Кой е онлайн? | Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| `` Иzzиttу Babe [h] | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Мелани Андерсен
Брой мнения : 176 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Мелани Андерсен Години на героя : 32
| Заглавие: `` Иzzиttу Babe [h] Нед Мар 20, 2011 6:14 am | |
| Здравейте!Казвам се Изабел,но адски много си мразя името..така че може да ме наричате Изи,Бела,Белс или просто Из! :]]
От един много тъп и ш*бан град .. някъде на север.Някъде по Дунава.Дори му забравих името даже .. ;дд ... А да!Русе .. хДД
Аз съм малко "дети" хД на 13 годинки.Но пък за сметка на това пуша и пия хДД [Моля без излишни коментари от сорта "Ама ти пушиш и пиеш??!Ти си едно тъпо лапе,не разбираш нищо!Правиш се на голяма..." относно това изказване моето!!!] Пуша и пия .. най-често пуша де,защото имам проблеми.. хД
Бай да уей .. Какво обичам ? Обичам ... чек,че си забрайх мисълта ;дд А..обичам .. а не ! Това е твърде слаба дума .. О Б О Ж А В А М вампирите !!!
За малко детенце като мен имам мега мръсно подсъзнание хДДД Знам..не ми личи! хДД
Мразя .. мразя паяците !! Ахх,тези гадни осмокраки същества .. сякаш наистина имам фобия ;дд
Снимки - давам!Само поискайте ! =]] Такамм .. чакам вашите въпроси ! *как ми се струва,че няма да има такива де ;дд , но все пак .. *
Byezz ;** | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: `` Иzzиttу Babe [h] Нед Мар 20, 2011 6:52 am | |
| Аз съм Мими, приятно ми е да се запознаем. Малко въпросчета...
Как се запали по вампирите? Любима вампирска поредица? Любим цвят?
Ии...ще качиш ли някоя твоя снимка в албума..на форума...?? | |
| | | Мелани Андерсен
Брой мнения : 176 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Мелани Андерсен Години на героя : 32
| Заглавие: Re: `` Иzzиttу Babe [h] Нед Мар 20, 2011 7:20 am | |
| - Алисън Хоуп написа:
- Аз съм Мими, приятно ми е да се запознаем.
Малко въпросчета...
Как се запали по вампирите? Любима вампирска поредица? Любим цвят?
Ии...ще качиш ли някоя твоя снимка в албума..на форума...?? Хей,Мими! [sun] И на мен също .. :))
1.Ами в четвърти клас си купих веднъж списание "Браво" и там видях статия за "Здрач".До тогава не бях чувала за филма и не се интересувах от вампири.Но когато го изгледах се почна голямата ми мания по вампирите или по-скоро по Здрач.Имах и още имам де различни фен-нещица на филма.Ключодържатели,химикалки,тефтери,дивидито,тениска,чаша .. бля-бля-бля .. значки и още куп такива работи.Охх,какъв роман написааах ;д
2.Естествено "Здрач" , въпреки че вече малко се поизтърка .. хД Дневниците на Вампира - RLZZZ!! (rock) Страхотно сериалче !! Много радва .. и Нина Добрев е уникалната сладурана {{{{}}}} А да не говорим за Иън .. <333333333333333333 Охх,леле ! Пак се отплеснах бе ;дд .. Следващият въпроссс ..
3.Ами не е само един.Но лилаво,черно и сиво и цикламено ме кефят много [sweet]
4.Е,че как няма да кача ?! Ест,че ще кача =]] | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: `` Иzzиttу Babe [h] | |
| |
| | | | `` Иzzиttу Babe [h] | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |