| Gucci/Гучи | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Gucci/Гучи Чет Мар 03, 2011 9:33 am | |
| |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 2:54 am | |
| Шопинга-най-ободряващото нещо за една жена,определено беше любимото ми занимание.Тръгнах по най-оживената търговска улица на града и заразглеждах лъскавите витрини.Влязох в Гучи и поздравих познатите продавачи.След това обходих рафтовете и изпробвах всичко,което ми хареса.Тъкмо се канех да тръгвам към касата,когато чух глас зад мен. | |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:03 am | |
| Днес беше деня ми за пазаруване. Гучи беше поредният магазин, който посетих. Погледнах новите стоки, харесах си някои и се запътих към касата. Тогава видях Серина, както винаги беше награбила няколко чанти. -Серина... Как си?? - казах тихо зад нея.
| |
|
| |
Натали Снейк
Брой мнения : 24 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Натали Снейк
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:13 am | |
| Влязох в един от любимите ми магазини, трябваше да се пазари все пак. Бях се загледала на някъде, чудейки се какво точно да пробвам, когато се блъснах в две момичета, които си говореха. -Извинете. -Казах, като се усмихнах извинително. Напоследък бях доста разсеяна, което ми изиграваше лоша шега. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:19 am | |
| Със Серина си говорехме, когато изведнъж едно момиче се блъсна в нас. -Извинете. -Каза тя, като се усмихна. Обърнах се да видя коя беше...и побързах да отвърна с нежен глас: -Няма проблем. Не е станало нищо особенно. След това се наведох да събера чантите с покупки, които бях изпуснала... | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:29 am | |
| С Али така се бяхме заговорили,че не забелязахме момичето вървящо към нас.Тя ни блъсна без да иска и побърза да се извини: -Извинете. -Няма проблем. Не е станало нищо особенно. - отвърна Алисън и се наведе да събере чантите с покупките си,а аз побързах да и помогна.След като прибрахме всичко се представих на новодошлата и я попитах за името й. | |
|
| |
Натали Снейк
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:37 am | |
| -Аз съм Натали Снейк. -Усмихнах се приветливо, като подадох ръката си напред, за да се здрависам с момичетата пред мен. Отдавна не бях завързвала приятелства и може би щеше да ми е от полза едно или две запознанства повече. Продължавах да се усмихвам мило на двете натури пред мен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:46 am | |
| Серина попита момичето, което случайно се блъсна в нас. Казваше се Натали Снейк. Мисля че някъде бях чувала това име, но не бях сигурна... -Аз съм Алисън Холт. Приятно ми е. - подадох и' ръката си. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:52 am | |
| След като Натали и Али се здрависаха,погледнах нещата,които носеше момичето. -Хубави обувки-казах,показвайки й същия модел токчета в едната ми ръка и се засмях.После погледнах към касата и видях,че се събират доста хора. -Идвате ли?-попитах и отидох да платя нещата си. | |
|
| |
Натали Снейк
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 3:57 am | |
| -Да. -Казах, като всички се насочихме към касите. Достичка неща бях си купила, но си беше нормално, нали? Трябваше да изглеждам добре на предстоящите партита. Имаше опашка и като гледам всеки си беше награбил по чифт или два обуфчици, както и някой друг аксесоар. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 4:02 am | |
| Определено не ми се чакаше..продавачите в магазина,както и повечето хора в града ме познаваха,така че повиках един от тях и той ни обслужи веднага.Вън времето беше прекрасно,не ми се прибираше,затова попитах Натали и Али: -Сега на къде?- и им се усмихнах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 4:20 am | |
| Запътихме се към касите. Имаше много хора, но ни обслужиха веднага. Серина се усмихна и попита: -Сега на къде? Аз се засмях и отговорих: -Предлагам да отидем до някое кафене...Какво ще кажете? | |
|
| |
Натали Снейк
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи Пет Мар 04, 2011 4:27 am | |
| -Страхотна идея. -Съгласих се, прокарвайки ръка през косата си. Излязохме от магазина и се запътихме на някъде, малко разходка щеше да ми се отрази много добре. Напоследък не бях излизала извън снимачните площадки, майка ми се тревожеше, че не излизам достатъчно. Префект: Забележка относно постовете, трябва да са минимум 5 реда. След още едно провинение, следва наказание! Прочети пак правилата тук! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Gucci/Гучи | |
| |
|
| |
| Gucci/Гучи | |
|