Кой е онлайн? | Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Домът на Rebekah Mikaelson | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Домът на Rebekah Mikaelson Пет Мар 16, 2012 7:05 am | |
| | |
| | | Майкъл Слейтър All of the famous people of the world
Брой мнения : 264 Join date : 16.03.2012 Име на героя : Майкъл Слейтър
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Съб Мар 17, 2012 3:02 am | |
| Така, след вчерашната среща с красавицата на име Ребека, която наистина го впечатли с своето поведение и държание, днес Майкъл реши да си намери дом, където да се настани след като предишният беше продал поради ангажименти в чужбина. Още си спомняше нейната усмивка и тези прелестни очи, което беше доста нехарктерно за него, защото не си падаше по сериозни връзки или по-точно в момента неговата работа беше на дневен ред. В момента се намираше в квартал Лонг Бийч, където се продаваха къщи и младежът звънеше на свой стар познат, за да му обясни как стоят нещата. -Ало,Крис как я караш?-весело го поздрави Майк след като чу старият си приятел.Да, вчера се върнах, само че не успях да ти се обадя поради моята натоварена програма, пък и срещнах една красавица-гласът му беше доста развеселен, да не кажем от него лъхаше някакво щастие. -Радвам се да те чуя, пич-отвърна един по-дрезгав глас, вероятно затова, че беше леко болен и не можеше да говори.Гледай само да не се забъркваш с тези жени,опасни са-многозначително му напомни той и зачака да продължи. -Накратко казано,искам да ми намериш къща в която да се настаня временно, докато намеря постоянно жилище в което да се настаня. Още го беше яд на Майкъл, че продаде хубавият си и уютен дом, обаче това си беше жертва, която вече беше свикнал да прави отдавна. -Не е проблем, дори е решено-чу се звънкия глас на Крис, който каза:Вече ти намерих къща, дори ще я обитаваш с една доста така да се каже секси девойка, но ти ще я видиш. -Окей, но не беше нужно да си правиш труда-завърши изненадан спортистът и като изключи телефона, обърна поглед към къщата намираща се на другата страна на улицата и с бавни крачки се запъти натам. Приятелят му успя силно да го изненада, само се надяваше че няма да общува с някаква старица поради факта,че някой може да си помислят, че става нещо наредно. Приближи се до вратата и като почука, реши да изчака и да види своята съквартирантка с която ще дели този дом.
| |
| | | Annabelle Carter All of the famous people of the world
Брой мнения : 680 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Annabelle Carter Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: брат - Hero Гадже:: търси се БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Нед Мар 18, 2012 2:18 am | |
| Аз Ребека щях да деля прекрасният си палат с някакъв си..Ужас за мен.Трябваше да го разкарам по най-бързият начин.Нямаше да издържи и една седмица с мен.Щях да го изплаша по най-гадният начин по който можеше да си представи.Имаше още един час докато дойде затова реших да вляза да се изкъпя.Въобще нямаше да се контя.Когато излязох от банята облякох някакъв анцунг и една тениска с широки рамене.Седнах пред огледалото в стаята си и започнах да си слагам маската за лице.Имаше цвят на водорасло.То май и това беше едната съставка.Бая щеше д се уплаши като ме види.Охх да моментът дойде.Докато си седях най-спокойно чух звънеца.Станах бързо и затичах по стъпалата надолу.Погледнах се в голямото огледало и се засмях тихо.Планът ми определено щеше да проработи.Пуснах актьорските си умения в действие и хванах дръжката на вратата.Оторих врата и запнях момчето,което определено ми се струваше познато.Огледах го и казах: -Кой си ти?..Хейй ти си момчето с бицепса.-казах без да изразявам каквато и да е емоция.Дори и не можех.От маската лицето ми се беше стегнало като камък.
| |
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Нед Мар 18, 2012 2:29 am | |
| Когато вратата се отвори,истинска изненада се стовари върху него и няколко секунди не можеше да мръдне от мястото си.Момичето, което го гледаше беше Ребека с която се бяха запознали преди ден, чийто изражение се беше вкаменило като камък, но се виждаше, че и тя не беше подготвена за такава изненада или по-точно за неговото появяване. -Аз, честно казано не очаквах такова нещо-призна си чистосърдечно той и се чувстваше някак неловко.Това да не беше някакъв номер от страна Крис да го сложи в една къща с нея, не че имаше нещо против, но не искаше пък да си мисли, че я преследва. Изминаха няколко мълчаливи минути, може би две-три и тогава с повече увереност каза: -Търся си къща, където да се настаня временнно, докато намеря подходящ дом, но не очаквах , че ти ще ми бъдеш съквартирантка-довърши Майк и я изгледа някак присмехулно поради факта, че май маската на лицето и беше се втвърдила. -Между другото, не ме наричай момчето с бицепса, много е дразнещо, казвам се Майкъл, ако си забравила и ако не бъде нахално, мога ли да вляза вътре да поразгледам?- предизвикателно се обърна към нея, но вътрешно беше доволен, че пак се срещнаха макар и по такъв странен начин. | |
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Нед Мар 18, 2012 2:35 am | |
| Хммм присвих очи и казах.С големи усилия отворих уста и казах: -Влизай .. Не е кой знае какво.-затворих вратата след него и изтичах в банята да махна гнусоията от лицето си.Когато го направих се поуспокоих малко и решително отидох при него.Той разглеждаше. след това нещо сигурно ме мислеше за психопатка,но честно малко и много си бях такава. -Е,какво мислиш?-хванах му ръкаъа и го задърпах по стълбите.Качихме се на вторият етаж и застанахме пред една врата.Отворих я и влязох вътре. -Това ще е твоята стая.Моята е надолу по коридора.Ако искаш да влезеш не можеш.Има аларма.-усмихнах се леко и седнах на леглото.Просто не знаех какво да направя.Щях да живея с него.не че не го харесвах просто ми беше адски странно.Особено след запознанството ни на тенис корта. | |
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Нед Мар 18, 2012 2:50 am | |
| Къщата беше идеална, да не кажем перфектна за вкуса на момчето, което не беше толкова претенциозно и не си падаше по големите палати и прекалено луксозните къщи и вили. След като Ребека му показа къщата и се качиха на втория етаж и му показа стаята, той не можа да се сдържи и някак по детински се усмихна и рече: -Чудесна е, нищо повече не мога да искам-атмосферата беше доста приятна, пък и начина по който беше подредена стаята и цветове, който преобладаваха бяха на място. Виждаше, че момичето се чувства някак неловко може би заради срещата от вчера, но на младежът това не му пречеше, нямаще никакво намерение да я притеснява. -Хубава аларма-рече през смях и усети, че първоначалното напрежение вътре в него го напуска и вече беше напълно разкрепостен и необременен.Не се тревожи, няма да идвам в стаята ти, не съм такъв тип и ти обещавам, че ще си живеем добре.После отиде до леглото и му се прииска да се съблече и да си удари едни душ, обаче не искаше да го прави пред нея. -Имам един въпрос преди да се освежа малко- да не се притесняваш от моето присъствие по някакъв начин, защото забелязах, че си малко нервна?- зададе въпроса си Майкъл, който имаше навика да улавя настроенията на хората около него. | |
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Нед Мар 18, 2012 2:57 am | |
| Когато каза че иска да се освежи станах от леглото и отидох до вратата.Това момче определено четеше емоцийте на хората.Затова трябваше да се орикривам по-усърдно.Отметнах косата си назад и казах: -Не,няма проблем.Нищо не е в състояние да ме притесни.-усмихнах се и излязох от стаята.Отидох в кухнята и извадих една бутилка уиски.Опредлено ми трябваше.Дори не си направих труда да си извадя чаша.Итворих бутилката и отпих направо от нея.Столовете в кухнята не бяха удобни затова реших да се преместя в хола.Седнах на големия диван и пуснах телевизора.Бутилката с уиски беше единствената ми утеха в този момент.Отпих няколко глътки и запонах да превключвам каналите.Нямаше нищо интересно.Все пускаха някакви тъпотий.Пуснах някакъв канал и започна някакво интервю.С мен самата.Изглеждах страхотно.Облегнах се удобно и се загледах в плазмата. | |
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson Нед Мар 18, 2012 3:34 am | |
| Когато остана сам,момчето проведе кратък телефонен разговор по мобилният си да му докарат багажа, защото покрай разговора си с Ребека беше се отплеснал доста. Това момиче беше доста наперено,горделиво в добрия смисъл на думата и се държеше като истинска жена на място и знаеше какво иска. Харесваше такова поведение без преструвки и фалш, но сега единственото което искаше е да си удари един душ и после да си почине. Набързо се съблече и влезе в банята като предварително беше проверил дали има топла вода, за да не го изненада някой ледена изненада. В рамките на 15 минути си достави истинско блаженно удоволствие, почуства всяка клетка от тялото си жива и щом свърши, облече хавлията,обу чехлите в тип Мики Маус и се избегна на мекото легло. Чуваше се звук на телевизор, вероятно Ребека слушаше някое предаване или пък разпускаше с някое шоу, за да се разсее от присъствието му, което явно я беше смутило. Майкъл се преоблече, оправи косата си и се намаза с крем против алергий и реши да поспи малко, защото днешния ден беше доста тежък и нямаше време да си почине малко. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Rebekah Mikaelson | |
| |
| | | | Домът на Rebekah Mikaelson | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |