| От мъжката и женска гледна точка.!!! | |
|
+2Джеймс Франко Annabelle Carter 6 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: От мъжката и женска гледна точка.!!! Вто Мар 08, 2011 1:12 pm | |
| Момичета,момчета тази тема е за всички въпроси които сте си задавали относно противоположният пол. Всичко което ви интересува може да питате тук.Задавате въпросите си,и получате отговор.Може да питате всичко.Нали за това е темата. Тук може да се чуствате свободни дори за малко време. С нетърпение чакаме въпросите ви. !!! | |
|
| |
Джеймс Франко
Брой мнения : 185 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Джеймс Франко Години на героя : 36
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Сря Мар 09, 2011 7:53 am | |
| Винаги съм се чудил .. относно цикъла и не внимавах в час по Биология .. беше гнусно да говорим за течяща кръв .. от ... .Все пак .. забога какво е това цикъл .. и боли ли ги жените .. когато имат цикъл .. някви страннични ефекти на цикала? .. и на колко време се появява? :[shok]]: | |
|
| |
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Сря Мар 09, 2011 8:09 am | |
| Tака .... Интересен въпрос.
1 : Не знам дали ги боли,не съм момиче.ХАХХАХАХА.Но от обща култура знам някои неща.
2 : Странични ефекти... Ми лятото на моята БФФ и дойде и не можеше да влиза във водата.Понеже можеше да хване някоя болест или нещо друго.Да,трябва да са внимателни когато са в цикъл.И не бива да правят секс.Може да ти се стори страшно,но на някой от жените като им дойде стават доста лоши.Цикъла се появява веднъж месечно.Но зависи може да закъснее или да дойде по-рано.
Allways Use A Condom ------ > !!!
3 : Не си внимавал много в час по биология щом не знаеш кога се появява цикъла.
4 : Може и да бъркам за някои неща.Да не ми се сърдят дамите.!!! Това е нещо нормално,и ако един мъж смята това за гнусно.То да не почнем да говорим какво смятат жените че е гнусно при мъжете !!! | |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Сря Мар 09, 2011 11:29 am | |
| Мога да ти кажа, че не боли когато имаш цикъл. Възможно е преди това да те боли корема (при мен постоянно се появява), но пия Бусколезин и ми помага.. Появява се всеки месец и трае от 3 до 8 дни, но при всички е различно.
Ето ти и малко информация за първия път:
Първата менструация Доста момичета се стряскат при първата си менструация.А това е излишно.Всяка жена е минала по този път.Това е нещо съвсем нормално,което дори трябва да ни радва.Когато първата ми менструация дойде се радваите.Споделете с майка си и положете нужните грижи.Не се хвърляите веднага на тампоните.По-добре през първата година иэполэваите превръзки. Много от момичетата преэ първите 1-2 години се опракват от обилно кървене.Това също е нормално.Нормално е през това време също цикълът да е нередовен.Това е периодът ,в който цикълът ви се регулира.
Последната промяна е направена от Алисън Холт на Сря Мар 09, 2011 11:32 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Сря Мар 09, 2011 11:32 am | |
| Благодаря че писа !!! :[baby]: | |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Сря Мар 09, 2011 11:38 am | |
| Видях, че сте заговорили, че не може да се прави секс.. Ето ви малко информация:
За някои жени е немислимо по време на менструация да се отдават на секс. Не само заради кръвотечението, но и защото като цяло се чувстват не добре. Но има и такива, които тези дни не им пречат и не пропускат да се насладят на секса с любимия човек. Какво все пак трябва да имате предвид, за да не си разваляте удоволствието.
Какво става с организма ви?
Организмът ви не се променя физически по никакъв начин по време на менструацията. Променя се маточната ципа, под влияние на хормоналните промени в организма ви. Някои жени се оплакват от гадене, главоболие, умора, нервност. Всички останали обаче нямат никакви причини, освен наличие на полово предавани болести, за да се отказват от секс. Затова не се притеснявайте, само вземете по-добри предпазни мерки. Да видим какви са те.
Предпазни мерки
Тъй като все пак си в цикъл, дори да правиш секс в последните дни на менструацията, все пак има опасност да изтече кръв, затова се подсигури със средства за почистване. Разбира се най-доброто решение си остава да правите секс на място, където и да изцапате няма да е проблем, като например банята. Но ако няма такава възможност е добре да имаш подръка хавлиена кърпа или мокри кърпички.
Най-добрата поза е ти да си отдолу, защото тогава менструалната секреция, която отделяш е по-оскъдна. Отпусни се, не мисли за менструацията си, а се отдай на удоволствието. Но не забравяй, че макар и малко вероятно има възможност от забременяване, затова при всички случай е най-добре да се използва презерватив.
Мога ли да забременея?
Да има риск, макар и минимален, особено ако цикълът ти е по-къс и ти идва на 22-23 дена, а не на 28. Освен това не забравяй, че сперматозоидите оставят живи няколко дена в тялото ти и оплождането не изглежда невъзможно. Затова е по-добре да се подсигуриш и да не предприемаш излишни рискове.
Как влияе секса на менструацията?
Много жени се притесняват, че секса по време на менструация ще засили кръвотечението. Това обаче не е така. Дори е възможно точно обратното. Ако достигнеш оргазъм, това ще прекрати менструацията ти. Това се дължи на отделянето на хормоните простагландини, които предизвикват маточни контракции, помагайки на организма да изхвърли по-бързо менструалната кръв. Има изследвания, които доказват, че по време на оргазъм менструалната кръв се изстисква от организма. Още една причина да не се страхуваш от секса по време на менструация и да му се насладиш. | |
|
| |
Джеймс Франко
Брой мнения : 185 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Джеймс Франко Години на героя : 36
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 1:43 am | |
| аха .. интересно ... разбрах ... нищо не разбрах .. но все пак благодаря за отговорите .. аз бавно загрявам и по-късно от деня .. мога да разбера нещо .. след като го прочета още 10 пъти (sun) ... но все пак благодаря за подробния отговор ... и не смятам че е гнусно .. както Тони каза .. това е напълно нормално (sun) | |
|
| |
Jessica Alba
Брой мнения : 138 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Джесика Алба Години на героя : 30
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 2:34 am | |
| Аз аз аз имааам въпрос!!! :05: Таакам значи някой можели да ми обясни какъв е смисъла на математиката :@: а сега сериозният въпрос.Защо когато режа момчетата и ги унижавам пред всичките им приятели продължават да ми се натискат...нямат ли себеуважение :хх | |
|
| |
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 3:25 am | |
| - Jessica Alba написа:
- Аз аз аз имааам въпрос!!! :05:
Таакам значи някой можели да ми обясни какъв е смисъла на математиката :@: а сега сериозният въпрос.Защо когато режа момчетата и ги унижавам пред всичките им приятели продължават да ми се натискат...нямат ли себеуважение :хх Ми може би защото прекалено много искат едно момиче. И не мислят за това как си ги отрязали.А и ги надъхва още повече. Според мен това е нещо като конкуренция.Обичат да се хвалят с новата си находка.Това ги кара да се чустват големи мъжкари.Пък и егото им ги кара да се чустват велики.Те имат самоуважение,но просто не им пука.Докато не получат това което искат няма да спрат.Затова трябва да си пределно ясна с отговора си.Не увъртай.Казваш му "Щом съм казала Не,значи Не." | |
|
| |
Jessica Alba
Брой мнения : 138 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Джесика Алба Години на героя : 30
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 3:44 am | |
| Ами аз това правя..но без резултат.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 3:49 am | |
| Трябва да му покажеш че наистина го мислиш. Бъди по-уверена в това.Ако пък започва още повече да ти досажда можеш да използваш ръцете и краката си.Ако се наложи.някой мъже са като аборигените.Аз ако бях на твое място нямаше само да му отказвам.А щях и да му показвам.Защото всичко си има граници.
| |
|
| |
Jessica Alba
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 3:52 am | |
| Съгласна съм и мс за идеята,но повечето момчета не разбират от дума а аз не мога да ги набия...смисъл боли ме като ги ударя а те са невредими... | |
|
| |
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Чет Мар 10, 2011 3:55 am | |
| Tе и никога няма да разбера.Когато искат нещо,всячески ще се постараят да го постигнат. С една дума ЕГО.Ти си момиче нормално е да си по-слаба.Все пак не си някоя културистка.!!! Нали знаеш като се суберат много момичета на едно място,и особено ако са приятели.Няма да смее да те доближи. | |
|
| |
Елиша Грейв
Брой мнения : 44 Join date : 22.03.2011 Име на героя : Елиша Грейв
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Вто Май 24, 2011 5:03 am | |
| Ето и един банален въпрос: Искам гадже но не се получава как да стане ? :Д | |
|
| |
Max Fray
Брой мнения : 10 Join date : 24.05.2011 Име на героя : ~Макс Фрей;
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! Сря Юни 15, 2011 4:56 pm | |
| Слaгаш си грамаден сутиен и го пълниш с тоалетна хартия, една къса пола, и си ти. ;D Нее, шегувам се. Аз никога не съм имал гадже, незнам, но ето как си го обеснявам: Харесай си някой (но гледай да не е някой надут пуяк, че тея чуват само ,,велик си!") запознайте се опознайте се, и ако разбереш, че те харесва, а той нищо не прави (може би защото го е срам или ако е надут пуяк защото му е ,,под нивото само той да предлага, понеже е ,,велик") действай. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: От мъжката и женска гледна точка.!!! | |
| |
|
| |
| От мъжката и женска гледна точка.!!! | |
|