Кой е онлайн? | Общо онлайн са 14 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 14 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Масажният салон след 2 дни.. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ:: Ник Блек, Lindsay Fawn
| Заглавие: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 6:13 am | |
| Не се бях чувала с Хари от няколко дни, а днес беше денят, който посвещавах изяло на себе си..Отидох в масажният салон. Паркирах колата си отпред и влязох.Мястото беше голямо и приветливо. На рецепцията ме посрещна жена с руса коса и голямо усмивка. -Добър ден.. -добър ден-отговори тя. -Адриана..Адриана Амбоса.. -Да има ви в списъка за часовете.. Мия отсъства, за това ще ви поеме някой друг.. -Добре благодаря.. Качих се по стълбите до втория етаж и влязох в стаята, в която по принцип правех масажа си.Оставих чантата и съблякох дрехите си..Обичах да правя масажа си гола..Без излишни дрехи..Легнах по корем и покрих гърба си с кърпа.Зачаках, докато дойде масажистът/ката. | |
| | | Раян Рейнолдс
Брой мнения : 142 Join date : 31.03.2011 Име на героя : Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 6:17 am | |
| Раян беше под прикритие тук. Съобщиха му че има клиент, но никога не им уточняваха пола. Представяше си пак някой мъж покрит с козина, но когато отвори видя едно сексапилно парче. Направи крачка назад, за да види стаята и видя, че е на правилното място. Бавно влезе и започна да се приготвя. Масажира ръцете си и започна да докосва тялото на момичето, като внимаваше с деликатните места. Покатери се от стъпалата, по бедрата, прескочи дупето и продължи по кръста и стигна раменете. Пазеше тишина, за да не го изгонят от стаята.. | |
| | | Adriana Ambosa All of the famous people of the world
Брой мнения : 209 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Adriana Ambosa Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 6:23 am | |
| Усетих, че някой влезе в стаята. Не надигнах глава, защото така или иначе щях да се обърна по корем и щях да видя, кой си играе с меката ми кожа. На бяха женски ръце..Усетих веднага щом се доближиха при зоните между бедрата ми. Потръпнаха леко, но след това продължаваха бързо и устремено нагоре.До сега ме беше масажирал само Ник, момчето което напусна преди 2 седмици. -Ам имам нужда повече за масаж в предната част..Може ли да се обърна? Ръцете му бавно се отместиха и аз завъртях тялото си.Мазният ми от лосиона гръб се плъзна по кожената кушетка и се отпусна блажено. Над мен стоеше млад мъж с русолява коса.. -Можеш да продължиш казах аз и затворих очи. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 6:37 am | |
| Продължих с масажа по краката, след това ръцете и накрая стоях над главата й, като масажирах вратът й и главата в областта на ушите. Загелдах я и след това отлепих поглед от момичето, като стоях и се надявах да и харесва, защото не бях добър в това. Дори това не беше работата ми. Преглътнах и попитах: -Харесва ли ви? - това, че имах силни ръце, не значеше, че ще е много приятен масаж. | |
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 6:43 am | |
| Отворих бавно очи и се усмихнах. -Да, но може да преминете към гърдите, защото те имат нужда от малко по специално внимание. -казах аз и се засмях. Не мога да отрека, че беше секси и то много. Че ме възбуждаше по начин, по който Ник не го правеше. Той спря изцяло движенията си и усещах как се е втренчил в мен.отворих очи и се оказах права. -Какво да не се изплаши?-попитах аз и го загледах въпросително..-Или не си го правил до сега?Просто слагаш ръцете си върху гърдите ми и започваш бавно да ги масажираш..Ето така. -след това хванах ръцете му и ги сложих на гърдите си. Отпуснах се отново и затворих очи. Той все още не помръдваше ръцете си.. -Хайде де! Няма цял ден да те чакат имаш и други определено по-страшни места..-допълних аз и премахнах напрежението от тялото си. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 6:58 am | |
| Когато тя каза това разбрах, че явно е някой от специалните масажи, а когато придърпа ръцете ми част от тялото ми беше точно до главата й. Може да се каче, че още малко и щеше да се долепи до нея. Не знам какво щях да правя, но от нежните движения по гърдите й щях да се възбудя и тя щеше да го усети точно пред нея. Издишах течно и реших да и покажа какво мога в това. Стиснах силно и тя усети как започнах да масажирам гърдите й, като преминавах с пръстчета по зърната и казах: -По-добре не ме предизвиквайте! | |
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 7:07 am | |
| -Аз съм човек на предизвикателствата..Така, че ви предизвиквам..!-казах бързо аз и се усмихнах лукаво..Надигнах се като се подпрях на лактите си.. -Между другото какви са услугите, които ти предлагаш? -попитах аз и се усмихнах. Той все още държеше ръцете си на гърдите ми и бавно ги движеше в малки кръгове..През цялото ми тяло премина възбуждаща тръпка, когато той бавно стисна зърната ми.. -Хахах само толкова ли можеш? -попитах аз и го загледах въпросително. | |
| | | Раян Рейнолдс
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Нед Апр 01, 2012 7:10 am | |
| Притиснах я надолу и тя усети как беше притисната към масата за масаж. Погледнах я злобно и леко смъкнах панталона си, като тя видя какво седи пред лицето й и й казах: -Предлагам ти това! - след което стиснах много силно гърдите й и ги бях подпрял една до друга. Наведох се и тогава тя усети как езика ми се заигра със зърната й, но след това последва и лека захапка. Изправих се бавно и казах: -Това, което предлагам е всичко, което можеш да си пожелаеш.. от къде ще започнеш? - докато бях надвесен над нея тя можеше да се наслади на гледката и дори можеше да прави каквото си иска с пениса ми. | |
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. Пон Апр 02, 2012 12:36 am | |
| Усмихнах се цинично и хванах пениса му с лявата си ръка..Започнах да движа ръката си от горе на долу. -Тогава щом ще правиш каквото си пожелая...може щом свършиш с невероятните ми прелести бавно да се спуснеш към другите ми невероятни прелести.-казах аз и прокарах ръка между краката си. Той се усмихна по онзи леко злобен начин и отново се наведе над гърдите ми и палаво се заигра с тях. продължавах да държа ръката си между бедрата като бавно правех въртеливи движения. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Масажният салон след 2 дни.. | |
| |
| | | | Масажният салон след 2 дни.. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |