Кой е онлайн? | Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Бабините ми те... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Баба Севда
Брой мнения : 8 Join date : 30.06.2011 Име на героя : Баба Севдалинка Ненкова
| Заглавие: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 6:08 am | |
| Ех бабините ми те. Върнехте се при баба естествено. Ех знаете ли колко и' беше самотно на баба ви без вас. Но какво да ви направя растете, отлитате от бабиното гнездо!? Ама мислете малко и за баба си ей, калпазани такива. Мила Али...срамувам се от теб. Преди каква ми беше кротичка, а сега...пфууу. Какво ли си мисли майка ти, като те гледа!? То не бяха момичета, не бяха момчета...а накрая и за кралица на кучките ще те оглавят. Ама нищо, баба ще ти прости, нали сме рода все пак...Да знаеш, приемам подкупи, ама само в брой. Може да съм дърта ама не и' глупава. Охх Тони...какво да ви правя вас Стонемците... обичам те, ама си тъпчо, или по - точната дума е женчо. Баща ти катастрофира и вече е края на света...пфууу, а сестра ти...за нея да не говорим. Пълна калпазанка. Ще взема точилката и ще видите вие! А сега гордостта ми...Ренесме (онази оранжевичката ей, другата е калпазанка от петите до главата...с изнасилвач ще и ходи тя. Срамота и позор) Ех Неси, гордоста на баба...най - кротичката ми тя, баба ще те черпи бонбонче, не дей става като онез калпазани.Иначе точилката е до мен да знаеш...! И последните хора в списъка ми: Линдзи и Серина. Серинче Малинче....горкия Артър. Сложи годежния пръстен и веднага към друг. Да не си се мярнала пред погледа на баба...няма лакомства за теб. И даже се саревноваваш с онази змия Линдзи...охх...
Айде със здраве...баба ви Севда! | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 6:17 am | |
| |
| | | Nikole Wild All of the famous people of the world
Брой мнения : 183 Join date : 20.10.2011 Име на героя : Nikole Wild
Информация за героя. Семейство:: Ariadne Dawson- сестра Гадже:: БФФ:: Джули Бейкър, Jason Miller, Шар Фанинг
| Заглавие: Re: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 6:18 am | |
| | |
| | | Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 6:28 am | |
| | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 8:10 am | |
| |
| | | Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 8:51 am | |
| | |
| | | Баба Севда
Брой мнения : 8 Join date : 30.06.2011 Име на героя : Баба Севдалинка Ненкова
| | | | Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| | | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Бабините ми те... Пет Ное 25, 2011 10:21 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Бабините ми те... | |
| |
| | | | Бабините ми те... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |