Баба Севда
Брой мнения : 8 Join date : 30.06.2011 Име на героя : Баба Севдалинка Ненкова
| Заглавие: Добро ютро...ъъ така де добра виечиер пианицеее!!! Пон Фев 06, 2012 8:14 am | |
| Добро ютро...ъъ така де добра виечиер пианицеее!!! Тъ да запрятам полата,че ни почва сиденката.Рожбичкии миличка,напълнихте на баба сърцето и на баба деколтето от щастие.Баба ще ви сготви КууууРРабийки за добре дошли отново. Ама като ви гледам...някои вече са се погрижили за първите 3 буквички от думичката..хаха даа Би ... абе не ми отива така..айде Блеър ще ти викам Бойкъ...ама да не те обърка някой с Борисов?!А не не не...ами Билка ще си...ни мой ми са смя..тия ваште изкирифенчини имена ни са по моему. Та скъпа ми Билке май май ти си пекла на Чука курабийките ъ?Баба всичко,знае всичко вежда!ОО което ми напомня,че трябва да започна реалити "Биг Баба"..ама айди да не издавам тайнити. И ся като стигнахме до Чука/Чък/ .. браво на баба петлето!Тъй та е тренирала баба! Нова булка нов късмет!За това чувалили сте?Хъм ми баба туй страшно парче ка шъ го пропусни?!Яяяй Дийн захарче..то Дейн ли шъ е Дядката ли шъ е пак викам ще изневерявам на мъжо с теби..ама па на!Ти Соленка/Серина/ ли заграби..Въх ...ама туй то с годините така става..все младото избират...ам че ти ми знаиш факса ...като одъртее и Соленка ... друга песен ще пееш при баба ще дойдеш да та опне..опаа да те ***** баба ти Севдалинка както си му е редъ ама аде да не ядосаме Соленчето,че и тям ми е рожбичка любима ни мой са притеснява за мени.Налягай я да и надуеш коремчето да не се върне при някоя стара любов! Въй въйй милии Рик внимавай с Кокошинката/Клари/ да не въ цамбурне баба в фонтана...ии пич сеш се завиди мамичето да океана не да фонтара....упс туй беше Минчу по правом мъжу...съжалявам ей ся ще го напляска баба мм.ААА да и до къде бях..мм да Рик ..Хунтер ли беше какоз беше/hunter/на тениската ти въйи упасен ъ?Почек чиии на тебе не измислих друго иманцеее..ама айди туй да е..Рибчу чи баба гладна ие и но мои дрего да роди. Айде със здрави!
| |
|
Blair Waldorf Study right!?
Брой мнения : 252 Join date : 26.11.2011 Име на героя : Блеър Уолдорф
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Chuck Bass БФФ:: Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Добро ютро...ъъ така де добра виечиер пианицеее!!! Пон Фев 06, 2012 8:38 am | |
| | |
|
Рик Колин Study right!?
Брой мнения : 421 Join date : 24.01.2012 Име на героя : Рик Колин Години на героя : 31
Информация за героя. Семейство:: Братовчед - Джейкъб Рейнаис Гадже:: Шарлийн Уитсток БФФ:: Джейкъб Рейнаис
| Заглавие: Re: Добро ютро...ъъ така де добра виечиер пианицеее!!! Пон Фев 06, 2012 8:59 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Добро ютро...ъъ така де добра виечиер пианицеее!!! | |
| |
|