Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! | |
| |
За или против? | за | | 43% | [ 6 ] | против | | 57% | [ 8 ] |
| Общо гласове : 14 | | |
| Автор | Съобщение |
---|
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! Нед Дек 25, 2011 1:14 am | |
| ВАЖНО!ПРОЧЕТИ!
Активните ни потребители стават все по-малко и по-малко и скоро ще цъфнем та вържем ;д,та обмисляме да направим сериозни промени с цел развитието на форума. Появи се идеята за момента да позволим съществуването на само 30 известни личности(10-певци/певици,10-актьори/актриси и 10-модели),което означава всички други да бъдат разпределени в групите "Обикновени жители" и "Колежани".Ако това се случи от своя страна групата "Колежани" ще бъде разделена на 4 къщи(Това ще представляват мини общества със сходни интереси,които ще имат един лидер-своеобразен президент на общността.Неговата роля ще е да прави различни партита на тяхната група и да организира различни занимания,за да привлече повече колежани в своето мини общество,а и по този начин да се издигнат над другите "къщи"."Президентите" ще имат правото да формират и групи от последователи по време на парти(мини масово рп) на друга "къща" и да използват всякакво средства за да ги провалят. ) Ролята на известните личности във всичко това също е голяма.Те ще са тези с баровските къщи и бодигардите,но в същото време преследвани от лудите фенове и репортерите."Звездите" също ще присъстват на колежанските партита,като предварително бъдат поканени от съответния президент,като там ще раздават автографи и ще разчупват атмосферата.
Моля изразете мнението се по въпроса тук в темата!Ако имате някакви въпроси,ще се радвам да ви отговоря.
пп.ако не можете да разберете основната идея на къщите,погледнете : http://zamunda.net/details.php?id=125650&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=231840&hit=1 | |
| | | Джули Бейкър
Брой мнения : 116 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Джулиана Бейкър
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| | | | Ramona Vanderloo Study right!?
Брой мнения : 62 Join date : 27.11.2011 Име на героя : Рамона Вандерлу
| Заглавие: Re: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! Нед Дек 25, 2011 2:56 am | |
| Съгласна съм с Джули. Идеята е страхотна, но не мисля, че ще накара потребителите да са по-редовни. (: | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! Нед Дек 25, 2011 3:00 am | |
| Ами идеята не е толкова да ги направи по-редовни,колкото да привлечем повече нови потребители,защото в последно време се появиха много форуми като нашия(звезди,коли и т.н. ;д ).Благодаря ви за мненията! | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! Нед Дек 25, 2011 5:26 am | |
| Аз пък мисля.., че ние сме създали героите си..такива каквито са..и че сме ги създали известни личности, защото искаме да са известни личности... | |
| | | Jason Miller
Брой мнения : 52 Join date : 17.12.2011 Име на героя : Джейсън Милър
Информация за героя. Семейство:: Irene - сестра Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! Нед Дек 25, 2011 7:04 am | |
| Идеята ми допада и съм с двете ръце и двата крака "ЗА"... Не го правя, защото не съм известна личност или имам проблем, че има известни личности. Навитак съм, защото идеята наистина е страхотно и по този начин е възможно всичко да се открои, защото напоследък наистина забелязвам, че има доста форуми, които се придържат към стереотипната сюжетна линия: коли, имения, лъскав живот. Не подкрепям идеята само за да се подмажа на администраторите и с риск да си навлека някои проблеми, казвам, че наистина е оригинално и съм с всички крайници "ЗА". | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! Вто Дек 27, 2011 12:17 am | |
| За или против? за
57% [ 4 ] против 42% [ 3 ]
Резултатите не са категорични,за това ще помоля,който не е гласувал да го направи! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! | |
| |
| | | | ВАЖНО!ПРОЧЕТИ! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |