Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ким Петерфройнд
Брой мнения : 44 Join date : 11.03.2011 Име на героя : Кимбърли Крейвиър
| Заглавие: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. Пет Мар 11, 2011 8:51 am | |
| Казвам се Александра ака Ал, Алекс, Алита, Алехандро (хД)... Най-предпочитам Ал. Таааа... Няма да се впускам в много подробности *не си вярва много-много на думите* Let's get back to business. xD На 13 години от град Пловдив. Всъщност съм родена в Монтана, а живея в Пловдив. хД Точен адрес, телефон, ЕГН и други подобни глупости няма да ви дам. (Никакви измами с лични данни, моля. `-.- хДД) Какво друго, какво другоо?!... Амии обожавам РПГ-то. <333 Щом съм се регнала в такъв форум, естествено, че е така. ХДДТакаа... ;д Май кърънт обсешън из Алекс Петифър.. Ahh, my sweet John Smith. <33 xD I also love Misfits.. Чакай малко, аз го обърнах на английски тука! XDD Старсзз не ми влияе добре. ;д Таа, следя Чък, СПН, ТВД, Мисфитс, ОТХ (макар, че в последно време съм го... Тоест, не го гледам. хД) Гледам и Смолвил -на втори сезон съм-, Теорията за големия взрив и други. Тааа... Личното ми мнение е, че СПН е милион хиляди пъти по-готино от ТВД. Ох, изцепките с храната.. <333 И колко много ми липсва трикстъра.. Ах, тъп Луцифер.. (Кого заблуждавам!? Луцифер, обичам те... <333) Защо трябваше да го убиваш?!!!?!?!?! Тааа... слушам рок/емо/скриймо/пънк/пост-хардкор, може и мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъничко метъл. хД Дори и инди рок слушам понякога, може и хаус, а от поп песните зависи. Мисля, че Love the way you lie е ужасна! Просто ми стърже ужасно много в мозъка. хД Заявявали са ми също, че мога да работя в радио, защото имам добър вкуус. ^^ Чалгата е изключена. ;д Просто я мразя до дъното на душата си. Фен на ХАРИ ПОТЪР ФОРЕВЪР! КАКТО И НА МЕРЛИН! Снейп и Артур, Хари, Мерлин, Рон, Хърмаяни.. <333 И Лунито Лъвгуд също.. <33 Мразя Здрач сагата. ;д
Ами това ви стига засега.... Благодаря, че сте ме изтърпяли. Получавате наградка... -още я мисли- Чаллл! ^^
P.S - Забравих да спомена за перверзното ми подсъзнание. ;д | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. Пет Мар 11, 2011 9:03 am | |
| :[hug]]]: Здрастиии съгражданке :)))
1.Любим цвят? 2.Число? 3.Любим месец? 4.Ден от седмицата? 5.Държава? 6.Град? 7.Любим спорт?
айдее после пак може да ти подосаждам ;дд :[hug]]]: | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. Пет Мар 11, 2011 9:10 am | |
| Оо...здравей...
Като за начало...
Как си??
Ооо и ти си фен на Хари Потър ...супер..... Какво мислиш за Хари Потър 7??
Аз също мразя Здрач сагата... :05:
И още едно, две въпросчета...: 1. Лято или зима? 2. Любима храна? | |
| | | Триша Тиъри
Брой мнения : 81 Join date : 10.03.2011 Име на героя : Триша Тиъри
| Заглавие: Re: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. Пет Мар 11, 2011 9:12 am | |
| Ууу... Виж ти, виж ти. Ал... хд БТВ... Ония послепис нямаше нужда да го пишеш, то си струи от тебе подсъзнанието.
1. Как беше прекрасния омлет? 2. Защо те няма в скаайп? *Ааа... Сега те видях.* 3. Как си? 4. Обещай ми, че ще отидем на пътешествие! 5. Ама наистина... Сериозна съм ХД 6. Любим вид сладолед? 7. така и не разбрах, по какво беше тая 6-ца? хД | |
| | | Ким Петерфройнд
| Заглавие: Re: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. Пет Мар 11, 2011 9:18 am | |
| - Триша Тиъри написа:
- Ууу... Виж ти, виж ти. Ал... хд
БТВ... Ония послепис нямаше нужда да го пишеш, то си струи от тебе подсъзнанието.
1. Как беше прекрасния омлет? - Прекрасен беше. xD 2. Защо те няма в скаайп? *Ааа... Сега те видях.* - Там съм. хД 3. Как си? - Мии... Горе-долу. 4. Обещай ми, че ще отидем на пътешествие! - Обещавам! ХД 5. Ама наистина... Сериозна съм ХД - Доообре. хД 6. Любим вид сладолед? - С карамел, ванилов, има и някакъв виолетка, дето го обожавам. хД 7. така и не разбрах, по какво беше тая 6-ца? хД - По литература. хД | |
| | | Ким Петерфройнд
| Заглавие: Re: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. Пет Мар 11, 2011 9:21 am | |
| - Серина Ван Дер Удсън написа:
- :[hug]]]: Здрастиии съгражданке :)))
1.Любим цвят? - Лилав. 2.Число? - 7 3.Любим месец? - Юли. 4.Ден от седмицата? - Неделя. 5.Държава? - Англия, Америка, Франция. 6.Град? - Лондон. 7.Любим спорт? - Волейбол и баскетбол. ;д
айдее после пак може да ти подосаждам ;дд :[hug]]]: - Дообре. хД - Алисън Холт написа:
- Оо...здравей...
Като за начало...
Как си?? - Горе- долу. ;д
Ооо и ти си фен на Хари Потър ...супер..... Какво мислиш за Хари Потър 7?? - За мен лично е най-хубавата книга от всичките.
Аз също мразя Здрач сагата... :05:
И още едно, две въпросчета...: 1. Лято или зима? - Лято. 2. Любима храна? - Junk food is love. <333 | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. | |
| |
| | | | So where do I begin? I woke up today. Dragged this broken suitcase, threw it away. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |