Естествено сигурно всички много се вълнувате от фестивала тази вечер. Шампанско, ягоди, първа класа, филми, червеният килим и многото светкавици от фотоапаратите на папараците, о естествено, че сте развълнувани, но по - добре недейте милички, защото колкото и да обичам да плета интриги, не обичам да губя своите читатели, но май така ще се получи след днешния полет. Не намеквам нищо читатели мой, и все пак ако някой пита..шштт не знаете нищо от мен. Но стига сме говорили така потайно, време е за малко интриги. Но от къде да почнем, може ми мис Ефи и Ребека. Все още не се знае нищо за тях, но Бека миличка, чух че Ефи нямала особен опит с жените така, че по - добре си намери друга цел или пък просто остани разочарована, вариантите са два. Ами ти Айви!? Със синчето на разходка? Какво ще правиш господин Деймън новият му татко ли? Или пък ще се насладиш на компанията му, докато малкия е при някоя евтина и занемарена бавачка? Въпроси колкото искаш, но за жалост никой от вас не ми предоставя отговорите, засрамете се малко от себе си. Не сте ли чували, че когато ви задават въпроси, трябва да отговаряте, а не да мълчите като пукели. И като стана на въпрос за "въпроси", дочух от моята колежка и ваша баба "Севда", че на Алисън Хоуп и Алекс Коул им предстои да им зададът сериозен въпрос, а отговора най - вероятно ще е "ДА", след което сватбените звънчета ще зазвънят, а ориза ще лети във въздуха. Но естествено така щеше да е ако се намирахме в приказка душици ненагледани, а в реалния живот...е вероятно някой ще разочарова партньора си с заветното "НЕ". Да се надяваме на този отговор, тъкмо малко интриги за които да пишем след това.
Цунки по муцунки - Интригантката.
Пет Мар 23, 2012 8:35 am by Ivy Dawson.