Кой е онлайн? | Общо онлайн са 9 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 9 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Реанимацията | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Реанимацията Сря Май 18, 2011 8:08 am | |
| | |
| | | Nick Jonas
Брой мнения : 128 Join date : 23.06.2011 Име на героя : Nick Jonas Години на героя : 37
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 12:49 am | |
| Реших да кажа на Ани за операцията, която ще се наложи да ми направят за жалост.. Беше много трудно.. и ситуацията и всичко, което трябваше да кажа.. -Ани..трябва да ти кажа нещо.. ще се наложи да ми направят операция от която възможността да оцелея е 60%.. искам да знаеш, че ако нещо се случи с мен ВИНАГИ ще те обичам! - целунах я.[/color]
Offtopic: В 15:10 "операцията" ще е готова. | |
| | | Ани Пуенте
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 12:58 am | |
| Щом ми каза че ще го оперират и възможността де оцелее е 60% се стаписах.От една страна 60% процента са доста.Но пък сигорно операцията ще е доста сложна.Много се изплаших да не го сагубя.Толкова съм любена че ако умре незнам какво ще правя.Но реших да се държа и да не му показвам че ме е страх.За да му дам кураж и на ниго. -Скъпи всичко ще мине добре.Не се притеснявай.Когато мине операцията и се оправиш ще отидем на екскурзия в чужбина.Само ти и аз. След тези думи го целунах.В този момент влезе докторът.И ме попита как съм влязла тук без разрешение и аз му разказах.После ме помоли да изляза за да го подготвят за операцията.И аз излязох отвън да чакам. | |
| | | Nick Jonas
Брой мнения : 128 Join date : 23.06.2011 Име на героя : Nick Jonas Години на героя : 37
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 1:11 am | |
| Събуждам се..Жив съм, да! Изумително..оцелях.Отворих очи, но не виждах много ясно.. Всичко беше някак размазано. Докторът сякаш излезе от стаята.. сигурно да съобщи на Ани, че съм добре.. -Ани... - продумах аз, а сестрата ми каза да не се напрягам.. | |
| | | Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 1:24 am | |
| Докато чаках доктора до излезе само се надявах Ник да оцелее.И си мислех какъв ужесет ден.И че не е честно точно на него да се случи.Както си седях изведнъж вратата се отвори и видях доктора.И бързо отидох при него. -Е докторе как е Ник?Ще се оправи ли? Доктора каза че ще се оправи.И операцията минала солучливо.И е вън от опасност. Когато попитах доктора длаи мога да вляза той ми разреши но за малко. Щом влязох и го видях да лежи с отворени очи се зарадвах.Застанах до леглото. -Е скъпи май ще ходим на екскурзия.-и му се усмихнах. | |
| | | Nick Jonas
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 1:33 am | |
| Бях задрямал, но Ани влезе в стаята и се събудих. Каза, че май ще ходим на екскурзия.. усмихна ми се. -Дам, дам .. ще ходим. - усмихнах се аз.. О господи какво е това? Виж зад теб ! - обърна се и аз я хванах за дупето. - Хахаха! - засмях се аз.. Бях весел. | |
| | | Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 3:14 am | |
| Ник определено е добре.Щом така се заиграва с мен.Обаче пак ми стана неудобно.Този път от сестрите в саята.Някой би си помислил че с дни не сме се виждали. -Ник престани.Нему е мястото тук.-и му се усмихнах. -Искаш ли като те преместят в нормална стая да ти донеса нещо?Независим какво.Кажи и ще го получиш.Знаеш че ще го получиш.Е? И го погледнах право в очите. | |
| | | Nick Jonas
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 7:10 am | |
| Като я хванах леко се засмя и после разбрах, че и е станало неудобно. Като видях как склони чело.. Каза ми, че не му е мястото тук.Пита ме дали, като ме преместят в друга стая ще искам да ми донесе нещо и каза, че със сигурност ще го получа. -Ами..да..Всъщност искам теб и още няколко неща. - усмихнах се аз. - Видеоиграта ми, няколко филма и МР3 player-а ми. | |
| | | Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Реанимацията Пон Юли 04, 2011 10:00 am | |
| Когато го попитах какво иска да му донеса той каза че иска мен,видеоиграта му,мр3 плеъра му и филми.Честно казано бях учудена какво иска.Но щом е това добре. -Е скъпи аз ще тръгвам.Утре когато дойда ще ти донеса тези неща. Целунах го и му казах: -Чао скъпи. След това си тръгнах и се прибрах в къщата ми. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Реанимацията | |
| |
| | | | Реанимацията | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |