Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Плувния басейн Пет Апр 01, 2011 4:09 am | |
| | |
|
Harry Stylesss ;]] All of the famous people of the world
Брой мнения : 53 Join date : 26.03.2012 Име на героя : Harry Stylles Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Алек - брат Гадже:: Christina Grimmie БФФ:: Alisa Kerr [ANGEL ♥]
| Заглавие: Re: Плувния басейн Пон Апр 23, 2012 7:32 am | |
| Едно от любимите занимания на Хари беше и плуването. Затова той сега отваряше вратата на мъжката съблекалня. Той тръгна към пейките за да си остави обувките там и да си вземе плувните очила. Наоколо нямаше никой и той без да усети се цопна във водата. Той изплува до началното поле и се качи на малкия подиум. Отдръпна се назад и със мощна засилка скочи във водата. Той започна да плува напред и стигна до средата на басеина. Засили се още по - силно, и стигна до края. Преобърна се обратно и заплува. Стигна до края и се качи върху пода. Обърна се и видя че някакво момиче го гледа. Тя беше с не много дълга и изправена коса, и кафеви очи. | |
|
Christina Grimmie
Брой мнения : 5 Join date : 21.04.2012 Име на героя : Christina Grimmie Години на героя : 31
| Заглавие: Re: Плувния басейн Пон Апр 23, 2012 7:44 am | |
| - Браво, много добре се справи - каза момичето и се засмя. Момчето я погледна и и отвърна с усмивка. Тя го гледаше и отиде при него. - Здравей, аз съм Кристина - каза тя срамежливо и го погледна в очите. Момичето тръгна към басейна и скочи във водата. Тя подскачаше над въжетата като делфин а Хари я гледаше учудено. | |
|
Harry Stylesss ;]] All of the famous people of the world
Брой мнения : 53 Join date : 26.03.2012 Име на героя : Harry Stylles Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Алек - брат Гадже:: Christina Grimmie БФФ:: Alisa Kerr [ANGEL ♥]
| Заглавие: Re: Плувния басейн Пет Апр 27, 2012 6:29 am | |
| След като тя излезе от водата Хари отиде до нея и и каза. - Здравей, аз съм Хари, а и ти си много добра в плуването - каза момчето и се засмя. Той я погледна в очите докато тя гледаше към пейката на която беше нарисувана с маркер някаква картинка. Той тръгна към нея бавно. - А от къде си - попита той тихичко. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плувния басейн | |
| |
|