Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Втора класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Втора класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Втора класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Втора класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Втора класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Втора класа. EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Втора класа. EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Втора класа. EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Втора класа. EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Втора класа. Vote_lcapВтора класа. Voting_barВтора класа. Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Втора класа. 3634557V Втора класа. Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Втора класа. Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Втора класа.

Go down 
3 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Втора класа.   Втора класа. EmptyПет Мар 23, 2012 6:14 am

Втора класа. 2048376739_910ab27907
Върнете се в началото Go down
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Брой мнения : 421
Име на героя : Рик Колин
Години на героя : 31

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Братовчед - Джейкъб Рейнаис
Гадже: Гадже:: Шарлийн Уитсток
БФФ: БФФ:: Джейкъб Рейнаис

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 6:15 am

Не пуснах ръката от кафенето до до самолета. Обяснението беше, че съм й обещал да не объркаме полета, но истината по скоро беше, че исках да усещам присъствието й до тялото си. Билетите ни бяха за различна класа, изведнъж се превърна в някакъв проблем. Без проблем можех да си позволя да се настаним в първа класа. Представяйки си погледите на известните личности, които считаха всички хора за по - долно ниво от тяхното изпитах истинско облекчение, че ще се сменя с човека седящ до нея, все пак кой обикновен човек отказва да пътува в първа класа, наобиколен от идолите си. От своя странан аз предпочитах втората, така с Чарли ще прекараме полета в разговор, целувки или нещо друго което може да се прави на самолет.
Тя седна на мястото си, а аз се настаних до нея, все още стискащ ръката й, погледнах я в очите и тогава в съзнанието ми изникна въпрос, който така и не й бях задал.
- Къде ще отседнеш, когато пристигнем в Кан. - Ако трябваше щях да я моля на колене да я настаня в Президентския апартамент в хотела на дядо ми. За мен тя заслужава най - доброто.
Шарлийн Уитсток
All the normal people in the world.
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 142
Име на героя : Шарлийн Уитсток
Години на героя : 32

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Рик Колин
БФФ: БФФ::

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 6:35 am

- Това не беше нужно - казах съвсем тихо, когато той реши да пътува при мен, но май не ме беше чул.
Да ... наистина не беше нужно, но по грейналото ми лице си личеше колко щастлива ме беше направил. Стиснах ръката му, като прехвърлих палеца си от външната страна на ръката му и много нежно го галих. Аз също не можех да отрека, че ми беше така приятно да го докосвам, затова не се възпротивих на нищо, което ми казваше.
Най-накрая се настанихме и изпитах несравнимо облекчение, че съм се качила в самолета. Седнах до прозореца, като Рик седна до мен, а от другата му страна имаше още едно празно място. Надявах се да остане празно, но какво ме интересуваше, когато той седеше до мен.
Оставих чантата си на седалката, като тя уплътняваше разстоянието между мен и стената. Извадих книгата си от нея и между първата страница и корицата се показа една брошура.
- Kyriad Cannes Centre - казах с широка усмивка и прочетох първия ред - Насладете се на уюта на 3-звезден хотел с всички необходими удобства за работа и отдих. Е ... отивам по работа, така че едва ли ще се задържа много в него.
Веднага предположих, че ще иска да се видим и заради това ме пита къде ще отседна, а това ме направи видимо по-щастлива.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 7:32 am

Самолетът все още беше празен, но бавно и сигурно хората запълваха металната птица и се настаняваха на местата си.
- Съжелявам за това но ще трябва да отмениш резервацията си. На твое име е резервиран президентския апартамент в Martinez Hotel. - Не можех да си представя че ще се отдели от мен и ще отиде в три звездния хотел, при положение че можех да и осигуря най - доброто обслужване, което нито една от известните личности от първа класа не заслужават. - Ще ми доставиш ли удоволствието, да ти предоставя малка част от живота на важните клечки.
В хотелът имаше всичко, от което един човек имаше нужда, даже много повече.
Не можех да видя изражението на лицето и защото тя все още гледаше брошурата в ръцете си. Дали я бях ядосал, не всеки обичаше да му казват какво да прави, ако това можеше да се приеме така. Просто исках да я направя щастлива, точно толкова, като тагава, когато й казах че ще снима звездите из хотела.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 7:39 am

За момент спрях да чувам и да виждам. Не бях много сигурна, че съм чула правилно, но алкохола наистина ми беше прекалено малко, за да ми се причува. Бавно вдигнах поглед и когато го спрях на него, забелязах, че очакваше някакъв отговор.
- Аммм - започнах да мънкам и да се чудя какво да кажа, но накрая се стегнах - не ... не м-мога - но явно не достатъчно, защото започнах да пелтеча - ти дори не ме познаваш ... може да съм някоя откачалка .. а ти, да си сериен убиец.
Знаех, че говоря пълни глупости, а може би беше и от притеснението, та ме изби на сях. Започнах да се смея, после премина в леко хилене, а накрая просто се усмихнах, докато изражението ми не стана напълно сериозно.
- Шегуваш се ... нали?
Да, щеше да ми е невероятно приятно да остана с него, но имах толкова много работа и знаех, че няма да мога да я свърша, защото щях да предпочета да прекараме времето си заедно. Той, сигурно, също имаше задължения, а и едно беше да се целуваме в някакво заведение, след като сме се запознали, съвсем друго да прекараме няколко дена. Ами ако после осъзнаеше, че не ме харесва ... самата аз не можех да се понасям на моменти.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 8:31 am

Бях изумен от отговора й. Наистина ли приличах на сериен убиец, защото тя изобщо не ми приличаше на откачалка. Твърде много я притисках, беше права изобщо не се познавахме, а тя беше момиче, не се знеше на какви точно преследвачи можеше да попадне. Беше права за себе си да ми откаже, но все пак наитина се надявах отговора и да беше положителен. Сведох глава, разочарован повече от себе си от колкото от отговора на предложението ми. Ако бях изчакал по дълго време може би все пак щеше да съгласи да остане с мен, поне по времето на фестивала.
- Всъщност не се шегувах - когато някое момиче те накара да потвърдиш това което си казал, просто ти дава шанс да се поправиш, но аз пропуснах своя. Вероятно я карах да ме мисли за някой побъркан преследвач, но поех риска.
Не можех да вдигна глава и да я погледна. боях се че ще видя уплашено изражение и очи пълни с хиляди мисли как да се измъкне от мен.
Може би исках твърде много от нея. Бях си истински аматьор в говоренето с момичета, не знаех какво да й кажа. Доста оплесках нещата, може би изобщо не трябваше да я каня в хотела. Хотел, как изобщо си помислих, че ще дойде с мен в хотел?
- Питеснява те предложението ми за хотела. Мислиш си, че искам да се възползвам от теб и да те захвърля както правят всички богати хлапета. - Вдигнах глава и погледнах в разтопения шоколад в очите й. - Аз не съм такъв. Всъщност аз дори не спадам към богатите, аз съм тяхната "изтривалка", бедното момче с богатия дядо. Знам, че няма как да си сигурна, но... - Не знаех как да довърша изречението си. Защо ми беше да използвам частицата "но".
Останах така загледан в нея търсещ подходящите думи, когато не открих такива отново погледнах към обувките си.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 8:43 am

Загледах седалката пред мен и не знаех точно как да му отговоря, но забелязах някакво притеснение и в него. Отново беше свел главата си надолу, затова много нежно сложих ръката си върху неговата и я погалих с палеца си, като прошепнах:
- Имаме достатъчно време, докато стигнем ... нека го обмисля.
Усмихнах му се мило и изчаках да ме погледне. Да, не възнамерявах да се съглася, но знае ли човек ... накрая можеше да променя мнението си. А и не исках да си мисли, че не проявявам интерес към него или нещо подобно, защото това въобще не беше така. Мисля, че нямаше да успея да отхвърля покана за няколко часа, но няколко дена ми се виждаше леко притеснително. На всичкото отгоре имах ужасни навици, но реших да не мисля сега за това. Приближих се бавно към него, но вместо да слея устните си с неговите, аз се отклоних от пътя и стигнах до ушенцето му.
- А и ако трябва да бъда честна - казах съвсем тихо, за да ме чува само той - като изключим захвърлянето ... защото звучи много грубо, би ми харесало да се възползваш от мен.
Усмихнах се доволно, но преди отново да се отдръпна от него, аз преминах бавно с езика си по врата и меката част на ухото му, като накрая я захапах съвсем лекичко, без да му причиня никаква болка.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 9:13 am

За няколко минути чувствата ми се сменяха, от едно към друго преди наистина да съм успял да ги усмисля. Бях ядосан на себе си и глъпавото си държание и в същото време бях тъжен от отказа й, да доиде с мен. После тези чувства си тръгнаха и отстъпиха място на радоста и надеждата от това, че Чарли ще си помисли върху предложението ми. А след като едва ли не ми предложи да бъдем заедно и езичето и мина по врата ми, по цялото ми тяло запълзяха тръпките на чиста възбуда, която не можеше да се прикрие лесно.
Очевидно доволна от това, на което е способна да предизвика в тялото ми, Чарли леко се отдъпна с широка усмивка. Свалих сакото си, слагайки го в скута си, рахлабих леко вратовръзката. Защо в този самолет беше толкова топло? Климатичната инсталация работеше ли изобщо?
Налагаше ми се да съм със костюм, така съм изглеждал по - представително. Всико бих дал да се оттърва от него в замяна на тениска и къси дънки.
Обърнах се виновно към Чарли, все пак вероятноста да съм я стреснал си беше голяма.
- Извинявай, прави каквото си иска. - Прошепнах й, сочейки в скута си, - но трябва да си признаеш, че и ти си малко виновна, така става когото си близо до ухото ми.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 9:26 am

Добре, определено бях много доволна. На всяка жена й харесваше да вижда, че събужда някакви чувства в мъжете, най-вече, когато чувството е възбуда, но сякаш ми харесваше самия факт, че бях събудила това в него.
Опитах се да спра да се усмихвам, но от далече си личеше колко съм доволна, сякаш бях направила нещо невъзможно. Лошото беше, че неудобството от моя страна беше изчезнало напълно и сега през главата ми минаваха всякакви перверзни мисли и какво ли още не. Опитах се поне това да не показвам, затова просто отворих книгата си и се зачетох.
Може би изглеждаше грубо от моя страна, но бях сигурна, че ако продължа да го гледам така, щях да му се нахвърля. Е ... както и да изглеждаше, определено беше още по-странно. До толкова не можех да спра да си представям разни картини, че четях за четвърти път същия ред. Усетих как тялото ми претрепна от удоволствие, когато си представих как треперещите ми ръце разкопчават ризата му, а след това устните ми докосват всеки сантиметър от гърдите му.
Затворих очите си и се опитах да прогоня тези мисли, но ми беше малко трудно, когато беше толкова близо до мен и в следващия момент усетих, че и на мен започваше да ми става ужасно горещо.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 9:59 am

Чарли се зачете в книгата си, а аз от своя страна се облегнах назад и затворих очи. Моментите, на страстните ни целувки и голите ни тела, сменящи се пред спуснатите ми клепачи така сякаш гледх филм, не позволяваха на тялото ми да се оттърве от възбудада бошуваща в него. Трябваше да си намеря дръго занимание, по възможност катова, в което няма да ми се налга да ставам от седалката.
Отворих очи и се обърнах към Чарли, която леко подръпваше блузата си, съгурен знак че и на нея й е топло. Поне не бях едиствения, станал жертва на развалената климатична система. Гледайки я така, ми се искаше всички хора да изчезнат и да останем само двамата. Не съм много сигурен, през коя глава ми беше минала тази мисъл, но определено ми допдаше. Това обаче нямаше да се случи затова, прекъснах усамотението на Чарли.
- Какво четеш? - Дали имаше още една книга, щеше да е добре да си размътя мозъка преди да съм направил някоя друга глупост. Бих се съгласил да чета каквото и да е стига само да не си пада по книгите с много секс сцени, това щеше само да засили мислите ми за нея и нямаше да помогне особенно.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 10:10 am

- Някаква глупост за вампири - казах с някакво подобие на усмивка, като затворих книгата и извъртях главата си, за да го погледна в очите - но в момента не мога да се съсредоточа и да разбра каквото и да е от нея.
Не знам, защо му бях сподели това. Може би ми се искаше да знае, че си мисля за него и това не ми дава спокойствие. Е ... по-добре беше, отколкото да седях до някой напълно непознат, не че с Рик се познавахме много, и да оставя възбуждащите мисли за него да ме завладеят. Всъщност, беше малко странно за мен, но можеше да се каже, че бях самотна тук. Бях дошла само преди няколко дена и освен, че не познавах никого, нямах и много приятни занимания. Ходеше ми се на купон, дивееше ми се, правеше ми се секс и всичко друго, което може да накара едно момиче на моята възраст да се побърка, ако липсва.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 10:42 am

Вампири, кръв, хапне по вратовете. Не, това нямаше да помогне, само щеше да навреди. Освен това сега когато и тя не можеше да се съсредоточи в книгата си имахме време да погворим.
Пилотът се вкючи, за да ни съобщи че скоро излитаме и трябва да си сложим коланите. Двамата послушно се овързахме с тях и отново се погледнахме. Не ме интересуваше дали щеше да прозвучи странно, но дори това да я гледам ми доставяше удоволствие. Разхлабих вратовръзката още и разкопчах горните две копчета на ризата си, имах чувството, че възпрепятстват дишането ми, което и без това беше учестено.
- Май в крайна сметка, никой не си потърси мястото. - Опитах се да завържа нов разговор, отклонявайки мислите си от всичко останало освен от полета ако се съсредоточа в нещо маловажно, може би все пак щеше да ми стане по хладно.
Оглеждайки се установих, че всъщност околко нас почти няма хора.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 10:53 am

Усмихнах се доволно, когато най-накрая съобщиха, че ще потеглим. Въпреки, че вече бях в самолета, че вече щяхме да тръгнем, онова така неприятно усещане, че нещо наистина няма да е наред, не ме напусна. Реших да потърся някакъв друг начин, за да се успокоя и просто хванах ръката му, като я обърнах с дланта нагоре и много нежно започнах да я галя с върха на пръстите си.
- ... което ме прави безкрайно щастлива - допълних коментара му, без да се замисля и го дарих с една чаровна усмивка.
Усетих леката влажност по дланта му, като това не позволи на усмивката да се махне от лицето ми. Беше ми малко неспокойно да му направя подобен комплимент, затова го запазих за себе си - беше невероятно сладък, когато се притеснеше за каквото и да е. Красивите черти на лицето му изпъкваха, а винаги щом се усмихнеше, независимо дали беше нервна усмивка или щастлива, се появяваше една много чаровна тръпчинка, от която не можех да откъсна поглед.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:31 am

Докато Чарли си играеше с ръката ми, гледаше втрнчено лицето ми, вероятно изучавайко го, както аз нейното. Беше много сериозна, все едно нещо я притесняваше, но не точно. Имаше толкова замислено изражение, какво ли се въртеше в красивата й главица? Щеше ми се да имам спосбностите на Едуард от "Здрач", наскоро гледах филма, и да мога да прочета мислите й. Но явно тя беше моята Бела и си оставаше пълна загатка.
- За какво мислиш? - След като нямах свръх естествени способности, реших просто да я попитам, надявайки се, че не се е замислила твърде много и ме беше чула.
Любопитството ми вече прогаряше дупки в мозъка ми, и с всяка секунда се замислях все повече, над размислите и. Дали всъщност нямах нещо на лицето, което така съсредоточено тя да наблшюдава. Усмихнах се леко притеснен от тази мисъл, щеше да е малко неловко.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:58 am

Усмихнах се дяволито и го погледнах с неприкрито пламъче в очите. Приближих се лекичко към него, а пръстчетата ми зашариха нагоре по ръката ми, като стигнаха до сгъвката на ръката му.
- Ако ти кажа ... няма да съм ти толкова интересна - казах тихо и му намигнах.
Бавно се отдръпнах от него, като не спирах да го следя с поглед. Беше ми станало игриво и бях сигурна, че го е забелязал, но се надявах това да му хареса, а не да го подразни или изнерви. А и доста често се правих на потайна, защото с времето бях забелязала, че това е нещото, което привлича интереса на мъжете.
- Защо ти не ми кажеш за какво си мислиш - казах предизвикателно и надигнах пъргаво веждите си.
Той усети как ръката ми пристъпваше нагоре с две пръстчета, като бавно слагах едното пред другото. Знаех, си че мислите му не бяха много по-различно от моите.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyНед Мар 25, 2012 11:27 pm

Всеки път когато пръстчето и правеше "крачка" нагоре, по тялото ми преминаваха странни тръпки, всяка част от мен настръхна. Действията й стнаха предизвикателни и закачливи, връщайки мислите ми отново към нея. Очевидно нямаше да е толкова лесно да продоня възбудата, завладяла всяка клетка от мен. Погледнах леко настрани, ако продължавах да се взирам в лицето й и ослепителната й усмивка, нямаше да успея да си върна самоконтрола.
Още една стъпка, после още една. Сърцето ми се разтуптя бясно в гърдите, това че не я гледах не помагаше, затова отново извърнах очи към нея.
- Мисля си за някой неща... но нито едно от тях не може да се прави пред други хора. - Усмиканах се накриво, ръкта и беше стигнала почти до разкопчаните копчета на ризата ми, много внимателно я взех в дланта си и я приближих до устните си, целувайки нежно кокалчета й, с поглед прикован в очите й. Палеца ми замести устните ми, галейки мястото, на което бях целунал ръката й. Приближих се бавно към нея, заравяйки лице в косата й. Вдишах бавно и дълбоко аромата й.
- Моля ви, госпожице - прошепнах тихо в ухото й. - Достатачно ми е само да гледам очите Ви и да вдишвам аромата Ви, за да Ви желая. - Издишах леко на сантиметри от вратлето й.
- Не е нужно да ме провокираш Чарли, достатъчно ми е трудно да се сдържам, да не те изведа от тук... някъде където никой няма да ни вижда...
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 12:02 am

Усмихнах се доволно, но той не можеше да го види, защото все още седеше с заровено лице в косата ми, а аз казах спокойно и уверено.
- Не че съм подстракател ... но не можеш ...
Изкикотих се тихичко, като не се отместих от него. Май вече беше късно да слезем от самолета, а и да не беше, той нямаше да го направи.
Сложих ръката си на гърдите му и много нежно започнах да го галя, но това не беше от онези номерца, с който го провокирах, а просто се наслаждах на формите на тялото му. Беше ми наистина приятно да го докосвам, но някак си ... неприсъщо за мен, предпочитах да си говорим и да се закачаме, отколкото да прескочим най-сладката част и да минем направо на действията. Определено се наслаждавах много на любовната игра, закачливите намеци и скритите погледи.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 12:51 am

Не че тя беше подстрекател, но можех!!! Можех да я сваля от самолета и да се скирием от погледите на всички. Дори само да я гледах, щях да бъда щастлив. Отпуснах се назад в седалката предоставяйки й, още повече достъп до тялото си. Притворих очи и се оставих на нежите движения на ръката й. Беше някак успокояващо, да я усещам толкова близо до мен, да усещан прустите и през ризата си. А какво ли щеше да е усещането ако въпростната риза я нямаше.
Отново отворих очите си беше толлкова нежна, внимателна, чувствена. В очите й светеше пламъка на желанието, който вероятно блестеше и от моите, макар че изражението ми беше сериозно, или поне се стараех да е такова.
- Толкова си красива Чарли... - ръката и спря точно на мястото, където се намираше сърцето ми. Явно усетило, че сега е център на внимание заби по бързо, опитвайки се да и докаже, че съм напъно искрен. Сложих ръката си върху нейна и леко я притинах към гърдите си, но не така че да я заболи. Сериозното ми израчение изчезна на секундата, освободих ръката й надигайки се леко от седалката, и й се усмихнах, за да разведря обстновката, казвайки весело. - Виждаш ли Джими е на същото мнение.
Целунах я бързо само с устни, надявайки се отново да върна предисхното палаво изражение на лицето й.
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 1:04 am

Колкото и да ми се искаше, не успях да сдържа смеха си, но не можех и да не оценя това, което беше направил преди малко. Начинът, по който притисна ръката ми към гърдите си, ме накара да поискам и аз да бях направила същото, защото можех да се хвана на бас, че моето сърце беше по-полудяло от неговото.
Устните ми се отвориха леко и понечих да отвърна на комплимента му, но не всички мъже обичаха да им казват, че са красиви, защото някой го приемаха лично. Замълчах и се надявах да го е разбрал, поне от онези няколко снимки, които му бях направила. Лицето му беше толкова красиво и макар, че на някой им звучеше ужасно, чертите му бяха съвсем нежни, а това за мен го правеше толкова привлекателен. Може цял ден да отделя на него, като му направя 1000 снимки, а ако бях и достатъчно добър художник, щях да го нарисувам, но за жалост бях повече абстракционист.
Най-накрая усетихме как самолета са отдели от земята и първите няколко секунди, около минута, винаги ми се виждаха странни и ги усещах леко некомфортни, затова реших също да се отпусна на седалката си, но вместо да извъртя главата си към прозореца, аз гледах към него, защото очите му бяха по-сини и от небето.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 1:56 am

Самолетът се отлепи от земята с лека турболенция. Очите ни се задържаха дълго взиращи се в другия. Така желаех до потъна в топлия шоколад на очите й. Да разбера какво си мисли, какво чувства, за какво желае. Исках да я направя истински щастлива, макар да не занаех почти нищо за нея, имах нужда непрекъснато да виждам усмивката й, на нежните й плътни сладостни устни. Стюардесата се птиближи до нас предлагайки ни нещо за пиене, не исках да я поглеждам, това означаваше да отделя очи от тези на Чарли, а аз желаех това. Може и да изглеждаше грубо, но се направих, че не я забелязвам. И без това бях напълно погълнат от момичето пред себе си. На кого му е притрябвало питие, е може би все пак щтях да се съглася на едно уиски, което да изпия от устните й. Дали всъщност това предложение щеше да и допадне?
Обърнах се към стюардеста съвсем леко колкото да си поръчам едно чисто голямо и отново погледнах към Чарли.
- Ще пиеш ли нещо?
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 2:09 am

- Амииии - измънках замислено и погледнах към момичето, което очевидно чакаше отговора ми.
Определено ми се пиеше нещо, но се опитвах да се сетя какво точно имаше в коктейла ми, защото смесването на алкохола не влияеше добре на никой, но мен направо си ме побъркваше. Всеки опит обаче беше безуспешен, защото в главата ми се въртяха какви ли не глупости и непрекъснато подръпвах деколтето си, защото умирах от жега.
- Джин - казах най-накрая решително, след като се сетих, че поне ще ме разхлади, а и не беше от най-силния алкохол, но все пак имах нужда и от разредител - с тоник и повече лимон - добавих с една доволна усмивка, сякаш бях направила нещо невероятно.
Обожавах лимони. Обичах да облизвам устните си, след като съм яла лимонче, което най-често правех, когато пиех шотове. Киселия сок ми влияеше доста ободряващо.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 2:44 am

След няколко минути отделени отново на очен взор, най - накрая проговорих.
- Лимоните са хубаво нещо, като желираните бонбони, колата... - Говорех пълни простотий затова млъкнах. Може би ако продължавах да я хипнотизирам със искрящите си очи може и да не забележи, че всъщност не знам какво говоря.
Стюардесата се домъкна отново носеики питиета ни. Добре, поне беше експедитивна, но не ги постави, както трябва на поставката. Никой друг нямаше да забележи, но дългите часове, прекарани с невротичния ми дядо изискваха да се осъвършенствам в хотелиерството, повече от колкото бях способен. Дори знам под какъв ъгъл се сервира питието със сламка, на кого са му притрябвали такива глупости. Оставих намира стюардесата, все пак работата и не беше да сервира, това беше просто добавка.
Тези мисли охладиха страстите ми, и сега рабрах, че всъщност имаше климатична инсталация. Махнах сакото от скута си и го оставих на съседната седалка.
- Когато беше малка, каква искаше да станеш когато пораснеш? - Въпроса ми беше провокиран от собствените ми спомени, за мечтите ми, когато порастна...

Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 3:04 am

Ух, колко много ненавиждах колата. Дори бях отказала веднъж да целуна гаджето си, защото няколко секунди преди това беше пил кола и вкуса хич не ми се нравеше, но нямах никакво намерение да му го споделям сега, а и бях сигурна, че каквото и да беше пил, нямаше как да сдържа желанието си да го целуна. Дори и сега ...
Едва беше мигнал, когато усети устните ми върху своите, но не можа да намери очите ми с поглед, защото ги бях затворила от удоволствие. Целувката беше съвсем кратка, като се състоеше само от нежно докосване на устните ни, но когато го целувах, сякаш времето спираше, за да ми даде възможност да се насладя максимално на всеки великолепен миг.
- Балерина - прошепнах тихо, като не се отдръпнах от него, сякаш му казвах някаква огромна тайна - но бях доста пухкавичка, за да ме запишат на танци.
Това беше спряло да ме притеснява отдавна. Много деца са били закръглени, но за сметка на тогава, сега бях достатъчно слаба, за да събирам погледите на мъжете, когато се разхождам по бански и все пак не прекалено. Не харесвах кльощави жени и просто не исках дори да си се представям по-слаба.
Рик Колин
Study right!?
Study right!?
Рик Колин

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 3:55 am

- Балериина... - Замислих се за момент, толкова щеше да и отива в момента да е балерина. Всъщност нещо друго щеше да и отива повече. - Не искаше ли да си принцеса?
Да, да бъде принцеса щеше много да и отива. Задледах се нагоре и се замислих над това.
- Предтавям си Чарли с бална рокля, с изкрящо червен цвят контарстиращ неветоятно с червената ти коса, спускаща се отстрани на нежното ти лице, което не се нуждае от грим, за да е прекрасно. Изпънените с радост и живот кафяви очи, отразяващи светлините насочени към теб. Върху главата ти положена нежна тиара, придаваща ти, още по - величествен вид. Слизаща по вити стълби, за да стигне до голямата бална зала, където ще я чака принца на мечтите ти... - Обърнах се към Чарли и стещнах слисания й поглед. Тя или току що беше прочела мислите ми, или бях изказал фантазията си на глас.
Усмихнах се леко накриво и се рамърдах в седалката.
- На глас ли го казах?
Шарлийн Уитсток
Шарлийн Уитсток

Информация за героя.

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. EmptyПон Мар 26, 2012 4:40 am

Гледах го с леко отворена уста, като премигах невярващо и не знаех какво да кажа. Беше най-странното нещо, което бях чула да излиза от устата на момче и в същото време беше толкова мило и невероятно, че не можех да не се трогна. Ръцете ми веднага се озоваха на врата му, като леко се плъзнаха нагоре към бузите и го придърпаха към мен, за да му покажа колко много ми бяха харесали думите му, макар и все още да ми се виждаха доста странни.
Целунах го много нежно, като езичето ми докосваше леко устните му и търсеше пътя към неговото. Той определено знаеше как да ме спечели, а и вече май го беше направил. Вече дори бях забравила защо съм в този самолет ... беше ли възможно да ме омая по този начин.
Нещата обаче се промениха коренно. Целувката ни ставаше все по-страстна, а ръцете ми се спуснаха бавно надолу по врата му, преминаха през раменете и се спряха на гърдите, като го сграбчих за яката на разкопчаната му риза и го притиснах така силно към себе си, че гърдите ми се опряха в неговите и той можеше да усети как сърцето ми се опитваше да отиде при неговото.
Sponsored content

Втора класа. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Втора класа.   Втора класа. Empty

Втора класа.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Първа класа.
» Болничната стая {първа класа}
»  White Collar / Престъпление от класа Автор Съобщение

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: В друго измерение :: Да попътуваме в чужбина :: Франция - Кан. :: В самолета.-
Идете на: