Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Remember my name... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Remember my name... Нед Мар 20, 2011 7:11 am | |
| Здравейте!Казвам се Глория,но предпочитам да ми казвате Глори или както решите,но не и ГЛО :[shok]]: !
тЪЪ живея в Пловдив..уча в ЕГ Пловдив... Харесвам всякаква музика с малки изключения... Обичамм всякакви филми и сериали ... като се почне от комедии през екшъни хорори и каквото се сетите.
Стига съм си разголвала душицатЪ :lave: .... чакам ви въпросите
Последната промяна е направена от Серина Ван Дер Удсън на Сря Апр 06, 2011 1:58 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Мар 22, 2011 9:43 am | |
| Кой мислеше, че пръв ще ти зададе въпрос? Всички пазим тайни,кои можем, кои не (аз съм нещо средно..) Умееш ли да пазиш тайни? Казваш по-често "не" или "да"? Какво мислиш за мъжете в розови ризки? Опиши се с пет думи.. Най-много мразиш? Най-много харесваш? Любим цвят? Домашен любимец и как се казва? Да се върна ли по-късно с още въпроси? | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Мар 22, 2011 9:50 am | |
| Кой мислеше, че пръв ще ти зададе въпрос? Бубето,Тони или ти :D
Всички пазим тайни,кои можем, кои не (аз съм нещо средно..) Умееш ли да пазиш тайни? мисля,че да
Казваш по-често "не" или "да"? yes yes yess be
Какво мислиш за мъжете в розови ризки? супер са ми сладки ;д
Опиши се с пет думи.. мм..мисля,че някой друг трябва да ме опише..
Най-много мразиш? не мразя ;)
Най-много харесваш? лаптопа хД
Любим цвят? зелен
Домашен любимец и как се казва? котка-->Чери
Да се върна ли по-късно с още въпроси? Ауу очаквам те! | |
| | | Алекзандър Лайтууд Study right!?
Брой мнения : 60 Join date : 11.04.2011 Име на героя : Алекзандър Лайтууд
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 1:25 am | |
| Харесваш ли сериала Клюкарката? Ако да, коя ти е любимата двойка? Коя книга прочете последно? А песента, която слуша последно?
Ами, това успях да измисля. Чао, за сега xD | |
| | | Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 3:06 am | |
| | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 3:16 am | |
| Охооо и аз те нападам с въпроси душа ;ррр
1. Обичаш ли ме? 2. Колко много? 3. Най - голямата ти мания? 4. Ако ти дадат чек за 1 000 000 какво ще ги правиш? 5. Кой форумец ти допада най - много? 6. А кой форумец не ти допада хич? 7. Любимото ти сериалче? 8. Здрач или ТВД? 9. Как се запали по футбола? 10. Любим отбор и защо (футболен имам предвид)!? ;ддд 11. Да ти подосаждам ли още? ;ддд
|
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 3:26 am | |
| Харесваш ли сериала Клюкарката? да определено Ако да, коя ти е любимата двойка? Чък и Блеър ъф корс Коя книга прочете последно? мм Тетрадката А песента, която слуша последно? ..ау това вече не помня ;д | |
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 3:35 am | |
| 1. Би ли сменила Пловдив за някой друг град в България, ако имаше възможност? мм може би София,но.. за друг абсурд 2. Алкохол, безалкохолно или заедно? хехе ми зависи от повода..да каже заедно 3. Спазваш ли си обещанията, когато ги даваш? да 4. Любим тип музика? Както и любими изпълнители/групи? всякаква .. може би най-малко кръшните кючеци от южната съседка :X.. Бруно Марс 5. Куков преподава ли ти? :D А Кафалиев?? :D o.O Куков ..?!?този не съм го чувала даже ..:O каква е тая фамилия бе?? ;дд оо а Кафалиев той не ми преподава,но веднъж наща я нямаше и той я заместваше :X.. | |
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 3:48 am | |
| иеии :)))
1. Обичаш ли ме? O.o не ! Бичкам те МНОГО :* 2. Колко много? тц тц много много 3. Най - голямата ти мания? хъм Ливърпул 4. Ако ти дадат чек за 1 000 000 какво ще ги правиш? ще отида на мач или по-скоро на мачове,а след това на околосветско пътешествие хД 5. Кой форумец ти допада най - много? Ю..Мимс и Артър 6. А кой форумец не ти допада хич? няма такъв 7. Любимото ти сериалче? Gossip girl..Tvd..pll 8. Здрач или ТВД? охх ми Здрач книгите и tvd сериалчето 9. Как се запали по футбола? ми бяхме на един ресторант близо до стадиона ии се затръшках да отидем и наще не издържаха и баща ми ме заведе ;P и от тогава 10. Любим отбор и защо (футболен имам предвид)!? ;ддд ох майко .. Ливърпул естте! Защото има голяма история,страшна публика и още много неща.. 11. Да ти подосаждам ли още? ;ддд разбира сее <333 | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 4:01 am | |
| От сега те предупреждавам...ти сама се съгласи, че ти се умира като каза че искаш пак да те притеснявам ;ддд
1. Ама много много много ли ме обичаш или само много много (rofl) 2. Коя е любимата ти песен? 3. Ами цвят? 4. Късметлийско число и дата? 5. Коя е най - голямата ти публична излагация (разкажи я накратко)? 6. А най - голямата ти мечта? 7. Любим футболист?
Ох душа повече не мога...мозъка ми има нужда от почивка ;ддд
|
| Заглавие: Re: Remember my name... Вто Апр 12, 2011 5:46 am | |
| 1. Ама много много много ли ме обичаш или само много много (rofl).. НЕЕЕ.. ти казах вече! много много много :P ай стига толкова,че някой ще си помисли нещо (рофл) 2. Коя е любимата ти песен? мм много са 3. Ами цвят? зелен ;дд 4. Късметлийско число и дата? число 3,11..дата ми нямам ддз 5. Коя е най - голямата ти публична излагация (разкажи я накратко)? охх ужъс..няма да изпадам в подробности,но най-скорошната беше хъм ..в началото на годината даскала по бг ме накара да му задам някакви въпроси и аз нали съм умна такива глупости задрънках,че накрая излезе,че го каня на среща (рофлл) 6. А най - голямата ти мечта? То Рулл Дъ Уърлд!!!бъзик ами не знам..може би ту би хеппи 7. Любим футболист? Стивън Джерард ,Луис Суарез,Джейми Карагар и Раул Мейрелеш | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Remember my name... | |
| |
| | | | Remember my name... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |