Баба Севда
Брой мнения : 8 Join date : 30.06.2011 Име на героя : Баба Севдалинка Ненкова
| Заглавие: улииий улийй..въхх Нед Дек 11, 2011 1:04 am | |
| Ихх на баба парленцата мъндзърки.Знайти ли ква срама е баба ви гонила тия дни. Леля ви Димитричка Бодурийската,сестра ми по правом оня ден ми разправя та се хванах за главата.Въй милата ми Линдзи!Какой туй?!Каквоз са чуди?Така ли тъ е учила бабушка?Тц ТЦ тЦ...Гризе те съвестта?Да не дойде баба със чейнето да те гризне,въхх... Дерек,Дерек бе баба ни гледаш ли "Дързос и красотъ"?Как в кинефа бе баба как бе?!!!?Нимой тъй,трябва баба да дойде да ти покаже,та повече и от Кама кутре или сутра там както беше звнаи. А Серинка .. Серинка се посеринка.Кво ми са криеш бабиното?Отивай да надуваш коремчето,че дърта одъртях вече.Виж сестра си Али..мм на баба се е метнала,тя и баба беше прабвала с женско уно!Ама ето на Ефи и тя ни знаи душицата какво иска.Ами баба взимай ги и двамата,то лиглото широчко. Чъки Чъки баба чака новинки.Подхващай Катерина иии на чирешатъ.
Айде със здраве! | |
|
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: улииий улийй..въхх Нед Дек 11, 2011 7:20 am | |
| | |
|
Мария Мичъл
Брой мнения : 24 Join date : 06.05.2011 Име на героя : Мария Мичъл
| Заглавие: Re: улииий улийй..въхх Нед Дек 11, 2011 7:24 am | |
| Интересен поглед на коментарите на клюкарката. | |
|
Tony Stonem
Брой мнения : 24 Join date : 25.04.2011 Име на героя : -
| Заглавие: Re: улииий улийй..въхх Чет Дек 22, 2011 2:55 am | |
| | |
|
Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: улииий улийй..въхх Пет Дек 23, 2011 7:07 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: улииий улийй..въхх | |
| |
|