| Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. | |
|
+19Adriana Ambosa Дерек Дарк Ашли Бенсън Тейлър МакКуин Ейври Уайт Renesmee Kaya Lourence Lindsay Fawn Jenny Humphrey Ефи Стонем. Елизабет Дейвис Бен Барнс Тейлър Бангшот Клоуи Съмърс Меган Озера Никол Коул Вивиан Стюарт Алисън Хоуп Серина Ван Дер Удсън 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Съб Мар 19, 2011 8:00 am | |
| - Бен Барнс написа:
- Страхотен е! ;)
хъмм сигурен ли си,че не искаш нов? | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Съб Мар 19, 2011 8:00 am | |
| - Джени Хъмфри написа:
- Страхотни са,може ли и на мен да ми направиш,със следните снимки
и още една по твой избор :[wasntme]: мерси^ да ще ти направя :) | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| |
| |
Jenny Humphrey Study right!?
Брой мнения : 68 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Джени Хъмфри
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Сря Мар 23, 2011 7:00 am | |
| Наистина така е много яко :(beer): | |
|
| |
Клоуи Съмърс All the normal people in the world.
Брой мнения : 58 Join date : 15.03.2011 Име на героя : Мариса Милър
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пет Апр 08, 2011 1:18 am | |
| Може ли и на мен едно подписче?? Ето снимчици: - Spoiler:
| |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пет Апр 08, 2011 1:44 am | |
| | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пон Апр 11, 2011 1:16 am | |
| За Клоуи: | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| |
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пон Апр 11, 2011 4:38 am | |
| Разбира се,че може,но да знаеш,че ще се забави,защото имам още доста поръчки :( | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| |
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пет Апр 15, 2011 12:05 am | |
| Здравей,ако може и аз да се наредя на опашката с поръчки. ^^ Ще ти дам две снимки,ако може да използваш тях и да добавиш една снимка,която ти си избереш :) клик meclick ме x2И да има надпис: Kiss me, k-k-kiss me Оставям всичко в твоето въображение,и в твоите ръце :[wasntme]: |
|
| |
Kaya Lourence All of the famous people of the world
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пет Апр 15, 2011 2:00 am | |
| Може ли едно подписче :[wasntme]: Героинята ми се казва Миранда Кер ... избери си снимки | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пет Апр 15, 2011 6:11 am | |
| Добрем,ще ви направя,но ще се забавят,защото имам още доста поръчки :X | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| |
| |
Бен Барнс All of the famous people of the world
Брой мнения : 128 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Бен Барнс
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Съб Апр 16, 2011 6:56 am | |
| Серина,можеш ли да ми направиш подпис на мен и Фелисити? | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Съб Апр 16, 2011 9:51 am | |
| може разбира се,но тия дни мързела не ме е пускал и не знам кога ще станат всички поръчки :X ;ДД | |
|
| |
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Сря Апр 20, 2011 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Чет Апр 21, 2011 5:23 am | |
| - Алън Смит написа:
- Здравей,ако може и аз да се наредя на опашката с поръчки. ^^
Ще ти дам две снимки,ако може да използваш тях и да добавиш една снимка,която ти си избереш :) клик me click ме x2 И да има надпис: Kiss me, k-k-kiss me
Оставям всичко в твоето въображение,и в твоите ръце :[wasntme]: shame on meee xD.. чак днес си получих кабела за лаптопа...и сега се заемам с поръчкии ..та Алън може ли да ми дадеш снимки с по-хубаво качество или аз да си избера? | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Чет Апр 21, 2011 7:33 am | |
| ъх не се получи точно както исках,ноо...за Ванеса | |
|
| |
Ейври Уайт
Брой мнения : 66 Join date : 08.04.2011 Име на героя : Ейври Уайт
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Вто Май 03, 2011 4:14 am | |
| Душа може ли и на мен да ми направиш едно комплектче като имаш време ^^ ако може пиши по скайп да ти дам снимчици ^^
| |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Вто Май 03, 2011 5:14 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Администратор
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Вто Май 03, 2011 11:59 pm | |
| Много са хубави.. може ли и на мен едно подписче?? | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Сря Май 04, 2011 2:33 am | |
| :[syrditooo]]]: ако искаш не го слагай..не се получи | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Сря Май 04, 2011 2:35 am | |
| Много е хубав | |
|
| |
Тейлър МакКуин Глобален модератор
Брой мнения : 509 Join date : 01.07.2011 Име на героя : Тейлър МакКуин
Информация за героя. Семейство:: Ребека ♥ - сестра Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. Пет Юли 01, 2011 6:03 am | |
| Може ли и аз да си поръчам нещичко :bounce: Ако може едно подписче от тази сесия :[wasntme]: | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. | |
| |
|
| |
| Обувки "ARMANI" отвътре с терлици..вечерта поръчва "JACK" през деня продава пици.. | |
|