Рик Колин Study right!?
Брой мнения : 421 Join date : 24.01.2012 Име на героя : Рик Колин Години на героя : 31
Информация за героя. Семейство:: Братовчед - Джейкъб Рейнаис Гадже:: Шарлийн Уитсток БФФ:: Джейкъб Рейнаис
| Заглавие: Рик Колин - представяне на човека зад героя Пет Фев 10, 2012 12:02 pm | |
| На4иии Заглавието (демек името) Ми е Алекс. Може да ми викате Ал. Нап1лно Ви е позволено ... На завършени 18 години. Ще следвам медицина, ако ме приемят. Населявам втория по ГолеминА град В наща super Яка Д1ржава , А именно Повдива :P ТряАа да отБележа , Че съм ЗавЪршЕн ИДИОТ ...
Начи нещата които обожавам са : фр-тата ест на 1-во място Да гледкам Наруто Да са права на идиот
Нищата които обичкам са : Рок и БГ рап музиката Емо-тата те са ми слабост Сладолед Да седа до късно Да пиша простотий в тетрадки Широки дрехи Да чета фантастики Да пуша в междучасията (най якото от даскалото) Сини, зелени и черни очи Да мразя чалгата Черни дрехи Да се заяждам с хора който не са ми приятни Да се смея! (макар че не се случва често) Да слушкам музичка Да спя или да се лигавя в часовете и май са твачка
Нещицата които мразя са: ЧАЛГИЙКА !!!!!! Некви кифли да ми са праат на кроасани ! (rofl) Да ми е скучно! Да няма кво да правя! Да не ми се праи нищо ! ДАСКАЛОТУ !!!!! Tokio Hotel Математика Да стаам рано ! Да ме будят ! Да не мога да се наспя ! Да обяснявам и да не ме разбират ! И не на последно място СПАНАК !!!!!
Нещата които НЕНАВИЖДАМ са : ЧАЛГАТА !!!! КИФЛИТЕ !!! Опа момичета които се правят на фолк певици ! Хората , които се правят на това , което не са !
И никога не забтавяйте ! Две неща са на света са безкрайни - Хорската глупост и вселената . За второто не съм много сигурен.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Май забравих да спомена, че имам по малък брат. Aко някой го интересува нещо да пише.
ПП: Идеята на това ми писане е с цел забавление, ако на някой не му хареса, моля за извинение!
| |
|
Тейлър МакКуин Глобален модератор
Брой мнения : 509 Join date : 01.07.2011 Име на героя : Тейлър МакКуин
Информация за героя. Семейство:: Ребека ♥ - сестра Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Рик Колин - представяне на човека зад героя Пет Фев 10, 2012 12:12 pm | |
| | |
|
Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| |
Рик Колин Study right!?
Брой мнения : 421 Join date : 24.01.2012 Име на героя : Рик Колин Години на героя : 31
Информация за героя. Семейство:: Братовчед - Джейкъб Рейнаис Гадже:: Шарлийн Уитсток БФФ:: Джейкъб Рейнаис
| Заглавие: Re: Рик Колин - представяне на човека зад героя Пет Фев 10, 2012 11:15 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рик Колин - представяне на човека зад героя | |
| |
|