| Haley James... or just Polly | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sophia Summer
Брой мнения : 320 Join date : 16.04.2011 Име на героя : София Самър Години на героя : 33
| Заглавие: Haley James... or just Polly Нед Апр 17, 2011 7:48 am | |
| Аз съм Полина, но може да ми викате Поли, Пол и какво ли не други прякори.На 12 съм, от Ловеч.Обичам да пиша, рсувам, пея(колкото и зле да е ;д).Тренирам хандбал от 2години вече.Еми тва е..ако имате въпроси питайте... | |
|
| |
Беки
Брой мнения : 109 Join date : 16.04.2011 Име на героя : Беки Бърнет Години на героя : 34
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Нед Апр 17, 2011 7:58 am | |
| Браво мила супер си най-после да се разкриеш,за пеенето само аз и ти си знаем колко можем.Обичам те и успех на състезанието по хандбал утре. :[hug]]]: | |
|
| |
Sophia Summer
Брой мнения : 320 Join date : 16.04.2011 Име на героя : София Самър Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Нед Апр 17, 2011 8:57 pm | |
| Мерси, слънчице! :[hug]]]: Обаче ми е любопитно защо ти не се представиш пред наррода :lave: И пак много си те обичкам | |
|
| |
Беки
Брой мнения : 109 Join date : 16.04.2011 Име на героя : Беки Бърнет Години на героя : 34
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Пон Апр 18, 2011 12:16 am | |
| Ехе да се представя ако се съберат поне 5 човека който искат да ме опознаят съм съгласна. Обичам те :019: | |
|
| |
Sophia Summer
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Пон Апр 18, 2011 5:26 am | |
| Хах...нека почнем...аз, Вон, защото момчето дори и фейсбук ти даде иии ще събера още :[syrditooo]]]: няма да ти се размине :bounce: | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Пон Апр 18, 2011 5:46 am | |
| Алоуу, чата! :D 1.Къде смяташ да кандидатстваш след 7-ми клас..рано ти е но все пак... 2.Срещу кой ще играете на ханбал? 3.От кога си запалена по този спорт? 4.Защо? 5.Какво те запали? 6.Какво обичаш да си пееш? 7.Любим актьор/Ако е иан от дневниците:Ти нормална ли си???/ 8.Любим изпълнител или група Това е от мен...ЗА СЕГА! | |
|
| |
Nathan Scott
Брой мнения : 60 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нейтън Скот
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Пон Апр 18, 2011 6:20 am | |
| 1.Какво те накара да използваш Хейли от Трий Хил? 2.От къде се запали по Трий Хил? 3.Любим стил музика? 4.Коя зодия си? 5.Любима двойка от серияла?
| |
|
| |
Sophia Summer
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Сря Апр 20, 2011 3:25 am | |
| Дияна: 1.Къде смяташ да кандидатстваш след 7-ми клас..рано ти е но все пак...ми ПМГ-Ловеч - ине е много рано само догодина ;д 2.Срещу кой ще играете на ханбал?Ми играхе последния път срещу стражица и павликени, а на 16май срещу търново и габрово. 3.От кога си запалена по този спорт?Вече 2години играя. 4.Защо?Беше нещо ново за мен и реших да пробвам. 5.Какво те запали?Мустакис(господина ни ;д) дойде в началото на 5клас в класната страя и много момичета се записаха, но сега останахме само 4 ;(. 6.Какво обичаш да си пееш?Всичко. ;дд 7.Любим актьор/Ако е иан от дневниците:Ти нормална ли си???/Ми не е той, спокойно, като почнем всички от Трий Хил и Тей Момсен. 8.Любим изпълнител или група Т.Момсен и TPR падам си малко рок. ;д Нейтън: 1.Какво те накара да използваш Хейли от Трий Хил? Сладка е, героя й ми допада страшно много и незнам харесвам я най-много от филма. 2.От къде се запали по Трий Хил?От един форум на Клюкартата, просто най-необичайният начин. ;дд 3.Любим стил музика?R&B, Rock и общо взето слушам всичко. 4.Коя зодия си?Рак 5.Любима двойка от серияла?Нейтън и Хейлс ;д | |
|
| |
Беки
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Сря Апр 20, 2011 3:32 am | |
| 1.Кой са ти най-добрите приятелки? 2.Кой предмет в училище те любим? 3.С кой сядаш в училище? 4.За кого даваш всичко?(от приятелите) 5.Призна ли си за последната оценка по мат? 6.Коя ти е любимата певица? 7.The Pretty Reckless ли е любимата ти група? 8.Кой е любимият ти сериал от Свръхестествено,Дневниците на вампира и Клюкарката? 9.Какво е хобито ти? 10.С кой се забавляваш най-много и обичаш да прекарваш много време снего? | |
|
| |
Sophia Summer
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Сря Апр 20, 2011 3:45 am | |
| 1.Кой са ти най-добрите приятелки? ти си най-близката. ;) 2.Кой предмет в училище те любим? вече няма такъв, от скоро намразих адски мнго училището 3.С кой сядаш в училище? теб ;д 4.За кого даваш всичко?(от приятелите) ми за мн хора придимно семейство и приятели, но и ти си там ;д 5.Призна ли си за последната оценка по мат? нем 6.Коя ти е любимата певица? Тей 7.The Pretty Reckless ли е любимата ти група?мхмм.. 8.Кой е любимият ти сериал от Свръхестествено,Дневниците на вампира и Клюкарката?Свръхестествено ;д 9.Какво е хобито ти? хандбал, росуване пеене и компа ;д 10.С кой се забавляваш най-много и обичаш да прекарваш много време снего? тииии :lave: | |
|
| |
Беки
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Сря Апр 20, 2011 3:51 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Сря Апр 20, 2011 8:34 pm | |
| 1.Какво за теб е форума и до каква част заема той място в живота ти ? 2.Какво ти е мнението относно сайтовете за запознанства ? 3.Като какъв човек се определяш? 4.Какво би искала да промениш в себе си? 5.Коя е най голямата ти мечта? 6.Какво искаш от живота? 7.Какво е най-ценното ти качество? 8.Как си почиваш най- добре? 9.Имаш ли любимо място в Бг и кое е то? 10.Била ли си наранявана от близък човек? | |
|
| |
Сара Макензи
Брой мнения : 92 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Сара Макензи
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly Чет Дек 01, 2011 7:00 am | |
| Еее и аз съм от Ловеч...колкото и забутан град да е си го обичам... Къде учиш? Защо избра ПМГ пред Езикова? (аз уча в езикова тъй, че внимавай какво ще кажеш ;дд) Каква езици искаш да знаеш? Къде искаш да отидеш? (имам предвид чужбина) Определи с три думи външния си вид. Слушаш ли чалга? Засега това.... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Haley James... or just Polly | |
| |
|
| |
| Haley James... or just Polly | |
|