Кой е онлайн? | Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD Пон Мар 21, 2011 2:58 am | |
| ДддрастИИИИ!! Аз съм Александър. Сашо/Алекс...избирайте! На 16 от СФ. Не ме питайте за компютърни игри-спрял съм да играя такива от 11 годишен! Просто ми е тъпо... Пушех само една година в 7-ми клас...И съм горд, че ги спрях! Чета много, няма значение какво-романи, повести, опаковки, брошури, списания, опътвания :D Дори съм чел сагата Здрач, но само посмейте да ме наречете гей!!! /имам си гадже...и е момиче :D/ Честно казано-отвратителна е! Систъра ме накара да я прочета и повръщах на всяка страница. Стигнах до 32 на New Moon и бях изправен пред изобра:да се заколя или да спра да чета. Избрах второто по всичко личи :D Момичета, които се правят на итересни не ме впечатлияват, моля моля! Гледам Glee..Любим герой:Кърт :D :D :D :D :D Бъзик:Пък
Последната промяна е направена от Зак Майер на Пон Мар 21, 2011 3:06 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD Пон Мар 21, 2011 3:05 am | |
| Стигнах до 32 на New Moon и бях изправен пред изобра:да се заколя или да спра да чета. Избрах второто по всичко личи :D
Това на края направо ме уби ;дд :04:
Тъ...
Каква музика слушаш? Любим филм? Ден от седмицата? Число? Ще сложеш ли една снимка в албумчето ни? | |
| | | Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD Пон Мар 21, 2011 3:09 am | |
| Каква музика слушаш? -Каквато дойде. Тоест, не се групирам метъл, рок, поп...Всякаква. Любим филм? -Не се смейте, но...A series of unfortuned events. Просто тея милички, сладички дечица и тоя толкова смешен и очерователен злодей ми влязоха под кожата...Плюс Хари Потър 4 Ден от седмицата? -Петък Число? -9 Ще сложеш ли една снимка в албумчето ни? -Ще си помисля XD | |
| | | Ким Петерфройнд
Брой мнения : 44 Join date : 11.03.2011 Име на героя : Кимбърли Крейвиър
| Заглавие: Re: Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD Пон Мар 21, 2011 6:46 am | |
| Ооо, адаш. xD Какво толкова харесваш в Пък? Прическата, нали? *ама то си личи отдалече хД* Сега кажи от момичетата коя ти е любимата?! Рейчъл понякога обаче мноооооооооооого дразни. ;х Таа... уат ар ю дуинг в момента? Омръзвам, нали? И дразня?
Затова.... чао. хД
БТВ - ААААААААААААААААА! ФЕН НА ХАРИ ПОТЪР СИ! ^^ *щом харесваш 4-тия филм хД* | |
| | | Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD Пон Мар 21, 2011 7:11 am | |
| Какво толкова харесваш в Пък? Прическата, нали? *ама то си личи отдалече хД* -да, завижда мму на прическата XD ми пич е...пък и е пълната противоположност на гея и тряя да дразня сестрата/която е луда по Бионсе 2/...Виж, кво, Кърт /типично НЕ момчешко мнение, но.../ е хубавичък, ако не беше такъв мазен и не беше гей сигурно той също щеше да ми е любимец ...Мисля, че май се казваше Крис.. Сега кажи от момичетата коя ти е любимата?! -Британи!!! Жестока е тая мацка:It`s Britney...bitch :D и как живяла цял живот в сянката на Бритни...I demand all solos to be gaven to me! Рейчъл понякога обаче мноооооооооооого дразни. ;х -Мен ВИНАГИ ме дразни!!! *Team Quinn* Таа... уат ар ю дуинг в момента? -Нищууу Омръзвам, нали? -Да :D И дразня? -Не чак толкова
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD | |
| |
| | | | Не мога да се сетя за някакво шантаво име XD | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |