Кой е онлайн? | Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet | |
|
+15Cher Muse. Elliеnor Grace Pearce♥ Rose Yuki Shen-Hy Мелиса Renesmee Lindsay Fawn Стивън Джерард Брейди Евънс Ефи Стонем. Артър Пендрагон Дияна МакКуин Рейчъл Спаркс Annabelle Carter Серина Ван Дер Удсън Виктор Кревйър 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Виктор Кревйър
Брой мнения : 270 Join date : 05.03.2011 Име на героя : Виктор Кревиър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Чет Май 05, 2011 10:30 pm | |
| От там са ти познати, да не ти казвам, че имам цели 7 регистрации там ;D | |
| | | Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Юли 24, 2011 11:11 pm | |
| Прекрасни са. Може ли и на мен един подпис?? | |
| | | Мелиса
Брой мнения : 21 Join date : 24.07.2011 Име на героя : -
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Пон Юли 25, 2011 12:05 am | |
| | |
| | | Rose Yuki Shen-Hy
Брой мнения : 49 Join date : 27.07.2011 Име на героя : Роуз Юки Шен-Хай
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: все още липсва БФФ::
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Сря Юли 27, 2011 11:09 am | |
| Страхотни са, винаги са били и много ги харесвам всички! Ууу даже видях онова за Таша, което ми беше направила <33 Дали ще е нахално, ако си "поръчам" едно комплектче за Юки Шен-Хай? *мили очи, мили очи...* | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Ное 27, 2011 6:16 am | |
| Едни наистина пресни:
- Spoiler:
| |
| | | Elliеnor Grace Pearce♥
Брой мнения : 61 Join date : 24.11.2011 Име на героя : Ellienor
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Ное 27, 2011 6:21 am | |
| О страхотни са ,може ли нещо за мен ? | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Ное 27, 2011 6:22 am | |
| Да, само ако може да ми кажеш името на модела, който ползваш. | |
| | | Elliеnor Grace Pearce♥
Брой мнения : 61 Join date : 24.11.2011 Име на героя : Ellienor
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Ное 27, 2011 6:23 am | |
| Candice Swanepoel Мерси предварително | |
| | | ???? Гост
| | | | Cher Muse. I create beauty.
Брой мнения : 94 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Шер Мюз
Информация за героя. Семейство:: Faye.-сестра Гадже:: няма БФФ:: Рейчъл Спаркс,Неси Фокс
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Ное 27, 2011 8:19 pm | |
| | |
| | | Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Пон Ное 28, 2011 2:34 am | |
| Сашккееее знам че ме обичаш! Ново комплектче на Крис да ми праснеш! Cam Gigandet ти е лика! | |
| | | Виктор Кревйър
| | | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Пет Дек 09, 2011 2:06 am | |
| Едно за мен..:) Дженифър Лопез..:) | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Пет Дек 09, 2011 2:08 am | |
| Ако може и за мен...ползвам лика на Taylor Lauter |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Пет Дек 09, 2011 8:35 am | |
| | |
| | | Мария Мичъл
Брой мнения : 24 Join date : 06.05.2011 Име на героя : Мария Мичъл
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Съб Дек 10, 2011 3:16 am | |
| Много хубави неща правиш! Ако можеш, спретни ми нещо със Сара Брайтман. | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Съб Дек 10, 2011 9:32 pm | |
| Аира: | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Пон Дек 12, 2011 10:03 pm | |
| Подписа на Тейлър: | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Вто Дек 13, 2011 2:48 am | |
| |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Фев 05, 2012 6:46 am | |
| "Антеа, ще те отведа" Когато се запознахме той беше просто Саша... нищо друго, а аз бях просто Антеа. Нямаше други имена, нямаше и задръжки. Нямаше нищо, което да може да ни раздели, скара... не се познавахме, но въпреки това той беше съгласен да ми разкаже всичко за себе си, не се притесняваше, че мога да го издам, сякаш бе сигурен, че съм Негова до гроб. Запознанството ни се случи в онази студена сибирска нощ, когато пристигнах в Санкт Петербург с останалите момиче. Годината беше 1995 и аз бях едва на седемнадесет години, вербувана за руска компаньонка в един от елитните бардаци. Може би тряваше да се чувствам поласкана, че не съм изкарана някъде навън, но моят кошмар не бе никак лек. Въведоха ни в малка, мръсна стая без прозорци; отдушници. На пода бяха разположени няколко дюшека, прокъсани на места, негодни за употреба, но явно ние трябваше да ги употребяваме. Бяхме единадесет момичета, коя от коя по- малки, невинни и уплашени. Мога да се закълна, че сърцето ми биеше толкова бързо от притеснение в този момент. Не знаех какво ще се случи с мен, единственото сигурно бе, че аз нямах бъдеще от тук нататък и всичко се обобщаваше до едно проклето настояще, овенчано с много болка и мъка.Един от мъжете ме побутна на импровизираните легла с такава сила, че дори не можах да отреагирам и се строполих като чувал с картофи. Подпрях се на лактите си, но останах така да лежа. Може би минаха часове. Не чувах нищо, освен собствените си хлипове; не виждах друго, освен наранените си ръце. Чувствах очите си парещи и изморени, а устата си пресъхнала, жадна за малко вода или каквото и да е друго, което да предотврати това отвратително чувство. ... исках спасение! Някой, който и да е, просто да ме измъкен от тук. И всичко това, докато не усетих нечии големи пръсти на рамото си, които ме дръпнаха нежно, ако това можеше да бъде нежно, но в сравнение с всичко останало не беше лошо. После още един чифт ме хванаха и за другото рамо и изправиха до седнало положение. После същата тази ръка мина през лицето ми, мокра и изтри от него мръсотията и сълзите, които сякаш бяха пропили в кожата ми. Нечий показалец изми и кръвта, потекла от устната ми. Не посмях да се обърна, не знаех какво ме очаква там... предпочитах неизвестността пред това да разбера истината. Но Истината се появи пред мен. Огромна мъжка сянка се надвеси върху ми, а миг по- късно видях и краката на притежателя. Носеше кубинки, стари, но старателно поддържани та гоните не им личаха толкова. Бяха шити повторно, явно някога са се разлепвали или разшивали. Собственика им сигурно много държеше на тях и нямаше намерение да се разделят скоро. Панталона бе маскировъчен... най- вероятно взет от някой магазин за военни униформи, или пък еше откраднат. Но му беше по мярка и съм убедена, че му стоеше добре, обаче не погледнах. Истината се наведе, повдигна брадичката ми, придърпвайки я лекичко напред. Един чифт тъмни очи се впиха в моите. Толкова красиви, дълбоки, че беше чак приятно да потънеш в тях. Бяха топли, не гледаха укорително, а просто безизразно, ала все пак с нотка чувство към гледката, която бях окаяната аз. Невидимите белези по лицето му говореха за всяка преживяна случка, но аз нямах право да ги разчитам. Устните му бяха леко разтворени, сякаш искаха да оформят дума, но не бе достатъчно обмислена. Имаше малки бръчици около очите, тръпчинки. Някога е бил щастлив, но днес Истината изглеждаше равнодушна и почти безизразна. -Тук не остана никой, Антеа, ще те отведа.- гласа му, мек като кадифе, спокоен и изразяващ загриженост, пълна противоположност на липсата на чувства по вида му.- Знам, че това не е името ти, но аз те кръщавам с ново, което да опорочават, а нека твоето истинско остане неомърсено и чисто. | |
| | | Кристофър Рандал
Брой мнения : 287 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Кристофър Рандал
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Фев 05, 2012 6:55 am | |
| | |
| | | Виктор Кревйър
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Фев 05, 2012 6:56 am | |
| | |
| | | Тейлър МакКуин Глобален модератор
Брой мнения : 509 Join date : 01.07.2011 Име на героя : Тейлър МакКуин
Информация за героя. Семейство:: Ребека ♥ - сестра Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet Нед Фев 05, 2012 8:16 am | |
| Уникални | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet | |
| |
| | | | No love, no sex, everything by MerisTheEvil or Starlet | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |