Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Създаване на студент / студентка | |
|
+59Ashley James ~ Damon Salvatore. Chelsea Dawn Wayne. Виктория Спаркс Алиша Хърд-Ууд Sarah - Kwain O'Conner. Analeine Ice Marshel Sophia. Рик Колин Clary Frey Rose Tayler Клаус. Барбара МакАдамс Хейли. Ramona Vanderloo Сара Макензи Blair Waldorf Шар Фанинг Jenny Williams Виктория Сандс Katherine Brown Irene. Rose Brown. Destiny Stone Алисия Dennis Papageorgiou Съни Каролин Дънстън Елизабет Тийдър Ivy Dawson. Кейти. Cassie Ainsworth Neolis Mentions Джеси Рийвс Ксения Мерозова Kayla Fray. Ариана Колинс Елена Гилбърт Виктория Грейсън Алекзандър Лайтууд ВиВиан Блек Renesmee Renesmee. Зендая Блек Юн Хе Ми Джейсън Адамс Джесика Милър Нейтън Флувър Касандра Хейл Кийра Найтли Jenny Humphrey Елизабет Дейвис Клеър Монгомъри Summer Turner Серина Ван Дер Удсън Ефи Стонем. Далия Крейн Беатриче Куимби Алисън Хоуп 63 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| | | | Jenny Williams Study right!?
Брой мнения : 4 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Джейн Уиляс
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 8:05 am | |
| Снимка* : Име на героя* : Джейн Уилямс Прякор : Джени Личността която използвате за лик* : Миранда Кер Години* : 18 Дата на раждане : 8 Август Зодия : Лъв Пол : Жена Работа : Барманка Талисман : Малък прозрачен медальон Допълнително : - Имам котка, Jimmy .. - Пуша, ако се ядосам .. - Убивам депресията с шоколадови бонбони .. Външен вид, Характер, История *: Направих само една нищожна крачка напред и останах без дъх. Ярката светлина ми позволи да осъзная обстановката, да се отпусна и да разбера, че вече съм си вкъщи. Затворих очи. Тялото ми отказваше да реагира , не ми се подчиняваше.. "Хайде, Джени.. Всичко ще е наред ! Просто още няколко крачки.." Опитвах се да си внуша, че всичко ще е наред, че трябва да положа едно нищожно усилие, за да се почувствам в безопасност, но нали не можех да излъжа дори и себе си. Поех въздух и закрачих напред. Крачките ми бяха така колебливи, усещаше се от разстояние. ТЯ можеше да го усети, но не беше тук. Надявах се да не е. Беше ме страх дори да отворя очи, не си и представях отново да се изправя пред лукавата й усмивка, пропита с толкова злоба. Беше трудно да повярвам, че съществува нещо толкова зло. Не можех да осмисля какво точно се е случило с ангелското й лице, къде бе изчезнало.. Пронизителен писък на малко дете ме изкара от целият този фарс. Очите ми се втренчиха инстинктивно на пред, вцепенени от ужас. Можех да фокусирам само махагоновата врата. Поколебах се за секунда преди да отворя и яростно да се пъхна в огромната баня. Заключих зад себе си и започнах да оглеждам, сякаш очаквах някой да изскочи иззад ъглите. Несъзнателно очите ми преминаха през огледалото. В първият момент дори не обърнах внимание, продължих да се взирам в различни посоки без никакво намерение да спра, но после успях да забележа кървавото петно на челото си. "Коя е тя ?" бе първото, което премина през ума ми. Миг по - късно бях започнала да се анализирам. Спрях се върху кръвожадният си поглед, който отчаяно търсеше спасение. Сините ми очи бяха загубили обичайния си блясък. По бузата ми се стичаше струйка алена кръв,а мургавия цвят на кожата ми си бе отишъл. Бях пребледняла като платно. Устните ми леко потрепваха в синхрон с тялото ми. Кичури тъмна коса се бяха полепили по лицето ми. Върху мен бе изписан ужас. Не, не , не , не ! Аз не бях такава. Този ужас, всичко това.. Не бе възможно да съм аз. Не бях такъв характер. Никога не се бях страхувала, не можех да си го позволя ! Не бях такава ! Преди по - малко от ден можех с гордост да кажа, че съм смел човек, че можех да реша всеки проблем с хладнокръвно мислене. А сега ? Сега какво бях ? Къде се бе изпарило решителното момиче, което не позволяваше на чувствата си да съществуват без съзнателно желание ? Къде беше срамежливото момиче със своите алени бузи ? Къде беше твърдият характер, лидерът ? Къде изчезна амбициозната купонджийка, която не спираше да се смее ? Ами лъчезарното момиче, което правеше всичко, за да бъде баща й доволен ? Къде бях аз в цялата тази история ? Изгубена ? Нее , аз бях тук ! Само трябваше да си го припомня. Погледнах още веднъж собственото си изражение, в което вече се долавяше решителност и сила. Крайчеца на устните ми се изви в лека половинчата усмивка. Изтощено се строполих на земята и затворих очи. /Спомен/
- Татко, татко ! - изписках с пронизителното си звънливо гласче. Малките ми боси краченца яростно се спуснаха по стълбите на голямата къща. Лекото трополене от стъпките ми ме караше да настръхвам от възбуда. Сама се предизвиквах да съм по - бърза, да се постарая да стигна до малката ми цел възможно най - скоро. Бях едно малко, ядосано момиченце, което не успяваше само да си даде отговор на редица въпроси. - Хей, внимавай ! Може да се нараниш, сладкишче. - нежният гърлен глас на татко се подаде измежду стълбите. Миг по - късно полетях във въздуха, здраво вкопчила се в силните ръце на стройният мъж. - Пусни ме ! Пусни ме веднага ! - запротестирах недоволно и раздразнено ритайки с крака във всяка посока си изпросих приятното усещане от здрава земя под краката . Нацупено скръстих ръце вдигайки малката си главичка нагоре. Усмивката на баща ми бе незабравима, изпълнена с толкова радост и любов. - Защо всички деца си имат майка, а аз не ? - прозвуча настойчивият ми тон придружен от яростен поглед. - О, Джени.. Това ли е проблема ? ... Нямаш майка, защото тя те обича прекалено много , даде живота си за теб. - прошепна нежно и внимателно целуна челото ми. Хвана ме за ръка и заедно поехме към кухнята, за да закусим. /Край на спомена/
/Втори спомен/ Стояхме лице срещу лице. Думите бяха излишни. Можехме да усетим чувствата си. Нямаше смисъл да говорим, сякаш можех да прочета мислите му. Телата ни бяха толкова близо едно до друго, че можех да усетя топлината му, леденият му ментов дъх, дори ударите на сърцето му. - Обичам те. - каза той , така равно сякаш бе нещо естествено, сякаш ми казваше "Здравей ". Зашеметяващата му усмивка не закъсня и бързо успя да накара цялото ми същество да изключи. Усещах как кръвта се събира в бузите ми, точно като по часовник. - И аз те обичам, много. - опитах се да звуча така нормално като него, но гласът ми се покачи с няколко октави. Бях толкова развълнувана, сякаш го чувах за пръв път. Сякаш не ми го повтаряше през всичките осем години. Още от деца. Ръката му нежно си проправи път през блузата ми, настойчиво впивайки устните си в моите. Инстинктивно продължи надолу по брадичката и шията ми. Внимателно впих пръсти в златните му коси , оставяйки се изцяло в неговите ръце... Целувките му продължиха, дори след като смъкна блузата от мен. Меките му устни се разхождаха по настръхналата ми кожа в продължение на няколко минути. Усмихнах се леко и затворих очи... /Край на спомена/
/Трети спомен/ Мрак. Силните дъждовни капки, разбиващи се в земята, се сливаха с горещите ми сълзи. Гледах го. Бе в ръцете ми, неподвижен и студен. - Събуди се ! - прошепнах умолително, но думите ми се загубиха глухи и нечути от никого. Част от мен умря в онзи ден. Сърцето ми бе разбито на милиони парченца.. необратимо. Прегърнах го. - Не ме оставяй. Ние се заклехме, помниш ли ? Винаги заедно... - продумах през хлиповете си. Болката бе изгаряща, убиваща. Протегнах треперещата си ръка и извадих от пазвата си мъничък прозрачен медальон, в който бе поставен крехък розов цвят. - Виждаш ли ? - усмихнах се тъжно . - Пазя го вече толкова години.. Ще те пазя в сърцето си, като изпълня обещанието си.. за теб. - прошепнах, а ситните сълзи отново покапаха по бледото му и безжизнено лице. Вече беше свършило, той си бе отишъл като блед спомен. - Обичам те .. - казах тихо. Беше както той го искаше, безгрижно и невинно. - Сбогом . - измънках с треперещ глас и внимателно целунах устните му отдръпвайки се от дървеният ковчег... /Край на спомена/Най - важните моменти от живота ми се изплъзнаха от съзнанието ми, напомняйки ми, че успях да продължа преди, че ще успея и сега... Решително се изправих от студения под и спокойно излязох от стаята. Трябваше да се махна от тук, за да продължа, за да оцелея. Шумът от идващият влак бе изключително неприятен. Стържеше в главата ми отново и отново, и отново. Започнах да мисля, че никога няма да спре и да затихне, но и това стана. Шумът от токчетата ми се чуваше из цялата гара. Имаше само няколко човека, които се оглеждаха разсеяно в очакване на своя влак. - Билетът Ви, моля ? - попита закръглен мъж с тъмен мустак. Усмихнах се и му подадох листчето хартия. Той кимна одобрително и ми го върна.... | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 8:13 am | |
| | |
| | | Шар Фанинг Study right!?
Брой мнения : 25 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Катерина Капол
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 8:50 am | |
| Снимка: Име:Катерина Афродити Капол Години: 18 Пол: женски Работа:Студентка е по литература, но работи като модел. Виншен вид : Катерина има дълга и плътинено руса коса. Очите й са сини и не чак толкова големи. Устните й са плътни и големи. Висока е 1.68 и е доста слаба. Бихме могли да кажем дори прекалено слаба, но това се дълже на нервните кризи в, които изпада в последните месеци. Облича се по последен писък на модата, като харесва всички цветове. Ако я видите без токчета, то явно тотално е изкукала. Характер: Весела и енергична. Така бихме я определили до преди месеци, но сега тя е съвсем различна. Студена, отдръпната от света, потайна. Още не може да превъзмогне нещата от животът си. Трудно би се разкрила пред някой, освен ако не е пияна. Натъжава се толкова лесно и е ужасно драматизирана. Не би отказала съчувствие, дори и когато няма нужда от него. Има ужасно голяма гордост и е доста остроумна, което често изнервя останалите. История: Ражда се във Виена, Австрия през 1995г. в средно богато семество. Има по-голям брат, който не познава, защото той се е скарал с родителите й и е напуснал Австрия. Има италиански, кипърски и германски корени. Баша й е италианец, а майка й германка. Семейството й е средна класа в обществото, много добро и свестно. Когато тя става на 12, семейството се мести в Пенсилвания, САЩ, където родителите й работят за една от най-големите модни компании. Тя започва от малка да работи като модел, това е нещото, което я привлича. На 16 среща първата си любов. Тя напълно подкрепя идеята, че жените си падат по лоши момчета, защото той е точно такъв. Връзката им е две годишна. Катерина е ужасно щастлива, но в последната година животът й става хаус. Една вечер, докато се разхожда с него, непознати хора с маски я пребиват, а него го убиват. Тогава животът за нея, сякаш е свършил. Тежко ранена, седи в болницата няколко месеца. Не обелва и думичка пред никой. Всичко, което й се случва преобръща целият й живот. Родителите й я изпращат точно тук, за да учи и да превъзмогне случилото се. Допълнително: Има пръстен с инициалите си. Пуши и пие, но не прекалява много. Суеверна е. Не вярва, че някой ще успее да събере частите от сърцето й и да ги свърже отново. Има невероятен глас, но се срамува да пее пред хора. Името на човека, чийто лик сте избрали: Фрида Густавсон | |
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 8:55 am | |
| Одобрена си,добре дошла^^ | |
| | | Blair Waldorf Study right!?
Брой мнения : 252 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Блеър Уолдорф
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Chuck Bass БФФ:: Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 11:00 pm | |
| Снимка:
Име:Elle Swan Години:19 Пол:жена Работа:студентка Виншен вид /снимка и описание/:
Ел има тяло на модел.Всяка форма на тялото й е перфектно изваяна.Има дълга,руса коса и пронизващи сини очи.Има светла,мека като кадифе кожа и прекрасни устни,които още по-добре подчертава,когато си сложи от любимото й червено червило.Обича да ходи на високи токове,но също нейна страст са и кецовете,късите поли и слънчевите очила.Може да изглежда като невинно момиченце,но и като зряла дама. Характер:Ел има доста труден характер.От малка е капризна и иска всичко да стане както тя каже.Свикнала е да й се угажда,а ако това не се случи става раздразнителна и прави всичко,за да получи това,което иска.Може да бъде както кучка,така и мила,но само с хората,които обича,а повярвайте..не са много.Има самочувствие,може би даже доста голямо,но с покритие.Тя е една от момичетата,които никога не спират да бъдат обсъждани от другите,което я кара да се възгордява повече. История:Ел е родена във Франция,Париж. Дъщеря е на много заможни родители.Свикнала е от малка да се оправя сама,защото малко след като навършва 8 годишна възраст родителите й умират.Тогава тя бива настанена в пансион,където отношението към нея определено не е хубаво.Един ден не издържа повече и бяга от пансиона.Знае,че е наследница на много имоти,които родителите й са притежавали.Така на 15 годишна възраст Ел заминава за Ню Йорк.Съвсем сама тя успява да се впише в обстановката на големия град и да живее добре,дори прекрасно.Всичко,което е преживяла я прави още по-силна.Сега е едно доста здраво стъпило на краката си момиче,но все пак тийнейджър.Точно заради това много често може да се забърка в неприятности,от които винаги успява да се измъкне.Сега Ел живее сама в огромното имение завещано й от родителите й. Допълнително: Името на човека, чийто лик сте избрали:Claire Holt
Последната промяна е направена от Elle Swan на Съб Ное 26, 2011 11:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ???? Гост
| | | | Blair Waldorf Study right!?
Брой мнения : 252 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Блеър Уолдорф
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Chuck Bass БФФ:: Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 11:12 pm | |
| | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Ное 26, 2011 11:26 pm | |
| Одобрена си и добре дошла. | |
| | | Сара Макензи
Брой мнения : 92 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Сара Макензи
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Нед Ное 27, 2011 2:31 am | |
| Amber Heard
Име: Диана Де Маринес Години: 19 Пол: Жена Работа: Студентка Външен вид /снимка и описание/: Ди определено си заслужава титлата "красавица". Не си мислете, че я превъзнасям. Кожата й е мека, очите й са светли, косата й е руса, плавно спускаща се от двете страни на лицето й. Има правилна стойка и телосложение...накратко-родена е с тяло на богиня. Покосява мъжете с поглед, може да се каже, че жъне доста голям успех сред силния пол. Не следва определени модни тенденции, нито се подчинява на някоя модна икона. Облича се по свой вкус, естествена е и това е още едно от качествата, който привличат останалите. Характер: Ако някой ви попита кое е най-високомерното същество на земята, отговорът е само един-Диана. Има самочувствие, горда е и непреклонна. Доста често се държи пренебрежително и студено. Това отблъсква повечето хора, които не са достатъчно смели, за да я опознаят и за да разберат, че зад тази маска се крие един найистина добър човек. Мозъкът на Ди върви на пълни обороти, остроумна е и обича да иронизира хората и ситуацията. Умее да запазва хладнокръвие и да овладява ситуацията, което е в нейн плюс. Но за жалост...не знае нищо са сериозните връзки. Не е имала гадже за повече от седмица. Трудно се привързва, но направи ли го-остава за цял живот. История: Родена е в Испания, любимата й държава и до ден днешен. Момиче с испанска кръв, буран е и страстна, но трудно показва емоциите си. Майка й е танцьорка в бар, баща й-продавач, а брат й се шлае по улиците. Родителите й се запознали в бара, в който работи майка й и така се появили Ди и брат й. Въпреки, че понякога й се иска да се е появила само тя. Отгледани и възпитани под жаркото слънце в Испания, насред шума и глъчката на Мадрид, Ди от малка е свикнала с хората и непрестанния шум, лесон се запознава с нови хора и е била наивна и доверчива. Това обаче й прави лоша шега. Двама непознати я отвличат, когато е била на 10 и се опитват да я изнасилят. За нейн късмет е била достатъчно съобразителна и се е измъкнала. От този трагичен случай започва да се затваря и предишното весело момиченце се превръща в сериозен възрастен. Мечтата на Ди е да танцува, затова отива в Америка, за да осъщетви мечтата си. Допълнително: Наследява таланта да танцува от майка си. | |
| | | ???? Гост
| | | | Ramona Vanderloo Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Рамона Вандерлу
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Нед Ное 27, 2011 8:03 am | |
| Име: Фелисити Мълрей
Години: 18
Работа: Не работи
Виншен вид: Косата на Фелисити е дълга и руса. Винаги я оставя да се разпилява по раменете. При нея уникални са и сините й очи. Виждат се отдалеко - така ясни и проницателни; могат да те накарат да кажеш всичко само с един поглед; винаги издават чувствата на Фейт, дори когато не го желае. Устните й - плътни, алени, способни да се извият в най-нежната и красива усмивка, която сте виждали. Телосложението на Фелисити е нормално. Не е голяма почитателка на спорта, затова не тренира често за тялото си.
Характер: Фелисити не е добър човек. Има доста голямо самочувствие. Обича само и единствено себе си. Смята, че всички други, независимо расата, трябва едва ли не да я боготворят. Мрази да й се противопоставят. Никой нормален човек не би гарантирал здраве на онзи, който се осмели да го направи. Не вярва в любовта. Смята чувството за лигавщина и за нещо напълно безполезно. Въпреки коравостта си, съжалява хората, които изпитват любов. Но никой не е сигурен дали тя трябва да съжалява или нея трябва да съжаляват.
История: Фелисити Мълрей е родена в града и винаги е живяла там с цялото си семейство - майка, баща, брат и сестра. Имала е щастливо детство, но изведнъж всичко се срива, когато родителите й се развеждат. Фейт не знае каква е причината, но това съсипва всички следващи години от живота й. Няма постоянен дом и се мести с брат си и сестра си ту при баща си в Лос Анджелис, ту при майка си в Лондон, Англия. За нея това просто не е живот и го търпи години наред. Брат й заминава да учи в друг град, а скоро след това и сестра й. Щом става на осемнадесет години, Фелисити е твърдо решена да заживее сама, и то в Ел Ей. Баща й й купува апартамент, защото момичето не иска къща. След година баща й умира от болест, а с майка си почти не контактува. Брат й и сестра й рядко си идват и не ги вижда. Остава съвсем сама, само с приятели, но това не й е достатъчно. Едва ли не, се затваря в себе си, но бързо й минава, щом среща Алек - новото момче, живеещо над тях. Смята, че е влюбена в Алек и имат връзка два месеца. Но накрая момчето се оказва съвсем различен човек и Фейт къса с него. Той се изнася от горния апартамент и момичето не го вижда повече и е щастлива с този факт. Започва да учи и е решена да започне живота си на чисто - с нови приятели, ново семейство...
Допълнително: - има татуировка сърце на китката на лявата ръка - нито пуши, нито пие - не обича животни, но те я обичат
Името на човека, чийто лик сте избрали: Rosie Huntington-Whiteley
P.S. Бихте ли ми сменили името на Felicity Malrey?
Последната промяна е направена от Ramona Vanderloo на Чет Дек 22, 2011 8:12 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Нед Ное 27, 2011 8:07 am | |
| Името ти е сменено. Одобрена си и добре дошла. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Пон Ное 28, 2011 4:50 am | |
| Име: Тейлър Евънс Години: 21 Пол: Мъж Работа: Студент,продавач в Starbucks Виншен вид: Тейлър има чисто черна коса,която винаги е късо подстригана.Той обича да си прави всякакви експерименти с косата и тя почти винаги е в различен стил.Но все пак не обича да ходи на фризьор. Има много хубави очи в кафев оттенък.Много хора са му казвали,че когато някой погледне в очите му,дълго време може да ги забрави. Носа му е добре оформен без никакви гърбици.Устните му са правилни.Нито са много дебели,нито много несъизмерни.Зад красивата му усмивка,която разтапя хиляди момичешки сърца,се крият два реда прекрасни зъби,които той потдържа,като редовно ходи на зъболекар. Кожата му е леко мургава,но не е негър,а просто кожата му е леко мургава.Висок е близо 190,а теглото му е в нормата.Понеже е върколак кожата му винаги е много топла. Има добре оформено тяло с много добре развити мускули и правилни пропорции. Няма много белези,но има една татуировка на тоса,и една на дясното рамо. Той се облича в маркови дрехи,дори и да не е фен на модата.
Характер: Тейлър е доста странна личност.Понякога може да е много добър,но понякога може и да е лош.Променлив характер е.Мрази да го лъжат и да говорят зад гърба му.Обича да дразни хората и да им се заяжда.Обожава да се разхожда из природата и да слуша музика. Може да е център на внима гнието и душата на компанията,но също така може да провали цял купон и хората да го намразят. Понякога се лигави,но винаги знае кога да спре,никога не е бил прекалено лигав.Не е женкар,но когато си набележи някое момиче,определено си поставя за цел да го свали независимо какво ще му коства това. Може много добре да преценява хората и да разбира кога някой лъже и кога някой говори истината.Обича да ходи на купони и да се забавлява.Понякога спи с момичетата само за секса,а после ги оставя,защото не му пука за тях,но това се случва много рядко,само когато не е на кеф.Грижлив е.Обича да помага на хората и да се занимава с нещо,което ще му е от полза. Ужасно много обича адреналина,прави всичко за да почувства адренилна в кръвта си.Няма седмица,в която да не отиде на излет.
История: Историята на Тейлър е супер банална. Момчето се ражда в добро богато семейство,където майка му и баща му се разбират много добре. Той има и по - малка сестра,но нея я пращат в интернат,заради лошото й държание,едва когато е на 9 годинки. Тейлър прекарва доста голяма част от живота си с леля си,която по - късно умира от рак. С времето родителите на Тейлър се развеждат и някой убива баща му,може би заради парите и властта,понеже бащата на Тейлър е държал доста известна фирма в града. Тей се опитва да намери майка си,и когато я намира се оказва,че тя си има друг живот и просто била наета да играе майка му,а истинската му майка е в друг град. Т. започва работа в Starbucks където се надява да си изкара парите,защото завещанието на баща му много бързо свършва.
Taylor Lautner.
Последната промяна е направена от Taylor Evans на Съб Дек 10, 2011 8:40 am; мнението е било променяно общо 1 път |
| | | ???? Гост
| | | | Хейли. Study right!?
Брой мнения : 16 Join date : 02.12.2011 Име на героя : Хейли
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Пет Дек 02, 2011 2:58 am | |
|
Име: Хейли.
Години: 17
Работа: Студентка /работи в музикален магазин
Виншен вид /снимка и описание/: Хейли е красива.Не би го казал просто ей така. Има красиви тъмно кафеви очи ,в които сякаш може да потънеш и да останеш под техен контрол завинаги.Черна коса ,която свободно пада по роменете `и или е вързана на лек кок или опашка.Има мека кожа ,като коприна , с цвят на порцелан.Ослепителна усмивка,която заслепява.Устните `и са бледо розови ,като цвят на роза. Носи всякакви дрехи.Гардероба `и е като цветна поляна. Разнообразен. Но тя във всичко изглежда прелестно. В елегантна рокля,или в ежедневни дрехи.Алекс може да изглежда във всичко добре. Тя има хубава фигура.Сякаш изваяна. Може би защото обича да спортува.Тича всяка сутрин. Харесва ли ви ?Запознайте се!
Характер: Хейли е умна.Ако `и зададеш въпрос на който ,не знае отговора ,утре ще ти даде цял доклат с факти. Любопитна е и обича да разбира нещо ново за света. Сладкодумна е ,лесно печели приятели и лесно ги задържа.Би направила всичко за тях ,но не би дала живота си. Тя има инстинкт за съхранение ,знае какво и как да прави.Но все пак е импулсивна.Е, обмисля внимателно нещата. Все пак ,може да я намериш в бара да се налива с приятели и да флиртува с момчета,може и в по странна сцена. След няколко коктейла ,няма да знае колко е две плюс две. Обича да спортува,да яде по-здравословни неща , а тези които не са здравословни ,ги яде в малки количества.Освен шоколада. Не обича да губи ,обича да печели.Ако играете с нея ,оставете я да спечели. Колкото `и да е добра ,ако я нараните или някой от нейните близки ,чакайте да отмъсти. Ще го направи болезнено и мръсно.Тогава правилата `и ще изчезнат!
История: Хейли е родена в Ню Йорк, Америка.Учи в нормална гимназия.Тя е една от най-популярните момичета с приятелките си.Винаги е заобиколена от хора , момичета които трептят да `и бъдат приятелки или момчета които биха искали да имат сърцето `и.Но скоро този прекрасен и обикновен живот приключва.Майка `и и баща `и се развеждат и тя се вмести в чужд,далечен и непознат град с майка си .Тя остава в Ню Йорк докато майка `и намира къща и я регистрира в училището.Сбогува се с големия град и приятелите си и заминава в така наречения си "нов дом".Сега трябва да опознае града и хората , и да се научи на новите правила в новото място. Може и да `и хареса , кой знае??
Допълнително: -Има куче -Обича шоколадов сладолед,изобщо шоколад -Любими цветове - лилаво ,черно и розово -Обича да слуша музика,да пее и танцува -Обича разходките из парка -Обича да обикаля из моловете -Често кара ройлери -Разбира няколко езика -Пуши ,пие .. не всеки е перфектен
Името на човека, чийто лик сте избрали: Селена Гомез | |
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Пет Дек 02, 2011 3:31 am | |
| Одобрена си и добре дошла^^ | |
| | | Хейли. Study right!?
Брой мнения : 16 Join date : 02.12.2011 Име на героя : Хейли
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Пет Дек 02, 2011 5:49 am | |
| | |
| | | Барбара МакАдамс
Брой мнения : 6 Join date : 17.12.2011 Име на героя : Барбара МакАдамс
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Дек 17, 2011 4:15 am | |
| - Spoiler:
Име: Барбара МакАдамсГодини: 20Пол: ЖенаРабота: Не работи. Учи.Външен вид /снимка и описание/: - Spoiler:
Барбара има дълга, кестенява коса, стигаща до кръста. Понякога е на букли, понякога права. Косата и' си има свой характер. Очите и са тъмни, с цвят на лешник. Кожата и е мека и бяла. Понякога си мисли, че е твърде бяла, но другите не забелязват това. Доста висока е, със стройна фигура и дълги крака. Обича да спортува и да се поддържа. Също така обича дасе грижи за тялото и косата си. Често и казват, че прилича на кучка, но може би това се дължи на погледа и. Много хора я мислят за изкусителка. Устните и са алени, не обича да използва тамън гланц, но понякога слага ярко червило. Няма много за описване. Тя е необикновенна, по своему.Характер: Барбара е голям инат. Почти никой не може да спори с нея и всички избягват да и противоречат. Бързо се сприятелява и привързва към хората, но понякога може да бъде голяма кучка. Много хора и стават противни, още в началото или в последствие. Понякога е пълната противоположност на себе си. Характера и е променлив, чувствата също. В един момент може да бъде много весела, а в друг - депресирана. Също така чувствата и се променят адски бързо. А благодарение на характера си, всеки ден е коренно различен човек. Луда глава е и постоянно измисля щури идеи. Центъра на компанията.История: Родена е в Англия, Лондон. Щастливо детство, добри родители. Но нищо не продължава за дълго. На 15 години тя губи родителите си и всички свои близки и се затваря в себе си. Премества се да живее в Париж и там преоткрива себе си. На 16 години претърпява катастрофа, но се отървава с малки наранявания. Все пак оттогава като, че ли не е същия човек. Живее с най-добрата си приятелка, която е всичко за нея. Успява да се оправя, все някак. Бързо се изкарва от депресията и става един доста отворен човек. В училище е доста проблемна, но може би това се дължи на лудия и характер. Не смята, че и е нужно да седи в затворените малки стаи и да слуша хората пред нея, като може да прави много по-интересни неща. Напоследък нещата с нея, не се развиват както трябва. Оказва се, че не знае много за историята си. Лека полека започва да разбира доста неща и не остава никак доволна. Решена е да разбере всичко за себе си и защо не помни нищо от това, което и се казва и доказва. Няма сериозен приятел, защото не се задържа много с мъжете. Вече двама я обичат, но тя няма нищо към тях. Единственото, което иска сега е да започне отначало. Допълнително: - Обича животните. - Има гривна, която смята за талисман и без, която не излиза. - Няма семейство. Името на човека, чийто лик сте избрали: Troian Bellisario | |
| | | ???? Гост
| | | | Клаус. Study right!?
Брой мнения : 19 Join date : 27.12.2011 Име на героя : Никлаус
| | | | Алисън Хоуп Администратор
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Вто Дек 27, 2011 6:14 am | |
| Одобрен си и добре дошъл^^ | |
| | | Rose Tayler Study right!?
Брой мнения : 6 Join date : 14.01.2012 Име на героя : *
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Яну 14, 2012 7:50 am | |
| Lyndsy Fonseca
Име: Роузан Тайлър
Години: 19 години
Работа: Студентка
Виншен вид: Роуз е доста атрактивна жена. Има бели зъби и чаровна усмивка, която в същото време е доста секси. Косата 'и е честенява и разнася аромат на ванилия и рози и е копринена на допир. Има сини очи, за които често 'и завиждат. Има секси тяло, което поддържа с тичане или плуване. Обича да се лакира и да експериментира с временни татуировки, които издържат около седмица, но не и повече.
Характер: Характерът на Роуз е доста сложен. Често се променя и то за секунди. В един момент ще се смее и весели, а в следващия ще отмъщава. Роузи е весела, лъчезарна и упорита натура с добре развита интуиция. Малко капризна и забелязва дори и малките и не значими детайли. Винаги се забърква в големи неприятности и невинаги се отървава невредима. Не харесва да е център на вниманието и не 'и пука от мнението на другите за нея. Доста спокойна и не я интересува нищо. Никога не забравя и е много умна. Професионална лъжкиня е. За нея истински приятел е този, на който му се обадиш по средата на нощта и кажеш "Убих човек", а той ти отговори "Къде ще копаем?". Но веднъж предадеш ли я е много трудно да върнеш доверието ѝ обратно и да я накараш да ти вярва много. По принцип не би навредила на никой, но ако някой нарани неин близък човек или нея самата става истински пожар. Много отмъстителна и ще направи всичко по силите си, за да съсипе живота на този, който е наранил неин близък по какъвто и да е начин. Обича да гледа телевизия, да чете книги и да се разхожда из природата. Много е нерешителна и доста любопитна.
История: Истинското име на Роуз е Александра Удинов. Дъщеря на убития руски олигарх Николай Удинов и съпругата му, които били убити, когато Александра била все още дете. Николай притежавал компания за милярди долара на име Зетров, което избрал с помощта на малката си дъщеря и която била единствената наследница на компанията. Но Николай имал и много врагове, които го искали мъртъв, за да може да вземат компанията му и властта му. Така един ден в голямото имение нахлули тридесетима въоръжени наемни убийци и целта им била да избият всеки един от семейство Удинов. Охранителите не могли да се справят с тях и затова били убити. След това прислужничките и накрая дошъл ред на семейство Удинов. Убили майката на Александра пред очите на баща ѝ. Но той избягал и отишъл в стаята на малката си дъщеря. Александра седяла на леглото и била увеличила музиката на айфона си до край и не можела да чуе всичките изстрели и нахлуването на убийците. Когато баща ѝ влязъл в стаята ѝ целият с кръвта на майка ѝ Александра се паникьосала. Не знаела какво става и нищо не разбирала. Все пак била само на седем години и половина. Баща ѝ казал да се скрие под леглото, защото чул, че те идват. Александра така и направила. Скрила се под леглото, но от там се виждало всичко. Баща ѝ бил убит пред очите на малкото момиченце и след това голямото имение било подпалено. Всички смятали, че Александра е загинала в пожара заедно със семейството си. Но един от наемните убийци се смилил над нея и я изнесъл без никой друг да разбере. Алекс била още малка да разбере всичко случващо се. Но била съкрушена след убийството на майка ѝ и баща ѝ. Знаела само, че лошите хора са ги убили, а не, че са загинали в пожар. Все пак малката била свидетелка на убийството на баща ѝ. Човека, който я спасил ѝ казал, че никога не трябва да казва на никой коя всъщност е. Ако някой разбере, че дъщерята на Николай Удинов е жива ще я преследва докато не я убие, за да може Николай Удинов да няма наследници. Изпратил малкото момиче с един кораб за САЩ, където брат му щял да се грижи за нея. Но Александра така и не пристигнала в САЩ. Корабът бил спрян от руски мафиоти. Александра попаднала в техните ръце. Мафиотите се занимавали с продаване на млади момичета като Александра за пари, както и с дрога. Александра още на ранна 13 години и половина била продавана всеки ден на най - различни педофили, мафиоти и правила какво ли не за тях. Но какво друго можела да направи? Била прекалено слаба, за да се отърве от всичко това. Обаче това ме пречупило духа 'и и продължила да мисли как да се отърве от това ужасно място. А в същото време всяка нощ била наемана от най - различни боклуци, за да ги задоволява или да пробва новите видове дрога и какво ли още не. Един ден, 16 - годишната Александра, след няколко месеца планиране, успяла да се измъкне. Настроила всички момичета от ''завоеванията на Владимир'' (така са се наричали всички момичета, които Владимир е отвлякъл от семействата им или просто е намерил на улицата и сега с тяхна помощ се прехранва). Момичета точно като Александра. Те вдигнали бунт и докато хората на Владимир се опитвали да потушат бунта Александра се измъкнала от таен тунел из подземията, който била намерила преди няколко седмици. Направила всичко необходимо, за да изчезне от лицето на земята. Преименувала се на Роузан Тайлър и в следващите няколко месеца скитала из света, докато попада в Лос Анджелис. Заслепена от красотата му решавада остане тук.
| |
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Съб Яну 14, 2012 11:10 pm | |
| Одобрена си,добре дошла! | |
| | | Clary Frey Study right!?
Брой мнения : 18 Join date : 31.01.2012 Име на героя : Clary Fray
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Рик Колин БФФ::
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка Вто Яну 31, 2012 2:04 am | |
| Име:Клари Фрей Години:21 Външен вид: Висока е 176см.,има много стройна и красива фигура. Очите и са кафяви,косата и е дълга и много красива. Понякога е леко чуплива обича да обръща внимание на външния си вид. Ходи винаги много елегантно. Обича бижутата и скъпите неща. Характер: Тя е доста борбено момиче или по скоро жена,без значение,какво и поднася живота тя се справя много добре. Винаги намира начин да се измъкне. Обича да флиртува,обича да и казват колко е красива. Обича танците,мрази пияните хора и лопите свалячи. Мрази мърливите хора. Не вярва много в свръх естествени неща или други подобни. История: Родено е в много бедно семейство още от малка е жертва на семеен тормоз,баща и в началото я биел но с течение на времето не се ограничил само с това. Когато е само на 13 избягва от вкъщи в друг град,като започва да работи,каквото намери,дори е спяла под един мост с клошарите. Когато става на 16 един много богат бизнесмен и позволява да работи,като стриптизьорка в бара му като и прави фалшиви документи,че е на 18,за да не го търсят от полицията. Така успява да си купи малък апартамент и да уреди до някъде живота си,да може да продължи обучението си. Сега е студентка по медицина 2 курс,а през нощта работи в един бар,като барманка. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Създаване на студент / студентка | |
| |
| | | | Създаване на студент / студентка | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |