| Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Артър Пендрагон
Брой мнения : 301 Join date : 06.03.2011 Име на героя : Arthur Pendragon
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 7:06 am | |
| Усмихнах се широко и прошепнах в ухото й. -Палавница!-Поставих дланта си на тилът и я дръпнах в пламенна целувка.-Харесва ми! Устните ни отново се сляха,пръстите на свободната ми ръка се спуснаха нежно нагоре и надолу по гърбът й и се спряха на закопчалката на сутиенът й,но не бързах да го откопчая.Вместо това само свалих едната презрамка надолу. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 7:15 am | |
| -Палавница!-прошепна той -Мм-измърках доволно. Когато хладните му пръсти зашариха по гърба ми,кожата ми настръхна. Арти свали едната презрамка на сутиена ми,а аз с рязко джижение разкопчах ципа на дънките му.Преметнах дългата си коса и започнах да целувам мускулестите му гърди. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Сря Мар 09, 2011 7:28 am | |
| Прехапах долната си устна и затворих очи за секунда. Усещах устните й по кожата си и това ме побъркваше,имах чувството,че ще изгубя контрол. -Подлудяваш ме!-прошепнах през зъби и я дръпнах за да я целуна,не можех дълго да издържа без да впия устни в нейните.Тя се превръщаше в нещо без което не може да дишам,да живея... | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 5:39 am | |
| Целунах го отново дълго и страстно.. След това гризнах закачливо ухото му и със сигурност му хареса. -Голяма съм късметлийка-прошепнах След поредната целувка посегнах назад и с една леко движение се справих със закопчалката на сутиена си. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 5:44 am | |
| Хванах ръцете й и с едно движение тя се озова под мен.Докато я целувах свалих сутиенът й и започнах нежно да галя тялото й и леко да масажирам гърдите й. -Невероятна си... Прошепнах между целувките,докато свалях дънките си.Плъзнах устните си надолу към коремът й като отделих много времецелувайки гърдите й.Когато стигнах ръбът на бельото й го захапах и го дръпнах,на лицето ми играеше палава усмивка. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 5:50 am | |
| Озовах си под него и се предадох на целувките му.Усещах хладните му пръсти по загорещилата ми се кожа. Той захапа ръба на останалата част от бельото ми и го дръпна.. -Ммм-казах само. Артър се отърва от дънките си и отново ме целуна. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 5:58 am | |
| Бях притеснен,за пръв път от години,но я желая толкова силно. Сърцетой,душата й и тялото й.Свалих и остатъкът от дрехите ни и се настаних между краката й. -Ако те заболи ми кажи и веднага ще се опитам данамаля болката... Дясната си ръка плъзнах под гърбът й,а с лявата хванах бедрото й и повдигнах внимателно кракът й.Целунах я и двамата станахме едно.
ПП. Много съм зле...знамси го. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 6:31 am | |
| -Не се притеснявай-отвърнах След проникването движенията му бяха леки.....в последствие станаха по-бързи.С увеличаването на темпото блажени стонове заизлизаха през устните ми.Започнах да целувам страстно врата му.Не исках този миг никога да свършва.Дишанито ми се очисти... Впих пръсти в гърба му и го целунах малко по-грубо и явно му хареса защото се вкопчи по-силно в мен. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 6:37 am | |
| Тя впи ноктите си в гърбът ми и аз извих гръб в знак на удоволствие. Направих движенията си малко по-груби,целувах устните й,вратът й и гърдите й.Усещах топлината на тялото й и ароматът на кожата й.Стоновете й галеха ушите ми и ме подлудяваха.Мигът е съвършен! -Влюбвам се в теб! Прошепнах и отново я целунах,но този пътцелувката ми не казваше само страст,но и любов. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 6:44 am | |
| Артър ме целуна продължително,при което изпитах истинска наслада.Единствените ми мисли който изплуваха в ума ми бяха,че той е цар в леглото..определено много го биваше,но след това той каза: -Влюбвам се в теб! За минутка спрях и само го погледнах в очите...бях сигурна,че няма нужда да му казвам,че изпитвам същото,за да ме разбере. Прокарах пръсти по страхотното му тяло...след това го изблъсках леко и застанах върху него..защото обичах да владея положението..Движенията ни станаха по-груби,а дъха ми по накъсан.Наведох се и за породен път впих устни в неговите...
| |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 6:53 am | |
| Когато погледнах в очите й разгадах мислите й. Тя чувстваше същото и това ми беше достатъчно за да се усмихна като глупак.Това което тя направи след това ме изненада,но и хареса. Обичам силни жени като нея,със сигурност успя да изкопчи стон или два от мен и това много ми хареса.По начинът по които движеше тялото си ме накара да я боготворя.След това се наведе и ме целуна,сложих ръце на ханшът й и й помогнах малко,но тя определено не се нуждаеше от помощ. При едно от движенията стиснах очи и извих гърбът си. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 7:01 am | |
| Стиснах здраво облегалката на дивана и плата поддаде под ноктите ми.Чу се звук и разбрах,че се е скъсал,но никой от нас не обърна внимание... За едно поне бях сигурна..-това беше нещо повече от секс.. Той бавно плъзна ръката си по тялото ми и започна нежно да целува врата ми.Сменихме позата и колкото и невероятно да звучеше се възбудих още повече...Повдигнах глава и го целунах продължително и страстно.Притиснах го по-близо до себе си,мечтаейки си никога да не го пусна... | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Чет Мар 10, 2011 7:11 am | |
| Обвих ръце около кръста й и я повдигнах.Обърнах я така,че да облегне гърбът си върху облегалката на дивана и да е в скута ми. През цялото време не спирах да я целувам.Тя преобърна целият ми свят,а в момента и психиката ми. Имам чувството,че ще полудея от удоволствие. Исках да я попитам да ли позата й е неудобна,но не можех да си поемавъздух и само продължих да се движа. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Нед Мар 13, 2011 1:15 am | |
| След като за пореден път Арти проникна в мен аз изстенах силно от наслада,което явно му хареса..Движенията ни ставаха ту по-бързи,ту по-бавни,а целувките ни бяха дълги и невероятни. След един час лежахме уморени на дивана.Аз бях положила глава върху гърдите му,а той галеше косата ми.Обърнах се и намерих устните му за една продължителна целувка. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Нед Мар 13, 2011 4:08 am | |
| След целувката продължих да си играя с косата й. Прекрасната й коса,едвам дишах и усещах как сърцето ми бие все така енергично. Не можех да повярвам,че това се случи,че бях с нея...че съм с нея. -Ако това е сън не искам да свършва. Усмихнах се,погалих за пореден път косата й и целунах нежно челото й.Времето бавно минаваше и едва сега забелязах колко е часът. -Искаш ли да вечеряме?-попитах я. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Нед Мар 13, 2011 4:35 am | |
| -Ако това е сън не искам да свършва.
Определено думите му ме трогнаха.Бях свикнала веднага след като преспя с някой да се прибера у нас и никога повече да не се чуем или видим.Една малка сълза се появи на едното ми око,но побързах да я избърша,за да не разваля момента. -Искаш ли да вечеряме?-попита Арти
-Разбира се-отвърнах.Изправих,взех ризата му от пода и я облякох.Стигаше почти до коленете ми,така че дори и не помислих за клина си.
| |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Нед Мар 13, 2011 4:50 am | |
| Обух си долнището на анцунга и хванах ръката й. Двамата влезнахме в кухнята,дръпнах един от столовете и тя седна на нега. След като леко го бутнах към масата я целунах по бузата.погледнах в хладилника какво имам. -Какво ще кажеш за пържени картофки,бъркани яйца и запечена наденичка? Нещата който казах бяха семпли,но имах склонноста да правя всичко различно. -Май ще е това защото няма нищо в хладилника...-засмях се и извадих продуктите от хладилника.Докато приготвях наденичките за печене сложих първите картофи да се пъжат във фритюрника заедо с една специална подправка. След това бутнах наденичките във фурната като при тях поставих две разрязани на две доматчета и отстрани чаша вода. Така ставаха сочни. След като извадих готовите картофи се заех с яйцата.Счупих пет яйца в един тиган с малко олио и ги разбърках,нарязах на ситно малко лук,настъргах три вида кашкавал и разбърках всичко докато яйцата не придобиха златист вид. Извадих две големи чинии и сипах в двете от всичко.Направих лека лятна салата с зелена маруля,доматчета и една краставичка и поднесох храната.Преди да седна до нея на масата взех хляб от горният рафт и вече всичко беше готово. -Бон Апетит!~ | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Нед Мар 13, 2011 5:19 am | |
| -Бон Апетит!-каза Арти. Аз гледах храната и не можех да повярвам на очите си. -Като жена направо мога да се засрамя заради готвенето си!-засмях се. Целунах го и казах: -Ти си направо невероятен!Може би звучи изтъркано,но е факт... | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Нед Мар 13, 2011 5:29 am | |
| -Благодаря ти,но според мен ти си невероятната! Усмихнах се и я целунах. -Това е нищо,трябва да ме видиш когато се развихря.-засмях се и отново я целунах. Докато вечеряхме се сетих за нещо,тя беше актриса и ходеше постоянно на партита или поне така предполагам.Изведнъж в мен се зародиха страхове,аз не съм от най-примерните,не искам да съсипвам имиджа й или там както го наричаха.Въздъхнах тихичко между хапките. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 14, 2011 9:31 am | |
| -Това е нищо,трябва да ме видиш когато се развихря. -Надявам се да те видя...-отвърнах и се усмихнах. -Незнам дали ще ти хареса идеята,но искаш ли да дойдеш с мен на награждаването с оскари и малинки?-попитах Арти въздъхна тихичко,но това не остана незабелязано за мен...познавах мъжете прекалено добре,за да разбера,че нещо не е наред. Повдигнах с ръка брадичката му,погледнах го и попитах: -Всичко наред ли е? | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 14, 2011 9:36 am | |
| -С най-голямо удоволствие ще дойда с теб. Усмихнах се и я целунах. След като леко въздъхнах тя ме попита дали всичко е наред.Нямаше да се измъкна само с едно "Всичко е окей" и за това реших,че е най-добре просто да споделя. -Не съм сигурен... Ти си голяма звезда,а аз съм един никой. Какво ще кажат когато ни видят заедно. Не искам проклетите папараци да те нападат заради мен. Не искам да съм ти в тежест... Хванах ръката с която тя бе повдигнала брадичката ми и се усмихнах тъжно. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 14, 2011 9:45 am | |
| Когато разбрах,какво го тревожи се успокоих. - Наистина ли смяташ,че ме интересува какво ще каже,който и да било?Всъщност..интересува ме..когато привлечеш женското внимание ще се ядосам!-казах и се засмях.. За жалост видях,че не съм го убедила напълно.. -Какво трябва да направя,че да ми повярваш?Обичам те!-казах леко срамежливо и погледнах надолу. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 14, 2011 9:49 am | |
| Сърцето ми подскочи и широка усмивка цъфна на лицето ми. -И аз те обичам! Казах толкова щастлив,че чак ми се искаше да запея,но реших да не се излагам.Прегърнах я и я целунах. -Правиш ме толкова щастлив...обичам те,Серина.-прошепнах и отново я целунах. Тя е права,не е важно какво мислят другите,важно е че ние сме заедно и се обичаме. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 14, 2011 9:59 am | |
| -И аз те обичам!-отвърна Арти След като го каза се почувствах страхотно.Целуна ме и ме прегърна. -Благодаря ти за хубавата вечеря-казах и го целунах отново. -Ще се прибирам да се изкъпя и преоблека,не искам да ме гледаш в този вид-засмях се. Върнах му резата и набързо облякох туниката и клина си.Обух високите токчета и побързах да го целуна преди да тръгна. | |
|
| |
Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) Пон Мар 14, 2011 10:09 am | |
| Преди да тръгне ме целуна и аз я изпратих до края на алеята на къщата където я дръпнах и целунах още веднъж. Щастлив и опиянен от любовта й се върнах вътре и разчистих в кухнята и хола. След това се качих и се шмугнах под душа. Забравих да я питам кога ще са награждаванията,но реших после да й се обадя и да я питам. Сложих ръка върху сърцето си и усетих как то спира всеки път щом изрека името й на ум и после започва да бие с пълна скорост.Излезнах от душа и омотах една хавлиена кърпа около кръста и отидох до нощното си шкафче. Написах едно съобщение на Серина в което я питам кога ще са награждаванията и отидох да си облека нещо по-така. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) | |
| |
|
| |
| Alex Colle and Arthur Pendragon's home (+18!!!) | |
|