Кой е онлайн? | Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Предложение :) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
TheWhiteLotus
Брой мнения : 1 Join date : 16.04.2012 Име на героя : Nikeya
| Заглавие: Предложение :) Пон Апр 16, 2012 8:35 pm | |
| Здравейте! Христос Воскресе :) Искам да се обърна лично към администраторите за един проект :) Казвам се Силви и съм създател на първият български РП-форум за "Здрач". Той още си съществува, но вече е по-скоро като музей, не сме писали в него от много отдавна. Както и да е. Сега имам нов проект, който НЕ е форум, но може да ви заинтригува. Става въпрос за мрежа от млади хора, които или имат (или като мен са имали някога) РП-форум или просто обичат да пишат в такива. Като казвам "мрежа" имам предвид сайт, който е направен като фейсбук (можеш да добавяш "приятели", да пишеш по стените на др. потребители и пр). Идеята е да се съберем много любители на този тип игри и да обменяме опит и идеи или просто да си говорим за маниите ни. Може да си правим и класации ако искате и да коментираме чуждите форуми.Освен това от това може да се получи и чудесно място за реклама, а и е лесен начин да знаете как се приемат нововъведенията по форумите, както и самите форуми, тъй като има и бутон "харесва ми". По отношение на личните данни и пр. мрежата ни има настройки за това кой да вижда профила ти, а и не държим да използвате истинските си имена. Имаме и опция за "блокиране" на потребители. :) Можете и да откажете да получавате известия от сайта. И не на последно място, както и във фейсбук можем да създаваме групи, както и да ограничаваме достъпа до тях, така че да си имате например група на вашия форум, където да си пишете между вас и да се уговаряте и пишете съобщения. Мисля, че това е основното, кажете какво мислите, дали ви харесва идеята и ако да заповядайте. Сайтът е съвсем нов от вчера и адресът му е:
Поздрави! * * * | |
| | | Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| Заглавие: Re: Предложение :) Вто Апр 17, 2012 12:00 am | |
| Като за начало - воистина воскресе ^^ Поласкана съм от "поканата" Ви и само да отбележа, че това е една супер идея и доста оригинална, на мен лично ми харесва доста, но преди да се регистрирам ще поискам мнение и от останалата част от екипа, преди да правя някаква реклама и т.н. на този форум. А и да видя дали идеята им се харесва и дали и те биха се присъединили^^ И още веднъж идеята Ви е прекрасна, доста добре сте го обмислила. Поздравление, не мога и да си представя колко труд е коствало, но предполагам си е заслужавало и то доста. А за форума Ви, никога не е късно отново да издигнеш един форум или да го направиш активен, нашият е живо доказателство. | |
| | | Cassie Valentine. Модератор
Брой мнения : 57 Join date : 13.03.2012 Име на героя : CassieValentine.
| Заглавие: Re: Предложение :) Вто Апр 17, 2012 3:48 am | |
| | |
| | | Lenna D. <33 Модератор
Брой мнения : 306 Join date : 30.01.2012 Име на героя : Lenna Dobreva or Devil [SUUN]
Информация за героя. Семейство:: - Гадже:: Бивша на Клаус. БФФ:: -
| Заглавие: Re: Предложение :) Вто Апр 17, 2012 5:36 am | |
| Уоу!! :3 Това е най-добрата идея която съм прочитала O_O. Аз със сигорност ще се присъединя като и скоро ще рекламирам новия ми форум там :3. Благодаря че ни каза за сайта! И пак МНОГО СТРАХОТНА ИДЕЯ!!! | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Предложение :) Вто Апр 17, 2012 5:43 am | |
| Наистина това е една страхотна идея. Аз лично бих се присъединила, защото идеята е доста оригинална и интересна. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложение :) | |
| |
| | | | Предложение :) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |