Йоан Харис
Брой мнения : 160 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Йоан, но най-често Джо
| Заглавие: ''Delicate as a flower,careful нот ту crash ме'' Сря Апр 06, 2011 1:44 am | |
| Здравейте аз съм Габи... Мм какво още да ви кажа.. На 16 съм,любим цвят синьо, цевете-момина сълза,зюмбюл,люляк,роза,лале, ден-петък,най-противен ден-събота сутрин , не се чудете пия на лягане и на ставане. Като малка тате вместо да ме учи да карам колело, казваше че трябва да се науча да пия за да не се напивам лесно и още причини, но бях няма да пиша .. дам с татето имахме страшна връзка, нямаше скрито покрито , и мога без въобще да се замисля да ви кажа, че той е причината да пропадна така . Ям като за петима, ама повече от 50 кила не мога да вдигна, май ми е противо естествено, една даскалка даже ми вика че имам глисти, секи ден в часа й ям всякак боклуци и нищо ми не лепи. И като се замисля може да е права ям, ям,ям , нищо не спортувам, където ходя ме разкарват в коли и пак не щъ да надебелея. Луда шенка съм на сериали и книгии, и то по опредена причина. Когато се ядосам ако нямам какво да чета или гледам, трева да си изкубя косата ,а тя и без тоа пада доста с решенето. Което ми напомня че не съм я решила
Ами незнам какво да кажа още, който иска да задава въпроси, обожавам да отговарям на някой. | |
|