Кой е онлайн? | Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Dolce & Gabbana | |
|
+3Брук Стивънс Рейчъл Спаркс Алисън Хоуп 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Dolce & Gabbana Пет Ное 12, 2010 9:56 am | |
| | |
| | | Рейчъл Спаркс
Брой мнения : 351 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 6:10 am | |
| Бях успяла да се измъкна от къщата на Крис, да мина през нас, да се преоблека и приведа в нормален вид, и да изляза. Реших да се поразходя из магазините, че и без това се нуждаех от едно разпускане. Влязох в луксозния бутик на "Dolce&Gabbana" и се зарових из рафтовете. На касата забелязах едно много познато момиче и миг по-късно викнах, така че целия магазин да ме чуе: - Хей, сис! Отидох при нея и й се усмихнах: - Здрасти!
Последната промяна е направена от Рейчъл Спаркс на Вто Мар 08, 2011 7:00 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Брук Стивънс
Брой мнения : 53 Join date : 06.03.2011 Име на героя : Брук Стивънс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 6:59 am | |
| Брук беше излязла на пазар.Имаше малко нужда да промени малко гардероба си.Вече беше обиколила няколко бутика, но не беше с много торби.Само с две.Да, тя прекалено трудно си харесваше неща.Брук беше преметнала на ръката си една тениска и една от новите модни жилетчици.Имаше едно момиче пред нея и тя си чакаше реда.Рейчъл я повика, но тя не чу, защото както обикновенно беше със слушалки, надула някаква песен.Чак когато сестра и' дойде при нея я забеляза. -Оу..здравей ! - лепна една усмивка Брук, сваляйки слушалките си. -Какво правиш тук ? - попита тя. Онова момиче беше си тръгнало и тя остави дрехите пред продавачката, за да ги опакова.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 7:05 am | |
| - Имах нужда от малко разпускане - отвърнах. - След бала и случките снощи... Ухилих се. Нямаше нужда да научава, ако все още не знаеше, какви глупости е вършила сестра й. - Какво си си взела? - попитах и разгледах сладките дрешки, които продавачката тъкмо опаковаше. - И аз трябва да си харесам нещо... Ще ми удариш ли едно рамо, в ролята на виден дизайнер? | |
| | | Брук Стивънс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 7:39 am | |
| -Мхм..няма да питам. - засмя се. Брук прибра слушалките в чантата си и забеляза, че Рейч гледа към нещата, които си е взела. -Нищо особено. - каза тя. -Пхах..виден дизайнер, моля ти се. - изхили се. Направи знак на продавачката да ги остави там, после щеше да си ги вземе и се обърна към сестра си. -Хайде, щом ти трябва помощ.Не че ще те помогна с кой знае какво. - усмихна се и двете се запътиха към щандовете. Рейчъл показа едни дънки на Брук, но тя се намуси.Огледа още веднъж нещата и измъкна две къси рокли.Черна и лилава. -Отивай ! - посочи пробната и набута роклите в ръцете на Рейч. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 8:22 am | |
| Сестра ми ми избра две страхотни роклички и ме накара да ги пробвам. След като одобри и двете, добави някаква супер готина чанта и аз се озовах на касата. Платих набързо и двете излязохме. Навън беше хубаво и никак не ми се прибираше. - Ти сега накъде си? - попитах я.
| |
| | | Брук Стивънс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 9:06 am | |
| -Всъщност и аз не знам. - каза и се огледа. Навън си беше доста шумно, както обикновенно.Клаксоните на автомобилите, прекаленото раздвижване на хора.Мм..градския шум.Брук беше свикнала с него до толкова, че и харесваше.Тя харесваше спокойнте места, но не и прекалено спокойните. -Ти ? - попита тя с малко по-висок тон,отмествайки бритона от очите си.
| |
| | | Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 12:05 pm | |
| Виктор остави колата си на платен паркинг в центъра на града..Сещате се, че такова бебче, не може да се подвизава в Синя зона..Абсурд!Изключено е с чиста съвест да я остави на ниско платен паркинг, от който могат да я откраднат по сред бял ден, както бе открадната от предишния й собственик и доставена до Лос Анджелис, специално от Русия за Виктор..Аз нали ви казах, че е незаконна..Вие какво очаквате от човек излязъл току що от затвора? Закрачи бавно по улиците..Известна личност като Рейчъл не можеше да се скрие и за радост на Вик, в момента знаеше точно къде е и не му се налагаше да обикаля много..Като един джентълмен, нямаше как да пропусне факта, че е ден, посветен на жената.. Обожаваше дворчетата на лос анджелийските къщички, винаги имае цветя и като вандал се пресегна хубавичко през ниската огграда на една, откъсвайки роза с фино стъбло..Изнесе се набързичко от улицата, на която се намираше къщата, запътил се към едно определено място, където можеше да я намери.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 12:14 pm | |
| - Всъщност и аз не знам - засмях се. След което се замислих къде може да се отиде... Огледах се, при което погледът ми падна на един определен задаващ се човек, носещ роза... Изглеждаше странно - Вик с роза. Какво ли щеше да я прави? Той се запъти право към нас и аз му махнах, да не вземе да ме подмине. Така и не разбрах какви сме след интересните ни преживявания, но не ми пукаше - просто разговор. - Здрасти - поздравих, ама че глупаво. След това се обърнах към Брук и я представих: - Вик, това е сестра ми. Надявам се да не я набутвах в проблеми, но Вик не можеше да е толкова лош, колкото казваха всички. А, и продължавах да изгарям от любопитство за какво му е тази роза. | |
| | | Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 9:29 pm | |
| -Здравей, сестричке на Речъл.- усмихна се нагло Виктор, но не одостои сестрата на Рейчъл с голямо внимание. Неговото момиче беше къде къде по-красиво пък и Вик не оставяше целите си неизпълнение, това нямаше да си го позволи, все едно се предаваше, а не го устройваше..Приближи се до русокосата..Взе торбите от ръцете й и ги посна на земята, за да не са заети с друго..Ръката му нежно се уви около кръста й, завъртайки я лекичко, за да е с лице към него..Пръстите на другата му ръка, която всъщност дръжеше и розата се сключиа в нейните, оставяйки цветето в дланта й.. -Не приемам отказ, Рейчъл.Ще дойдеш с мен.- намигна й заговорнически с онзи свой целенасочен блясък в очите си, но този път лишен от толкова мръсни помисли.. | |
| | | Рейчъл Спаркс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Вто Мар 08, 2011 9:46 pm | |
| - Идвам - отвърнах тихо. Какво, по дяволите, ми ставаше?! Защо всеки път като видя този Виктор ми става нещо... Хванах розата и я доближих до лицето си. Миришеше хубаво, но започнах да се чувствам като в някоя романтична боза. Взех си торбите и се обърнах към сестра си. Колко още човека щях да зарежа, заради това лошо момче? - Сис, съжалявам... - гушнах я. - Надявам се да ни ми се сърдиш... Ще се видим по-късно... Тръгнах след Вик, който вече се бе отдалечил. Наложи се да подтичвам, за да го настигна. Вървях си мълчаливо и се чудех какво става? Нещо не бях особено запозната с тези моменти. Разговори, срещи... Глупости... Просто нямах време и всичко си беше за креватната тренировка.. Къде щеше да ме води Вик всъщност? | |
| | | Брук Стивънс
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Мар 10, 2011 3:36 am | |
| Дойде някакъв приятел на Рейчъл, който носеше роза.Пхах.Рейчъл запозна Брук с приятеля си.Виктор.Той искаше Рейч да отиде с него и тя се съгласи.Русокоската се обърна към Брук и каза тихичко ''Съжелявам''. -Е..вече си намери компания. - засмя се Брук. -Спокойно..не се сърдя.Върви. - намигна и' и я прегърна. Остави торбите си на земята и се облегна на стената на сградата до бутика.Започна да тършува из чантата си. -Телефон,портмоне,парфюм,огледало..малко гримове.Боже..къде са ? -промълви тихичко тя,продължавайки да рови в чантата си. -Най-сетне. - каза и извади кутията си с цигари. Кутията беше почти празна.Вътре се виждаха само няколко цигари и запалката и',смушена там заради празното място.Изкара една цигара и запали.Дръпна си и издиша пламъка.Брук постоя още малко и реши да тръгва.Дръпна още веднъж от цигарата си и я хвърли настрани.Грабна чантите си и пое по пътеката.След малко силуетът и' съвсем се изгуби. | |
| | | Ани Пуенте
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Май 19, 2011 2:22 am | |
| Денят е прекрасен затова реших да се разходя по магазините да си купя нещо ново. След като облякох най-хубавата си рокличка тръгнах към магазините. Първоначално се чудех в кой да вляза но после реших че ще е по-добре този. Както си избирах дрехи без да искам се блъснах в едно момиче.И всичките дрехи паднаха от ръцете ми. -Извинете не ви видях. -Добре ли сте? | |
| | | Cassie Ainsworth Study right!?
Брой мнения : 30 Join date : 18.05.2011 Име на героя : Каси Айнсуърт Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Май 19, 2011 6:00 am | |
| Първи ден в Ел Ей. Огледах града, беше хубав. Надявах се да е по-хубав от Бристол, но ми се струваше малко невъзможно. Там бяха всичките ми приятели.. Нали дойдох да се отърва от всичко старо, да започна наново. Затова се отърсих от тези мисли и се насочих към магазините. Влязох в "Dolce & Gabbana". Тъкмо разглеждах дрехите, когато се блъснах в едно момиче, което изтърва дрехите, които вероятно е взела към пробната. -О, много съжалявам. - помогнах й да ги събере. - Междругото, казвам се Каси. - усмихнах се. | |
| | | Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Май 19, 2011 6:12 am | |
| -Аз се казвам Ани. -Нова ли си в града? Веднага щом я видях знаех отговора на въпроса но реших да чуя какво ще каже. -Искаш ли да ти помогна да си избереш нещо. | |
Брой мнения : 30 Join date : 18.05.2011 Име на героя : Каси Айнсуърт Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Май 19, 2011 6:15 am | |
| -Нова ли си в града? - попита ме Ани. Очевидно отговора й беше ясен, затова побърза да ме пита, дали да ми помогне да си избера нещо. Огледах магазина. Беше хубав, намерих момиче с което да пазарувам.. Е, явно нямаше да бъде толкова зле в Ел Ей. -Аз избрах тази червена рокля. Искаш ли да се поразходим някъде? - предложих. | |
| | | Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Май 19, 2011 6:42 am | |
| -С удоволствие. -Но къде? Това момиче е доста мило.Дано има къде да живее. -А ти къде живееш? | |
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Чет Май 19, 2011 6:52 am | |
| -Имам къща тук, в Ел Ей. - казах. - Какво ще кажеш да отидем в Градския парк? Това място не съм го посетила, а имам желание. Ани се съгласи и двете тръгнахме натам с чантите, в които бяха покупките ни.
1.5. Никакви постове под 5 реда. Не е честно човека преди вас да изпише цял роман, а вие само 2 реда...
Пиши повече от 5 реда!--Линдзи Лоън | |
| | | Майкъл Слейтър All of the famous people of the world
Брой мнения : 264 Join date : 16.03.2012 Име на героя : Майкъл Слейтър
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana Пон Сеп 24, 2012 2:00 am | |
| Беше време за малко шопинг и тъй като разполагаше доста пари на разположение, днес беше подходящият ден за харчене и малко глезотий. Малък проблем създаваше слънцето, което печеше толкова силно и ярко, че се наложи на Майкъл да си вземе слънчевите очила, за да го предпазват и защитят . Имаше чуствителна кожа и огромна непоносимост към слънцето, независимо че през уикенда когато времето беше хубаво, отиваше да се попече на плажа. Качи се в колата и за петнайсетина минути успя да пристигне пред мола, паркира колата си и като си показа личната карта на бодигарда, влезе вътре и се насочи към втория етаж където се намираха магазините. Като начало щеше да провери какво мъжко бельо продават,имаше си цяла колекция у дома, но обичаше да се запознава с последните модни тенеденций и затова влезе магазина на Долче и Габана. -Здравейте, господине!Какво ще обичате?- още от вратата го посрещна мила и лъчезарна млада жена, с кестенява коса и кафяви очи, без грим и прическата й беше спусаната по рамената. Стилът й на обличана беше превъзходен, напълно подходящ за един такъв лъскав и шикозен магазин, а държанието й му допадна много. -Добър ден!По прицип рядко хода по магазините, тъй като имам всичко необходимо, но днес бих искал да видя какви марки бельо предлагате и какви са най-новите модели. -Идвате тъкмо навреме, перди седмица получихме огромна доставка от прашки, слипове и боксерки,сега ще ви ги покажа- отвърна младата жена и Майкъл я последва към задната част, където се намираше женското и мъжко бельо. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Dolce & Gabbana | |
| |
| | | | Dolce & Gabbana | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |