Кой е онлайн? | Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Кой,какво,къде,защо,какъв цвят съм,на какво миришат краката ми,познавам ли леля ви?Тук можете да питате. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Баба Севда
Брой мнения : 8 Join date : 30.06.2011 Име на героя : Баба Севдалинка Ненкова
| Заглавие: Кой,какво,къде,защо,какъв цвят съм,на какво миришат краката ми,познавам ли леля ви?Тук можете да питате. Вто Юли 05, 2011 6:01 am | |
| Screw you Gossip Girl and -A! Писна ли ви от хапливите коментари на Клюкарката или от досадника/досадницата -А? Е ето ме и мен,аз съм вашата сродна душица готова да ви помогне със любовните бакии,нищожните проблеми на мизерния ви животец и естествено "унищожаването" на конкуренцията/всякаква за която се сетите/!
Айде със здраве! Баба ви Севда.
пп.оо забравих да ви кажа..ама то ми е простено на тези години...тук можете да ме питате нещо за мен самата *мазна усмивчица* | |
| | | | Кой,какво,къде,защо,какъв цвят съм,на какво миришат краката ми,познавам ли леля ви?Тук можете да питате. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |