Кой е онлайн? | Общо онлайн са 21 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 21 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Масово рп!? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Масово рп!? Нед Ное 27, 2011 4:54 am | |
| Мислим да организираме масов роуплей, по случай 1 година онлайн. Ако имате идеи за тематиката, може да ги споделите тук.
Последната промяна е направена от Ефи Стонем. на Нед Дек 25, 2011 1:39 am; мнението е било променяно общо 1 път |
| | | Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| | | | Elliеnor Grace Pearce♥
Брой мнения : 61 Join date : 24.11.2011 Име на героя : Ellienor
| Заглавие: Re: Масово рп!? Нед Ное 27, 2011 5:38 am | |
| - Никол Дж. Стюарт написа:
- Аз си мислех нещо като грандиозен звезден бал, събитието на годината, което да събира всички звезди на едно място. Това може да е перфектна възможност за Клюкарката, примерно, да събере материал, новите двойки да лъснат наяве и така нататък. Мисля, че ще се получи интересно събитие, пък и отговаря точно на повода, който си имаме във форума сега
Аз съм напълно на същото мнение.Ще бъде интересно ако всички известни личности се съберем на нещо като коктейл.Клюкарката ще бъде доволна,а ние също | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: Масово рп!? Нед Ное 27, 2011 6:02 am | |
| И аз съм съгласна..:Д Може да е нещо от сорта ''Нощта на звездата'' | |
| | | ???? Гост
| | | | Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Re: Масово рп!? Нед Ное 27, 2011 8:44 am | |
| Не, няма никакви проблеми, просто гледах да бъде нещо, което да съвпада и с годишнината на форума и някакси това бе единственото, което ми се вързваше. Аз имам и друга идея - може да направим парти, което да бъде като за началото на новото ни риалити. Коктейл със звездите, танци до късно и т.н. Мисля, че схванахте идеята ми ;Д | |
| | | ???? Гост
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Масово рп!? | |
| |
| | | | Масово рп!? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |