Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Първа класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Първа класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Първа класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Първа класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Първа класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Първа класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Първа класа. EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Първа класа. EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Първа класа. EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Първа класа. Vote_lcapПърва класа. Voting_barПърва класа. Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Първа класа. 3634557V Първа класа. Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Първа класа. Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Първа класа.

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Първа класа.   Първа класа. EmptyПет Мар 23, 2012 6:11 am

Първа класа. Tumblr_lmceziubt31qe4toio1_500_large
Върнете се в началото Go down
Skylar Hadley.
All of the famous people of the world
Skylar Hadley.

Брой мнения : 56
Име на героя : Скайлар Хадли.

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Alisa Kerr (сестра)
Гадже: Гадже::
БФФ: БФФ:: Haha, hilarious. xD

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyНед Мар 25, 2012 10:59 am

Настаних се на мястото си с въздишка и лека усмивка на уста. Представих си се отстрани – ухилен като дете, радващо се на шарени бонбонки... Или по-скоро като маймуна, кефеща се на разноцветни стъкълца. Но то си беше за кеф, бях в първата гласа, все пак. Никога не бях пътувал в първа класа и, макар да ми беше доста удобно, се чувствах много странно. Това изобщо не беше нещо, на което бях свикнал. Начина ми на живот не струваше, затова се чувствах странно в компанията на лукса... Явно скитосването нагоре-надолу без задържане на едно място, постоянната опасност и спането по изоставени къщи и фабрики, си казваха тежката дума.

Огледах се за Анабел, чудейки се къде ли изчезна, когато пред мен изскочи усмихната руса стюардеса с дълги крака и любезна усмивка.

- Искате ли нещо за пиене, сър?

- Да... Една минерална вода, моля.

Тя отиде за изпълни поръчката ми. Макар че ми се пиеше уиски, си поръчах вода. Знаех ги аз тези гадни номерца... Искаха да те напият, та в случай на някакъв инцидент да си неадекватен и да не разбереш какво точно се случва. Което си беше доста хитър ход, но при мен нямаше да мине. Предпочитах да съм напълно в кондиция, ако щях да умирам по този начин...

... Трябваше да спра с конспиративните теории.
http://hotel-california-rpg.fazerforum.com/
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:09 am

Скайлър и аз не се бяхме виждали от известно време.Може би час-два за да мога да се оправя за червеният килим.Нямаше да се излагам.Когато се приготвих отидох в моя сектор да го търся.Знаех си че ще е първа класа.Крачех бавно по малката пътека.Все пак не исках да се пребия,а някой да ме снимка и да се озова в интернет.Оглеждах седалките и вървях бавно докато не го забелязах да седи сам.Приближих се към него и казах:
-Моля,затегнете коланите ще има лека турболенция.-засмях се и казах отново-Хей.Как си?-попитах и седнах на седалката до него.Стюардесата дойде и ме попита какво ще желая.
-Хмм едно Блъди Мери.-усмихнах се и приковах вниманието си към Скайлър.Надявах се да не разочаровам феновете си с вида си.Изглеждах като Одри Хепбърн.Всички я харесваха.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:17 am

- Ако има турбуленция, ще се самоубия - засмях се. - Мразя това.

Но все пак не закопчах колана си. Дразнеше ме. Освен турбуленции, мразех и колани. Всякакви видове колани - от такива за панталони до такива за връзване на истерични луди индивиди със склонности да ритат задниците на болничния персонал. Хм, последното може би не беше особено приятно.

Извърнах се към Анабел, оглеждайки я от глава до пети, или доколкото това беше възможно в седнало положение.

- Аз съм долу-горе добре. Ще оживея - засмях се, след това смехът ми се снижи до лека усмивка. - Ти как си? Впрочем, изглеждаш прекрасно.
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:24 am

Стюардесата донесе питието ми,а аз отпих от него щом го взех.Откога не бях пила Блъди Мери.Но нека се върнем на въпроса на Скайлър.
-Добре съм.Мерси и ти изглеждаш доста добре,а и като гледам връзките на обувките ти са завързани.-засмях се и оставих чашата на таблата пред мен.Доста интересно запознанство беше нашето.За малко да ме вкара в болница.Засмях се на ум и кръстосах крака.Определено се бях леко вживяла в ролята да бъда Одри.Държах се като дама.Правех някакви супер тъпи жестове с ръцете от които направо ме хвана срам.осъзнах се навреме и сложих ръце на бедрата си.Не исках Скайлър да ме помисли за откачалка.Усмихнах му се леко и се облегнах назад.Имах странното чувство че този полет няма да мине добре.Надявах се да си остана само с чувството.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:38 am

- Завързани са. Да не повярва човек. - засмях се.

Онова гадно безсъние бе спряло да ме тормози и вече спях спокойно. Но тази нощ отново не бях могъл да заспя. Или по-скоро – само се унисах леко и след това се събуждах, сякаш някой ме бе полял с кофа студена вода. Мисълта, че ще бъда в първата класа, определено бе достатъчно... хм... странна, че да ме държи буден цяла нощ. По принцип никак не си падах по лукса, бях по-апатичен и небрежен човек, обаче се оказа, че не е толкова зле, колкото очаквах да бъде. Даже си беше супер, като изключим факта, че не можех да свикна. За Анабел явно не беше нищо ново, защото изглеждаше напълно спокойна, докато аз не можех да си намеря място. Направо й завиждах за хладнокръвието.

След малко цъфна стюардесата с минералната вода, която изпих почти цялата от първия път, опитвайки се да потуша жаждата си. И тогава разбрах какво ме побъркваше – самолети. Сякаш не бях летял преди, ха...

- Обещавам, че ще те спасявам, ако някой луд маниак ти налети – усмихнах се и подръпнах яката на сакото си – дреха, която бях обличал само един единствен път през живота си, и то за да си отмъстя на един управител на ресторант, в който се провеждаше бал с дрескод... Не обичах официалните дрехи, но тогава нямаше да ме пуснат, ако не съм облечен подобаващо. - Всъщност, как можеш да си толкова спокойна?...
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyНед Мар 25, 2012 6:30 pm

Засмях се леко и казах:
-Голям джентълмен сте г-н Хадли.-изглеждаше бая нервен.Не знаех дали заради факта че се вози в самолет или че е в първа класа.Определено и двете си бяха леко притеснителни понякога.Целият този лукс,голямото внимание отстрана на екипажа.Всичко беше изпипано до най-малкият детайл за да ни е удобно.
-Смяташ че съм спокойна.Ще се успокоя когато стигнем чак в Кан.Мразя да летя.-усмихнах се и отпих от питието си.Не знаех какво да направя за да спра да се паникьосвам вътрешно.Имах чувството че всеки момент можем да се разбием някъде или едното крило на самолета да се счупи.И аз не знаех кое е по-брутално.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyПон Мар 26, 2012 8:16 am

Усмихнах се с престорена самодоволност:

- Аз съм роден джентълмен.

В някой друг живот може би щях да бъда добър актьор. От калибъра на Анабел, може би. Можех да лъжа достатъчно убедително, че да кажа на някой, че слънцето е триъгълно и да ми повярва. А това беше цялата философия на актьорската игра, нали?... Като изключим другите неща като техники на дишане, логически ударения, паузи и ясна дикция, да лъжеш убедително бе най-важното нещо, за да си добър актьор. Колкото по-убедително лъжеш, толкова повече ти пляскат. Умозаключение след лични наблюдения.

- Изглеждаш ми спокойна, въпреки че мога да се обзаложа, че не си – казах след малко. По устните ми играеше съвсем лека усмивка, тип Мона Лиза. – Ако се разбием, най-вероятно ще умрем. Нищо особено.

Предположих, че това прозвуча наистина депресиращо, но такава си беше истината. Не ме беше страх от смъртта и определено не й се противопоставях – бях се изправял лице в лице с нея толкова много пъти, че вече бях свикнал да пресичам по улиците без да се оглеждам и без страх да очаквам някой да ме блъсне. Обаче на никой не му стискаше да го направи, всички бяха прекалено големи егоисти.

- Както и да е, мисля, че нищо няма да се случи - потупах я по коляното окуражително, без и аз самият да съм особено сигурен в думите си.
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyПон Мар 26, 2012 8:29 am

-Ти сериозно ли?!?-казах леко хладно.
Погледнах леко ядосано и отвърнах глава от него.Как можеше да го каже.Бях само на 17 години.Чакаше ме още толкова много живот.Само като си го помислих усетих че нещо май самолета се тресе.Първата ми реакция беше да сграбча ръката на Скайлър.Стиснах го толкова здраво че сигурно щях да му я счупя.бях в такава паника.
-Виж какво направи.Сега ще умрем.-казах леко уплашено и затворих очи.Какво ли не ми минаваше през главата.Представях си как самолета се разбива и аз умирам.Точно в този момент не ми пукаше много за Скайлър.Сърцето ми щеше да се пръсне направо от ужас.Опитах се да се успокоя,но не се получаваше.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyПон Мар 26, 2012 8:47 am

- Извинявай, не исках да го кажа – усмивката ми се стопи, щом Анабел се разстрои. Не очаквах да приеме думите ми толкова навътре, но не смятах да се оправдавам. Трябваше да се съобразя с това, че говорех пълни глупости на едно младо момиче, което го очакваше нещо толкова голямо като това в Кан и определено не беше спокойно; ама кой да мисли?... Не можех да се похваля с тактичност и съобразителност, това го знаеше всеки мой познат.

Изведнъж самолета се разтресе и усетих как ръката на Анабел се вкопчи в моята със сила, каквато никога не бях подозирал, че може да притежава едно седемнайсет годишно момиче.

- Спокойно, само турбуленция – стиснах ръката й и се усмихнах нервно. – А и се съмнявам, че съм предизвикал съдбата по някакъв начин. Тя е прекалено егоистична, че да се занимава с мен – засмях се, опитвайки се да разчупя обстановката. Ан изглеждаше доста уплашена, затова не смятах да я плаша повече с безмозъчната си житейска философия.
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyПон Мар 26, 2012 8:58 am

В никакъв случай не исках да умра.Затворих отново очи и започнах да си мисля за семейството ми.Добре че брат ми не беше на самолета.Щеше да се уплаши сигурно повече от мен.Все още държах Скайлър както и той мен.Това май щеше да се окаже най-ужасният ден в живота ми.Опитах се да се успокоя чрез дишане,но и това не помогна.В същият момент се чу някакъв силен гръм.Погледнах през малкото прозорче и видях как единия двигател е в пламъци.Изкрещях силно и буквално се заврях на седалката до Скайлър.Сложих едната си ръка на лицето и се разплаках.
-Страх ме е!-казах плачейки.Не исках да умра.Дано пилотът успееше да приземи самолета въпреки голямата повреда.Не ми пукаше къде само исках да остана жива.Дори и за тъпите награди не ми пукаше.
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyВто Мар 27, 2012 8:24 pm

Тя явно се паникьоса и аз обгърнах ръце около нея, опитвайки се да я успокоя. Това беше мисия невъзможна, защото хората започнаха да създават такава какафония, че едва можехме да се чуем един друг. Писък прониза въздуха. Някаква жена беше видяла горящия двигател и пищеше истерично, махайки с ръце.

Бях свикнал да мисля хладнокръвно в екстремни ситуации, но сега нищо не ми идваше наум освен предпазните колани. Закопчах своя и се опитах да надвикам суматохата:

- Закопчай си колана!

Прозвуча гласът на един от пилотите, но аз специално нищо не му разбрах, за другите не знаех и слабо ме вълнуваше. Изведнъж пред лицата на всички паднаха кислородни маски. Бях прекалено шокиран, за да мисля за проклетите конспиративни теории, и просто се възползвах от това, като дръпнах другата маска за Анабел. Трябваше да се успокои. Каквото и да се случва, трябваше да сме спокойни. Положението ставаше все по-зле и по-зле и ме накара наистина да се замисля... бях ли предизвикал съдбата вдействителност?
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyСря Мар 28, 2012 3:02 am

Всички бяха изплашени и не спираха да крещят и викат.Седнах на седалката си и си сложих колана,а Скайлър ми подаде кислородната маса.Сложих я и започнах да вдишвам.И това не ми помогна.Как щях да се успокоя при мисълта,че можех да умра в този самолет.Имаше толкова известни хора,а всички щяхме да си отидем от този свят толкова рано.Сълзите ми се стичаха по лицето и не спираха.Самолетът щеше да се разбие рано или късно.Всичко пред погледа ми се случваше като на забавен кадър.не знаех колко минути бяха минали,но гласът на пилота се чу отново казвайки:

-Ще успеем да приземим самолета,но не се знае къде.Ситуацията е под контрол.

Надявах се това да бъде истина.Молех се.Всички бяха по местата си и бяха сложили кислородните маски опитвайки се да се успокоят.Дори в гласа на капитана се улови страх и отчаяние.Усещаше се как самолета се тресеше докато се приземяваше.Една от стюардесите стана от мястото и започна да обикаля за да помага на хората.Когато стигна до нас ни погледна и каза че всичко ще е наред.Исках да бъде,но друго се случваше.Изведнъж се усети силен трясък.Погледнах през прозорчето неуверено и видях че се бяхме приземили.Капитанът не ни беше излъгал.Махнах маската от лицето си и колана също.Избърсах сълзите си и казах:

-Искам да се махна от тук.Искам да сляза от тъпият самолет!
Skylar Hadley.
Skylar Hadley.

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyСря Мар 28, 2012 6:42 am

- Да, добра идея – измънках, щом се отървах от кислородната маска, и побързах да откопчая колана. Мразех колани, а след случилото се вече ги ненавиждах. Всъщност, вече официално мразех самолети и никога повече нямаше да се кача на самолет, дори животът ми да зависеше от това. Експертите спокойно можеха да си *цензура* проклетите статистики за самолетни катастрофи в *цензура*.

И представа си нямах къде сме, но не ме и интересуваше особено. Току що преживях самолетна катастрофа и, което беше по-странно, шокът дойде след като най-лошото премина. Бях на ръба на истерията и изгарях от желание да крещя и да си късам косите чак когато се бяхме приземили и бяхме вече в безопасност. Анабел сигурно... Бях забравил за Анабел. Разтърках слепоочия и се огледах за нея. Определено сега трябваше да е по-спокойна, макар и да имаше голяма вероятност да закъснее (или изобщо да не отиде) за Кан.

- Разбихме се... – смънках под носа си ниско. Казано на глас звучеше страшно откачено. Фиксирах с поглед Ан и тръгнах към нея, подтичвайки. – Добре ли си? – попитах я.
Annabelle Carter
Annabelle Carter

Информация за героя.

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyСря Мар 28, 2012 6:56 am

Това беше най-ужасният ден в живота ми.Сигурно нямаше да мога да спя в продължение на месец.Станах от седалката леко и се опитах да ходя,но краката ми трепереха.Цялото ми тяло трепереше от целият този ужас.Скайлър ме попита дали съм добре и дойде до мен.
Опитах се да кажа нещо,но просто не можех.Гласът ми беше паднал от цялото това викане.Кимнах и го прегърнах.Стюардесата отвори голямата врата и пуснаха надуваема голяма пързалка по която да слезем от самолета.Двамата тръгнахме към изхода.спуснах се първа и се озовах на земята.Не ми пукаше дори как изглеждам.Погледнах нагоре и видях Скайлър как се подготвя да се спусне.Огледах се наоколо и открих че се намираме насред нищото.Когато той дойде го погледнах и се опитах да кажа нещо отново:
-Какво ще правим сега?-попитах тихо.Само толкова сили имах.

П.п май трябва да се преместим в друга тема сега ще видя и ще ти пиша на лс ;д
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

Брой мнения : 301
Име на героя : Arthur Pendragon

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyСря Мар 28, 2012 7:43 am

Renesmee написа:
Зачудих се как може да има такива хора като това момче. По такъв отвратителен начин да се подиграват с другите. Всичко отстрани изглежда на всички много лесно. В повечето случаи хулиганите се подиграват на останалите как изглеждат, дали са пълни или имат по лицето си акне, но те някога поглеждали ли са се в огледалото. Виждали ли са колко са грозни не външно, а вътрешно? Лицата им загрозени от злоба. Аз също понякога се държах като тези хора, преди малко бях станала част от този слой хора и се засрамих от себе си. Не биваше да обиждам това момче, с какво ми беше виновно? Да нарушаваше правилата, но аз не съм Бог и не мога да го съдя.
- И ти ли пътуваш към Кан?
Повдигнах веждите си аз, а момчето ми кимна утвърдително. Толкова беше странно, зачудих се дали пък е някоя изгряваща сега звезда.
- Да не би да си някоя наскоро изгряла звезда?
Попитах го директно, но вече и двамата изпускахме полета си. Без да дочакам отговаря на момчето се спуснах към самолета. Нямах време за празник приказки, още повече с човек като него, който е без капка възпитание.

Оказа се, че и момичето било към Кан. Е явно следващата ни случайна "среща" щеше да се проведе в самолета, колко банално. Беше като в някой стар романтичен филм в който двама непознати, които се дразнят се оказва, че пътуват заедно или пък както в повечето филми винаги са в една посока, да то е все едно и също де.
- Да не би да си някоя наскоро изгряла звезда? - попита ме момичето и аз се засмях доста звучно. Честно казано дори не харесвах "звездите" както всички ги наричаха. На големия и малкия екран изглеждат толкова скромни и обикновени, но всъщност егото и самоувереността им е в повече. И почти всичките бяха едни скалъпени и клиширани задници, да не забравим, че бяха адски предсказуеми.
- Хах не! Придружавам един приятел и сестра си и в същото време се опитвам да избягам от Лос Анджелис. - усмихнах се криво и в следващия момент се обърнах към момичето и я погледнах някак...странно.
- Ами ти? И ти ли си някоя от онези така наречени "звезди"? Не ми се вярва да отиваш в Кан, защото предпочиташ да родиш в чужбина! - намигнах й, и повдигнах едната си вежда.
Само минути по - късно бях стигнал до гишето за билетите, а там най - спокойно ми казаха, че всички места са заети. Не всъщност имало някакво свободно в първа класа и веднага като чух първа класа се смръщих, но алтернативата беше да чакам следващият полет, който беше чак след осем часа. Определено трябваше да преодолея ненавистта си към всичките онези егоцентрични и лицемерни особи, щом щях да пътувам с тях няколко часа. Взех билета и тръгнах към самолета, и когато с момичето се качихме в самолета се запътих към мястото си, усещайки че брюнетката вървеше точно зад мен и когато се настаних на седалката тя зае точно тази до мен.
- О сериозно ли!? Колко прекрасно, очевидно ни чакат няколко "вълшебни" часа заедно. - не спирах да се държа като кретен, но вече не ме интересуваше много - много.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Брой мнения : 996
Име на героя : Renesmee

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Lindsay Fawn
Гадже: Гадже:: Тейлър Бангшот
БФФ: БФФ:: Серена Ван Дер Удсен

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. EmptyСря Мар 28, 2012 8:10 am

Когато се настаних до непознатото момче не бях във възторг, но поне нямаше да пътувам сама. Истината беше, че той ми лазеше по нервите с всяка една негови мимика е жест. Реших, че трябва да го игнорирам, но просто не се получаваше. Той постоянно ми говореше и правеше намеци за това, че съм бременна. Сякаш не е виждал бременна жена.
Плъзнах ръце по корема си и се усмихнах. Усетих едно ритане в корема ми, детето щеше да е силно. Усещах, че от него ще стане прекрасен младеж.
- Виж защо не престанем да се караме и без това ще прекараме доста време заедно?
Наклоних главата си леко настрани и потърсих очите му. Те бяха спокойно, но и личеше, че той не е тук. Сякаш си мисли за някого или някъде, но не беше на сто процента тук. Обичах психологията, това беше един от любимите ми предмети в училище, даже си мислех да стана психолог, но родителите ми лека им пръст прецениха, че това не е за мен. Аз ги послушах естествено, не бях лошо момиче като Линдзи, винаги съм ги слушала и съм им се подчинявала. След като те починаха аз се превърнах в една развалина. Влюбих се в Тейлър Бангшот, който ме изнасили, но аз глупачката отново се върнах при него. Шибани чувства! Защо хората винаги им се подчинявахме? Защо винаги слушахме сърцата си и никога не слушахме здравият и разум.
- За протокола аз съм Ренесме.
Казах аз и се насилих да се усмихна.
Sponsored content

Първа класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Първа класа.   Първа класа. Empty

Първа класа.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Болничната стая {първа класа}
» Втора класа.
»  White Collar / Престъпление от класа Автор Съобщение

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: В друго измерение :: Да попътуваме в чужбина :: Франция - Кан. :: В самолета.-
Идете на: