Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: <<<<le poof>>> Вто Мар 22, 2011 3:46 am | |
| Hiii Викат ми Уотсън //дълга история// на 14 от СФ... Май е тфа като се замисля :[blink]]]: Glee;;;MCR;;;A series of unfortuned events;;; Мразя Дисни, най-много селена гомез и джъстин бийбър;;;Paramore | |
|
Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: <<<<le poof>>> Вто Мар 22, 2011 7:22 am | |
| Уу фен на Paramore и мразиш Дисни и най-вече гейчето - ти си мой човек! :[hug]]]: Ам добре... 1. Каква музика слушаш? ии др любими изпълнители/групи.. 2. Какво обичаш да правиш в свободното си време? 3. Любимо цвете? 4. Книга? май това за сега... Но ще се върна с още :lave: | |
|
Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: <<<<le poof>>> Вто Мар 22, 2011 8:36 am | |
| - Рейчъл Спаркс написа:
- Уу фен на Paramore и мразиш Дисни и най-вече гейчето - ти си мой човек! :[hug]]]:
Ам добре... 1. Каква музика слушаш? ии др любими изпълнители/групи.. 2. Какво обичаш да правиш в свободното си време? 3. Любимо цвете? 4. Книга? май това за сега... Но ще се върна с още :lave: 1.My Chemical Romance <3 <3 *мисля, че вече споменах* обожавам ги! може да не се славят с голям талант, но има много чувства вложени в тяхната музика и не са комерси ;) кефя се и на Аврилчето, като изключим новите песни *парамор, аврил и мкр са в един стил така чееее...*иначе всякаква музика.. 2.рисувам...комп...лигавя се :D 3.Подчертано:мразя цветя...заради пчелите. Може би виолетка? 4.A series of unfortuned events;;The short second life of Bree Tanner;; E | |
|
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: <<<<le poof>>> Чет Мар 24, 2011 8:11 am | |
| 1.Защо не искаш да те нарича никой Уотсън пред нашите? 2.Бодлерчетата или Хоумс/Уотсън 3.Сериозно ли мислиш, че Бодлерчетата (които са брат и сестра) са яка двойка?? Знаеш ли какви помисли ми докарваш??? Чувствам, че съм застрашен! 4.Лъжеш ли често?
Шмати на бати :D :D :D :D ^^ тфа е новото ми творение | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: <<<<le poof>>> | |
| |
|