| Versace | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Versace Пет Ное 12, 2010 9:55 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 12:51 am | |
| Напоследък бях станала много нервна и се карх с всички. Единственото, което ме успокояваше бяха обиколките из магазините. Не спирах да мисля за Кели и за положението в, което тя ме завари в къщата на Тейлър и Линдзи. Отидох в магазин Versace и започнах да оглеждам лятната им колекция. Всичко беше толкова прекрасно. Не обичах да харча пари за ненужни дрехи, но стъпех ли в този магазин изведнъж всичко ми става нужно. Докато се оглеждах в огледалото с една рокля забелязах Кели да минава покрай мен със бясна скорост. - Хей Кели.. почакай..- Хванах я за ръката. | |
|
| |
Kaya Lourence All of the famous people of the world
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 1:03 am | |
| Бях на шопинг в мола имаше толкова много нови неща. От кога не бях идвала с всичко случващо се напоследък нямам никакво време. И така и така бях в мола реших да разгледам лятната колекция в магазин Versace. Стоях там и пробвах всичко което ми харесваше. Занесох някои от дрехите на касата и тръгнах да търся още. В ъгъла видях една страхотна рокля и се забързах към нея. В този момент някой ме хвана за ръката. -Ренесме?! -учудих се.-Какво правиш тук? Защо не си при Тейлър или както беше там?-направих отегчена физиономия. | |
|
| |
Renesmee Администратор
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 4:06 am | |
| Не можех да повярвам, че така говори за Тейлър. Ако беше някоя друга щях да и избода очите, но все пак до някаква степен разбирах Кели. Беше ядосана и то с право. - Виж.. съжалявам, че го научи по този начин. Просто искам отново да сме приятелки без да ми се сърдиш. Дай ми само още един шанс... Погледнах я в очите и се надявах да ми прости. Знам, че не го заслужавах, но все пак не спирах да се надявам.
| |
|
| |
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 4:28 am | |
| -7 години разлика, Ренесме! Знаеш ли какво означава това?!-погледнах я с гаден поглед.-Той може да влезе в затвора заради тази малка неточност между вас. Аз нямам против с кой ще излизаш, но 7 години разлика?!-оправих косата си и отидох да оставя роклята при останалите дрехи за купуване. -Знаеш ли къде е сестра ти?-попитах за да сменя темата .. нейна работа. Тя ще си изпати от избора си... | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 5:11 am | |
| - Не.. Замълчах за миг, но после пордължих. - Не искам да я виждам или по-скоро ме е срам. Ако разбере, че пак съм с Тейлър наистина ще стане опасно. Казах аз и си взех една блузка. - Ще ти отива, защо не я премериш?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 5:31 am | |
| -Да и така трябва...-казах и погледнах към Ренесме когато ми каза че я е срам от сестра си. Неси ми подаде една блуза и ми каза че ще ми отива. -Ами не е моя тип..не мисля че ще ми стои добре. Казах и се усмиханх. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 5:43 am | |
| - Добре, сега ще я премера. Казах аз и влязох в една от пробните. Облякох я и излязох. - Какво мислиш? Попитах аз и се завъртях около оста си. Кели ми липсваше толкова много. Тези дни прекарани с нея бяха толкова непринудени. Не си бяхме говорили цял 1 месец. Аз и се бях обаждала, но тя винаги беше отклонявала обажданията ми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 8:17 pm | |
| Ренесме влезе в пробната и след малко излезе с блузата и ме попита какво мисля.. -Страхотна е! Вземай я.-засмях се и я прегърнах.-Не трябва да се виждаш с онова момче. Но проблема си е твой..въпреки че не ми се мисли какво ще става по нататък.-казах докато я бях прегърнала.-Е?! Сега коя блуза да си взема тази или тази?-попитах и вдигнах двете блузи. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Versace Вто Юли 05, 2011 8:40 pm | |
| - Все ми е едно - казах аз и влузнах отново в съблекалнята. Облякох маята си блузка и се запътих към касите. - Аз трябва да тръгвам, защотото след малко имам лекции. Прегърнах Кели и платих покупките си. След това тръгнах към колежа. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Versace | |
| |
|
| |
| Versace | |
|