Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Tonnie, as known as Nicole * | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Tonnie, as known as Nicole * Сря Мар 16, 2011 9:32 am | |
| Здравейте на всички :{bannana}}: И аз да не остана по-назад, ще си направя темичка тука. Казвам се Тони, на 15 (почти 16 съм), от Пловдив, обичам живота, мразя шоколад :bounce: Кой каквото го интересува може да ме пита, ще отговоря честно на всеки (:
Последната промяна е направена от Никол Дж. Стюарт на Пон Апр 11, 2011 3:16 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Tonnie, as known as Nicole * Сря Мар 16, 2011 9:44 am | |
| Здравей Тони!!!
Оо..още една пловдивчанка..хДД
Сега към въпросите...
Мразиш шоколад?!? Наистина ли? Любим цвят? Любим сезон? | |
| | | Мейси All the normal people in the world.
Брой мнения : 71 Join date : 13.03.2011 Име на героя : Мейси
| Заглавие: Re: Tonnie, as known as Nicole * Сря Мар 16, 2011 10:05 am | |
| Охоооо теб те знам!! Живея при теб... така деее образно казано... Найс то мийт ю хиър!! | |
| | | Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Re: Tonnie, as known as Nicole * Чет Мар 17, 2011 2:52 am | |
| Мерси за приветствията и се радвам, че сме се събрали пловдивчани тук :[hug]]]: Такааам, почвам с въпросите: Мразиш шоколад?!? Наистина ли? - Да! Не знам откога не съм яла шоколад, но всеки път като опитам и ми се гади и т.н. Ами, не ям шоколад и не съм умряла общо взето Любим цвят? - Определено лилаво. Всичко ми е лилаво!Любим сезон? - Тук е лесно - пролет. Обичам да е приятно топло, всичко зелено и току-що разцъфнало. | |
| Заглавие: Re: Tonnie, as known as Nicole * Нед Мар 20, 2011 6:01 am | |
| Оп, сега забелязвам, че съм пропуснала още важни неща около храната: 1. Заклета вегетарианка съм. Не ям месо от близо 5 години. Странен факт е, че никой друг от семейството ми не е вегетарианец и аз сама направих този избор. 2. Обожавам Кока-Кола. Не за друго направих и клуб тук 3. Най-любимата ми храна е сирене - обикновено краве сирене.
Ами, засега е това, което се сещам. Предполагам съм си изградила имидж на странен човек с неяденето на месо и шоколад, ама.... свиква се За въпросите си знаете, питайте, ако нещо ви интересува, шокира и т.н. | |
| | | Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Re: Tonnie, as known as Nicole * Нед Мар 20, 2011 6:05 am | |
| Евалата за месото, аз не бих успяла... | |
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Tonnie, as known as Nicole * | |
| |
| | | | Tonnie, as known as Nicole * | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |