Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Апартаментът на Елизабет Дейвис | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Елизабет Дейвис
Брой мнения : 223 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Elizabeth Bonner
| Заглавие: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пет Мар 18, 2011 4:36 am | |
| | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Мар 21, 2011 5:56 am | |
| Тя се съгласи и тръгнахме към тях.Дълго време ходихме и това беше доста добра възможност да се опознаем доста добре. Разбрах много неща за нея,както и тя за мен.След малко бяхме пред вратата на момичето.Огледах вратата.Сигурно живее в апартамент.Усмихнах се и пуснах ръката 'и,която неволно бях хванал. -Лека нощ! - казах 'и и се усмихнах,прегърнах я и я погледнах. - Може ли номера ти? - попитах накрая. |
| | | Елизабет Дейвис
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Мар 21, 2011 5:59 am | |
| Той я прегърна и поиска нометър й..Без да се замисля тя му го издиктува,защото искаше да го види отново.След като той си тръгна тя влезе вътре и заключи вратата след себе си,като се облегна на нея.Изобщо не съжаляваше,че беше излязла тази вечер..ето,че беше намерила нов познат,който й харесваше. -Това не може да се случва-измрънка тя и се усмихна на себе си,докато вървеше към стаята си.Бе ужасно уморена за това напро се хвърли в леглото и заспа.. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Съб Мар 26, 2011 11:33 pm | |
| След известно време отново бяхме пред къщата 'и. -Е,аз май бях до тук! - казах и се засмях.Лично на мен не ми се искаше вечерта да свършва така,но какво да се прави.Все пак и тя си има живот и аз не мога да 'и казвам какво да прави. - Ще се видим ли утре? - попитах я аз и започнах да си играя с косата си.Така правех винаги,когато ми беше притеснено. |
| | | Елизабет Дейвис
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Нед Мар 27, 2011 10:30 am | |
| Елизабет се спря пред входната врата и се обърна към Нейт.. -Разбира се,че да..-отвърна тя и се усмихна.Искаше отново да се види с него..От малкото алкохол,който бе изпила главата й бе леко замаяна.С една бърза крачка застана пред него и докосна ръката му,която бе прокарал в косата си.Без да се замисли тя се наведе към него и го целунна бързо,но и в същото време нежно.След няколко секуди се отдръпна от него и срещна обърканият му поглед. -Ще се видим утре..-промълви тя и тръгна към входната врата без да се объща.Не искаше да знае какво мисли той..може би той просто я смяташе за приятелка..
Последната промяна е направена от Елизабет Дейвис на Пон Мар 28, 2011 12:24 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Мар 28, 2011 12:05 am | |
| В момента,в който ме целуна изпитах такава сладост,такова очарование и екстаз.Исках още една целувка,но явно нямаше да получа такава.В главата ми се въртеха всякакви мисли,исках да изтичам и да я целуна,но нямах такава смелост. -Лека Вечер! - успях да кажа,но все още стоях и я гледах как се приближава към дома си,и онова,което исках да направя нямаше да се стори. Но аз няма да се предам толкова бързо. Затичах се към нея и я хванах за рамото. -Почакай! - думите звучеха като вулкан,поне в моите уши.Обърнах я към мен и погледнах право в очите на момичето.Наведох се и я целунах с огромна страст.Хванах главата 'и с едната си ръка и повторих целувката,този път по - дълго време. |
| | | Елизабет Дейвис
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Мар 28, 2011 12:30 am | |
| Думите му я спряха и преди да се обърне той вече бе сложил ръка на рамото и.. -Нейт аз..-опита да се оправдае тя,но не довърши.Усети меките му устни върху своите и тялото и потръпна.Обви ръце около вратът му и го придърпа по близо до себе си.Целувката бе нежна и опианяваща,а тя не можеше да мисли за нищо друго освен него. -Нейт..-прошепна още веднъж тя между целувките и отново впи устни в неговите.Мислеше,че няма да успее да забрави глупакът,който я нарани но ето,че целувките на този мъж я накараха да забрави и за самата себе си.. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Мар 28, 2011 12:33 am | |
| Целунах я дълго време,след което я пуснах.Целувката беше наистина страстна и може би най - добрата ми целувка през целия живот. -Това беше страхотно! - засмях се.Целунах я отново. - Лека нощ! - прошепнах. След което се обърнах и тръгнах надолу по улицата.Тази целувка трудно щеше да се забрави.Надявах се утре да не съжалявам за нея. |
| | | Нийл Станс All the normal people in the world.
Брой мнения : 54 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нийл Станс
Информация за героя. Семейство:: няма Гадже:: няма БФФ::
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Апр 18, 2011 4:44 am | |
| Върнах се в апартамента след като бях до супермаркета.Май само аз се сещах да напазарувам за ядене.Може би защото най-много се въртях в кухнята,а Елизабет не беше много очарована от ястията които приготвях. Може би защото все още не е свикнала с руската кухня.Поставих продуктите на плота докато сваля якето си и го метна на закачалката.След това се захванах да прибирам продуктите. -Сега е моментът да кажеш какво ще искаш за вечеря,защото след малко почвам да готвя,а след това не ме търси цял ден!-казах щом чух стъпки зад мен.Готвех не защото исках,а защото се налагаше. | |
| | | Елизабет Дейвис
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Апр 18, 2011 5:01 am | |
| След цял ден обикаляне и търсене на работа Елизабет се отегчи и реши да се върне в къщи.Щеше да продължи утре и така докато не успееше да си намери работа.Затръшна входната врата след себе си и продължи към кухнята.Шумът от наелоновите торбички в които Дмитрий ровеше я изкарваше извън нерви.. -Хм..изобщо не съм гладна.Хапнах навън!-отвърна му тя,като не спираше да следи движенията на ръцете му. -Ще излизаш ли довечера?-полюбопитства тя и го погледна,но той продължаваше да вади продукти от торбичките. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Апр 18, 2011 5:08 am | |
| Привърших и прибрах празните пликове в един шкаф.Обърнах се към нея и се облегнах на плота. -Може би... Отвърнах и я огледах.Още един неуспешен ден,въздъхнах.Беше уморена и раздразнителна.Може би е добра идея да сменя темата. -Ти имаш ли планове за довечера?-попитах я и погледнах часовникът си.-Ако нямаш планове и не си много уморена можем да излезем някъде заедно. | |
| | | Елизабет Дейвис
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Апр 18, 2011 5:20 am | |
| -Ъм..нямам никакви планове.-измрънка тя и стана от мястото си,като започна да се приближава към него. -Къде ще ходим?-попита тя и подпря ръцете си на кухненският плот.Не познаваше много добре съквартирантът си,а искаше да знае повече за него.Ето,че сега и се отдаваше възможност да го опознае като излязат двамата.. -Все тая.-измрънка тя и тръгна към стаята си.-Ще се преоблека и идвам.-добави тя и ускори крачката си.Момичето отвори гардеробът и започна да разхвърля дрехите си,докато най накрая не откри една къса,черна рокличка.Облече я,среса косата си и добави малко грим.Завъртя се пред огледалото и се усмихна на отражението си,след което доволно излезе от стаята си и се върна при Дмитрий. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис Пон Апр 18, 2011 5:28 am | |
| Докато тя се оправяше аз сготвих нещо набързо и го оставих в печката.Отидох до стаята си и смених ризата с черна тениска.След това отново слезнах долу и зачаках.Когато тя се присъедини към нея и предложих да отидем в нощният бар Ръш.Разбира се не съм много доволен от което и да е нощно заведение в америка.Нито едно от тях не предлагаше истинска руска водка,за това откакто съм тук не съм успял да се напия нито един път,не че у дома можех. -Ще вървим ли?-не беше въпрос,но прозвуча като такъв.Облякох черното си яке и тръгнахме към барът.
ПП. Пиши там :) | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Апартаментът на Елизабет Дейвис | |
| |
| | | | Апартаментът на Елизабет Дейвис | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |