| Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Артър Пендрагон
Брой мнения : 301 Join date : 06.03.2011 Име на героя : Arthur Pendragon
| Заглавие: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 07, 2011 4:00 am | |
|
Последната промяна е направена от Артър Пендрагон на Нед Мар 13, 2011 8:00 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 2:20 am | |
| Очаквах Серина да ми дойде на гости,бях направил обяд и си бях взел душ за да не мириша на цигари.Нещо ме беше изнервило снощи и бях изпушил цяла кутия "Камел". Накрая не издържах и излезнах пред къщата за да запаля и извадих телефонът си.Изпратих съобщение на Серина:"Красавице,всичко е готово. Нямам търпение да те вида! ХХХ Артър" и й го изпратих. Не знам точно какво сънувах снощи,че толкова много се ядосах,но трябва да прогоня тези гадни чувства и да се съсредоточа върху важното тук,а именно Серина. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 2:29 am | |
| Шофьора ми ме докара пред красивата къща на Артър,чийто адрес получих в един от есемесите му.Когато паркирахме отпред казах: -Не ме чакай..когамо ми потрябваш ще ти звърнна. След това закрачих с високете си токове към входа на дома на Артър.Тъкмо се приближих и някой излезе от къщата.Беще Артър,когато срещнах погледа му се усмихнах. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 2:35 am | |
| Щом я видях усмивката ми стана хиляда каратова. Отидох бързо при нея и я прегърнах,като я повдигнах и задържах за няколко секунди така. -Може да ме помислиш за луд,но ми липсваше... Пуснах я и хванах ръката й. -Гладна ли си,красавице?-попитах я и я поведох към къщата.Нямах търпение да науча повече за нея,но трябваше да запазя спокойствие. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 2:45 am | |
| Когато ме видя дойде и ме прегърна,а аз го целунах нежно по бузата. -Гладна ли си,красавице?-попита той -Щом ще сме заедно..разбира се-отвърнах и се усмихнах на свой ред ''-Гладна за теб-допълних на ум'' След това Артър ме хвана за ръка и ме поведе към хубавия си дом.Настани ме на една страхотно окрасена маса и отиде да вземе виното. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 3:32 am | |
| -Бордо от 95та...-казах носейки бутилката.-Една от най-добрите реколти,които имам. С малко усилие отворих бутилката и сипах в чашата й и след това в моята.Вдигнах чашата си и я погледнах в очите. -За моята прекрасна гостенка.-допряхме леко чаши и след като отпихме я целунах,внимателно и нежно.Изправих се за да сервирам предястието. -Надявам се да не си алергична към нещо.-казах докато се настанявах на стола до нея. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 6:34 am | |
| -Бордо от 95та...-каза Арти носейки бутилката. -Мм,отлично-отвърнах,а след това той ме целуна. -Надявам се да не си алергична към нещо.-каза той докато се настаняваше стола до мен. -Не съм,не се притеснявай-усмихнах се и хапнах от предястието си: -Ти ли си го сготвил?Наистина е добро-отбелязах.
| |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 8:17 am | |
| Отново се усмихнах и продължих с разговора. -Разкажи ми за себе си...-започнах.-Много искам да те опозная...ако се притесняваш ще ти кажа един интересен и много смущаващ факт за мен и ако го кажеш нанякой ще отреча!-засмях се. Оставих вилицата на масата и се приближих към нея. -Когато бях на седем участвах в училищна пиеса... не помня коя точно беше,но когато дойде моят ред се паникьосах и си забравих думите. Понеже разбрах,че по-лошо от това не може да стане извиках "Да живее рока! Яжте пандишпан!" и се метнах от сцената в тълпата. От тогава близките ми ми викат "пандишпанчо". -засмях се и я погледнах.-Твой ред е... | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Вто Мар 08, 2011 10:24 am | |
| След като дълго се смях попитах: - Какво да ти кажа Пандишпанчо? Отпих една голяма глътка от виното и казах: - Да играем на една игра!Аз ще отговарям на въпросите ти,а ти на моите! За всеки мой отговор ще получавам по нещо,за всеки твой-ти ще получаваш по нещо-усмихнах му се и го погледнах предизвикателно. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 2:02 am | |
| -Но нека да е след като хапнем... Усмихнах се и поднесох основното ястие. След като хапнахме се преместихме с нова бутилка вино в хола. -Така... Искам да знам,защо избра актьорската кариера. Първият ми въпрос...Не мига да сваля очи от нея, превлича ме като земното претегляне. -Можеш да поискаш всичко от мен. Това малко ми заприлича на една игра,която играех като малък. "Истина,процент или кофичка" само,че тази игра ми харесва много повече.
| |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 2:21 am | |
| -Така... Искам да знам,защо избра актьорската кариера.-попита Арти след като поднесе основното ястие. -Ами майка ми е била актриса..като малка обичах да гледам филмите й и се надявах скоро и аз да участвам в някой. -Можеш да поискаш всичко от мен.-усмихна се Артър -Е да започнем с това-казах и го целунах продължително. -Хаква музика харесваш?-попитах..е може би въпроса беше много стандартен,но.. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 2:29 am | |
| -Зависи в какво настроене съм. Ако съм ядосан слушам метал или рок,ако съм спокоен слушам класическа музика, а когато съм в настроени поп,RnB,хоп-хоп и ретро. Обвих ръце около кръста й и я придърпах по-близо до мен на дивана.Наведох се и направих три малки целувки по вратът й. -Какво обичаш да правиш през свободното си време? | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 2:52 am | |
| -Какво обичаш да правиш през свободното си време? -Е какво може да обичам...да пазарувам естествено,но също спортувам,когато съм свободна.-отвърнах.Погалих го леко по лицето,беше един прост жест,но означаваше много.След това се свих в прегръдките му. -Незнам какво точно да те питам затова ще формулирам въпроса си така: Ще ми разкожеш ли нещо за себе си.?-усмихнах се. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 3:03 am | |
| Въздъхнах и допрях лицето си до косата й. -Няма много за разказване... От Ню Йорк съм,родителите ми починаха преди две години в пожар. В момента съм последна година в колеж и работя като Ди-джей в няколко клуба и за това нямам възможност да спя вечер...но ако искаш да ти разкажа нещо по-така... Докато живеех в Ню Йорк работех в една закусвалня като готвач. Имахме доста клиенти и ми предложиха работа в един ресторант. Главният готвач,Мигел, ме прие и ме научи как да готвя,след около две години станах помощник главен готвач. На хората с които работех,тези които работеха по-отдавна там, не им се хареса. Натопиха ме в кражба и управителят ме даде под съд. Разбира се изчистих името си,но не можех да се върна там.Не можех да приема работата си обратно,не и след като вече им нямах доверие.С Мигел разбирасе си останахме приятели.Той е много готин,ще те запозная с него. Презцялото време усмивката не слизаше от лицето ми.Обърнах се към нея и повдигнах нежно брадичката й с два пръста,вгледах се дълбоко в очите й и нежно целунах устните й,устни по-нежни и меки от коприна. -Плени ме...още от пръв поглед ме плени. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 3:19 am | |
| Когато той се вгледа в очите ми,се почувствах много странно,изпитах нещо отдавна забравено... - Плени ме...още от пръв поглед ме плени.-каза Артър - Взимаш думите от устата ми-отвърнах. След това го целунах.Пръстите ми се вплетоха в косата му.Едната си ръка прокарах по хията му,а после по изваяните му гърди. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 3:50 am | |
| Целувката й-сладка и замайваща.Исках още и още,но не исках да бързаме.Искам връзката ни да е бавна,но истинска. -Сега е твой ред да ми разкажеш нещо за себе си. Настоях,но отново я целунах и я притиснах към мен,май връзката ни няма да е толкова бавна.Усмихнах се на мислите си и несъзнателно прокарах пръсти през косата й,усетих меките й кичури коса между пръстите си и отново я целунах. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 4:09 am | |
| -Сега е твой ред да ми разкажеш нещо за себе си.-каза Артър Замислих се и отвърнах: -Родителите ми бяха постоянно заети.Майка ми е актриса,както ти казах,а баща ми певец.Уау да страхотна комбинация..,но не и за едно малко момиче,често пътуваха и се налагаше да оставам при братовчедите си...По време на премиерата на новия си филм,майка ми ме взе със себе си.Там се запознах със сценариста и продуцентите.Не след дълго ме извикаха на прослушване за една малка роля.От тогава имам доста филми зад гърба си,но се отегчих от еднообразието в Ню Йорк и се преместих да живея тук..-разказах и се усмихнах. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 4:31 am | |
| И на нея не й е било леко. -Ще ти призная нещо,не съм гледал нито един филм в който си участвала.Не съм особенно голям киноман.-казах докато внимателно отместих кичур от косата й назад и започнах да си играя с друг.-А и щях да ревнувам,всички тези красиви и известни мъже около теб... щеше да ми се наложи да си копувам нов телевизор след всеки филм.-засмях се.-Да те предупредя от сега. Аз съм много ревнив. Усмихнах се. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 5:04 am | |
| -Да те предупредя от сега. Аз съм много ревнив.-каза Арти -Е аз пък мога да те успокоя,че никой не ми е готвил толкова вкусно-казах и се засмях -Да знаеш,че като повечето жени и аз съм много ревнива-допълних. -Трябва някой ден да дойдеш вкъще да гледаме някой мой филм-усмихнах му се. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 5:12 am | |
| -Едва ли ще гледам филма...-усмихнах се и я целунах. Нещо в мен се появи и се засмях. -Искаш ли да излезем някъде? Искам ...поради някаква странна причина,да се изфукам с теб.-отново се засмях.-Но,като се замисля още малко.... Усмихнах се и я целунах,този път вложих много повече страст. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 5:35 am | |
| -Искаш ли да излезем някъде? Искам ...поради някаква странна причина,да се изфукам с теб-каза Артър -Май аз ще се изфукам с теб-отвърнах с усмивка. Отново ме целуна,но този път по-пламенно.Устните му наелектризираха кожата ми... -Е къде искаш да отидем? - попитах и повдигнах вежда очаквателно. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 5:43 am | |
| "Леглото" беше първото нещо за което се сетих и то беше на езика ми,но стиснах зъби и се усмихнах. След минута размишления я целунах и плъзнах бавно ръка по кракът й. -Сещам се за много места,но всичките са тук в къщата.-усмихнах се заговорнически.- Но има само едно неща което ни пречи...дрехите. Целунах я и усетих как оганят в мен се надига. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 5:56 am | |
| Засмях се на замислената му физиономия. - Сещам се за много места,но всичките са тук в къщата. - Напълно ме устройва-казах и се подсмихнах. - Но има само едно неща което ни пречи...дрехите.-допълни Арти - Мисля,че бързо ще се справим с тях-отвърнах Целунах го и започнах да разкопчавам копчетата на ризата му. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 6:02 am | |
| Помогнах й като махнах ризата си,хванах краят на блузата й и бързо я набрах нагоре и я свалих.Внимателно я бутнах да легне на дивана и застанах между крата й.Започнах да разкопчавам колана на дънките си,но се спрях и се надвесих над нея,пъхнах дясната си ръка под кръста й и я целунах като внимателно плъзнах езикът си в устата й.След тази целувка плъзнах устните си по вратът й,надолу по бюста й към корема.С едно движение махнах клина. -Става горещо...-подсмихнах се и отново я целунах. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 6:54 am | |
| -Става горещо...-подсмихнах се Арти -Определено-отвърнах Той се беше отървал от блузата ми и клина,бях само по бельо.Неочаквано станах и го бутнах на дивана.Озовах се върху него..целунах го,а после устните ми обиколиха врата му.Той посегна към колана си,но аз хваха ръцете му и поклатих глава.Исках първо да си поиграя с него.Целунах го отново,държайки ръцето му. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) | |
| |
|
| |
| Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) | |
|