Intrigant Girl.
Брой мнения : 3 Join date : 12.03.2012 Име на героя : -
| | Flying high. | |
Е милички, дългоочакваният момент настъпи и се обзалагам, че сърчицата ви туптят бясно и неспирно в плътта, от вълнение, радост, задоволство, прехвалство, захлас и така нататък. И вие ли изгаряте от нетърпение да разберете какво всъщност се случва на летището, колкото и аз нямам търпението да ви го разкажа? I bet you! Но от коя прехласена известна личност да започнем? Може би както обикновено от кралицата майка Алисън Хоуп, която май е решена да пропусне филмовия фестивал, а като се замисля, не видях й бъдещият й съпруг, хммм дали те самите вече не са заминали на някой самотен остров, който Али може да озвучава със силните си стонове или просто предположенията ми са вярни и госпожичката ще допринесе за нарастването на броя бременни жени в Ел Ей, бъдете сигурни, че ще следя положението и ще заплета поредната интрига. А като заговорихме за сладката Алисън и наивния Алекс, госпожица Стонем се върти като изоглавена на летището в опити да ги намери. Не си прави труда мила, те не те искат, защо само им се буташ, да не би да искаш да създадеш любовен триъгълник между вас тримата. Долно е даже и за теб, но открива доста интриги, за това продължавай в същия дух. А докато ти се луташ из летището като малко пате търсещо майка си, брат ти омайва поредната женска, този път в самолета. Внимавай Алиса, Тони може да е джентълмен, но това е само за кратко, не искаш да знаеш какъв е след тази си фаза, определено ще разбие крехкото ти сърчице, а ние не искаме това нали!? Говорейки за разбити сърца май господин Бангшот е разбил това на наивната Ренесме, след като е разбрал, че милата е надула корема от него, а тя от своя страна го раздава като някоя разгонена кучка. Какво чух от своите източници!? Смяташ Артър за привлекателен!? Браво Неси, добър вкус, господин Пендрагон драго би дал, за да отгледа детенцето на наркодилъра и изнасилвач като свое, но дали бъдещата госпожа Пендрагон няма да възрази, но пък нали тя беше с Дийн. Ох какви сте ги заплели само! Чак мен ме изненадвате, но пък съм впечатлена от вас, читатели мой. Но стига за любовните ви триъгълници и петоъгълници, нека се пренесем в другия край на летището, където господин Бас сладко сладко си говори с малката Иви, нищо подозиращ, че тя вече не е толкова малка, за колкото я смята, все пак си има "семейство". Но очевидно не смята да сподели тази новина с вас, а!? Защо да не се бои, че може би ти ще си бащата, Чък, обзалагам се че не, и все пак нищо не е изключено, нали!?
~Мразете ме! Цунки по муцунки - Интригантката | |
|
Съб Апр 07, 2012 6:00 pm by Renesmee