Вие звездите наистина сте много капризни. Сами не знаете какво искате, уж не искате да пиша за вас, а когато не го правя ме критикувате, че не си върша работата. Такива сте бебета!
И все пак искате, не искате аз съм отново тук и ще издам най-пикантните клюки от света на уж звездите.
Само аз ли се уморих от драмите на Чък и Блеър? Вече сте банални. И двамата играете игра, която не ви се отдава. Не можете да стоите далеч един от друг, но и не искате да имате никакви интимни взаимотношения. Що за лудост е това? Чък не може да издържи и ден без да прави секс, а Блеър постоянно се прави на монахиня, но всички знаем, че е далеч от това определение. Както Чък каза "Всъщност случката в лимузината доказва колко си ... кхъм...наистина разумна и т.н. ами случката във Виктрола...". Миличък, наистина си много оригинален. Мога да те взема за свой асистент.. в някой дру живот.
Имамееее си нова двойка!! Боже, толкова съм ентусиазирана. За пръв път от много време някой да ме направи истински щастлива. Чудите се за кой говорим? За Хари и Адриана, разбира се. Знаех, че тези двамата няма да ме разочароват. Като за начало искам да кажа, че Хари изглежда доста по-малък от Адриана, но за любовта няма граници, нали така? А да и Хари е доста скучен, очаквам да поработи над чувството си за хумор.
В Лос Анджелис се откри нов магазин- Barneys. Очаквам всички примадони да го посетят и да си купят нови парцалчета. Чух, че там сблекалните са наистина големи. Хм... само моето ли мръсно подсъзнание се намеси тук?
Florence Carter-Wood, я се успокой малко! Защо толкова много мрази Деймън? Всяка нормално момиче би искало момче като него да я преследва, а ти не спираш да мрънкаш. Започвам да си мисля, че си обрнала резбата.
хохохо Клюкарката
Пет Апр 13, 2012 10:57 pm by Lindsay Fawn