Алиша О'Конър
Брой мнения : 47 Join date : 24.04.2011 Име на героя : Алиша О'Конър
| Заглавие: Cinema Чет Май 19, 2011 6:56 am | |
| | |
|
Сара Макензи
Брой мнения : 92 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Сара Макензи
| Заглавие: Re: Cinema Чет Дек 22, 2011 1:59 am | |
| След като потеглихме от вкъщи и се отбихме на доста места, за да изразходим времето стигнахме до киното. Плановете ни скоро щяха да се осъществят. Слязох от колата и двамата влязохме вътре. Приблжих се до жената, която продаваше билетите и учтиво помолих: -Два билета моля за романтичната комедия, която ще дават тази вечер. Жената ме изгледа недоумяващо и ни обясни, че днес ще се прожектира "Ромео и Жулиета" и че комедията е отменена. Въздъхнах раздразнено и се обърнах към Джейсън като свих извинително рамене. -Съжалявам....явно киното днес ще ни се размине. Опитах се да скалъпя една усмивка, но разочарованието направо струеше от мен. -Ако искаш можем да отидем другаде...не вярвам, че такъв филм е по вкуса ти.
| |
|
Jason Miller
Брой мнения : 52 Join date : 17.12.2011 Име на героя : Джейсън Милър
Информация за героя. Семейство:: Irene - сестра Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Cinema Чет Дек 22, 2011 2:08 am | |
| Сара просто не ме познаваше добре и нямаше как да е другояче. Усмихнах се мистериозно и казах на момичето пред мен: -Ами просто не познаваш истинския Джейсън, но ако на теб не ти е по вкуса, можем да отидем да хапнем някъде. Чух, че в града има доста добри клубове, които си заслужават. - засмях се и след като се почесох зад врата, се засмях и казах на Сара: -Е, какво правим сега? Изборът е изцяло твой. Аз нямам претенции за това, което ще избереш, така че давай смело. - засмях се и скъсих дистанцията помежду ни.
| |
|