + Конкурсчее от мен =] Съб Апр 14, 2012 12:43 am | |
| Здравейте =] Пускам темичката от сега за да се подготвите за предстоящото ми конкурсчее! Няма да го пускам в раздел конкурси защото е НЕофициално и само за забавление! После за него а сефа да ви кажа нещо .... HAPPY EASTER!
Да сте ми всичките живи и здрави усмихнати и щастливи! Дано ви предстоят още много приятни мигове в нашия любим форум Stars-RPG! Да си го обичкате и да сте активни и да имате много приятели от тук! Нека няма дразги повече , без драми без нищо! MY FCK'IN AWESOME COMPETITION!
Е ... не е кой знае какво но добре =]. Понеже на Великден или по точно ПРЕДИ Великден нещото което очаквам с нетърпение е да боядисаме нашите светни яйца! Всички ние го правим :). И нека форумчето се украси с вашите цветни цветни яйчица! Е , след като направите яйцето ПРЕДИ да си го чукнете и да го изядете го снимайте и ни го покажете! После ВИЕ ще гласувате за най-хубаво яйце =]. Победителят ще спечели великденско профилче :). Дано всички участвате .. А да забравих да спомена че всеки участник като поощрение ще получи безплатно авче /гиф или не/. Айде СНИМАЙТЕ ТЕЗИ ЯЙЦА!!! | |
|