Кой е онлайн? | Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Crustacean Restaurant | |
|
+5Меган Озера Summer Turner Елизабет Дейвис Annabelle Carter Кристофър Рандал 9 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Summer Turner Study right!?
Брой мнения : 113 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Самър Търнър
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Вто Мар 29, 2011 7:32 am | |
| - Супер! - казах и усмивката ми се разтегна до ушите. Не знам дали ми беше горещо или от какво, но въздуха ми се струваше някакси задушаващ. Като послушно дете си изядох всичко, Мег също. Това му беше хубавото на Мегън, можеше да ядеш край нея колкото си искаш, дори да се тъпчеш, а тя щеше да прави същото, не да си брои крутончетата в зелената салата и да се оплаква, че има прекалено много зехтин. Толкова ли бе сложно да си похапваш колкото искаш. При мен обаче си беше навик от малка. Като малка бях пухено детенце, даце малко пълничко. Някак си в 7, 8 клас успях да сваля излишните килограми с една диета която накара стомаха ми да свикне да се засища с малко количество храна. Нямам предвид малко-малко, но много по-малко от това, което поглъщах до 7-8 клас. Като се оправихме със сметката с Мегън излязохме пред заведението. - Какво ти се прави сега? Ако си свободна? - попитах я | |
| | | Меган Озера
Брой мнения : 94 Join date : 07.03.2011 Име на героя : Меган Озера
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: БФФ::
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Вто Мар 29, 2011 7:48 am | |
| Двете със Самър се разбирахме много добре на тема храна. Двете бяхме от онзи тип момичета на които не им пука от мнението на другите.Много обичах да похапвам,ако не беше силният ми метаболизъм до сега да съм хиляда килограма.Разбира се се храня и здравословно.Двете довършихме храната и оправихме сметката. -Имам малко работа и трябва да се обадя на мениджерът ми,но ще се радвам пак да се видим някой път. Усмихнах се и я прегърнах. -Тъкмо ще можеш да видиш Артър. Двете се сбогувахме и се разделихме. | |
| | | Нийл Станс All the normal people in the world.
Брой мнения : 54 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нийл Станс
Информация за героя. Семейство:: няма Гадже:: няма БФФ::
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Сря Апр 20, 2011 7:49 am | |
| С Криси влезнахме в един от многото ресторанти в Ел Ей и веднага ни настаниха на една от масите.Преместих столът си така,че да съм до нея,а не срещу нея.Жалко,че не можех да намеря КФС или МакДоналдс. -Надявам,се че нямаш нищо на против,че дойдохме тук.-усмихнах се.-Бих те завел у нас,където има топло ядене,но не искам да те плаша още от сега с моите ястия.-след минута мълчание,загледан в нея прошепнах.-Много си красива. | |
| | | Кристин Блейк
Брой мнения : 29 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Кристин Блейк
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Пон Апр 25, 2011 1:55 am | |
| Тук ми харесваше, в момента беше тихо, така че никой нямаше да ни безпокои. Дмитрий попита дали имам нещо против, че ме е завел тук, а аз естествено казах, че тук ми е приятно, както всъщност бе. -Бих те завел у нас,където има топло ядене,но не искам да те плаша още от сега с моите ястия. - каза ми той, а аз се засмях. -Не мисля, че ще се уплаша. - усмихнах се. Настъпи минута мълчание, а аз си мислех само за него. -Много си красива. - каза Дмитрий. Погледнах го. Пред мен стоеше този симпатяга, можех ли да пропусна.. Придърпах го към себе си и го целунах, не знаейки какво ще последва после. | |
| | | Нийл Станс All the normal people in the world.
Брой мнения : 54 Join date : 17.04.2011 Име на героя : Нийл Станс
Информация за героя. Семейство:: няма Гадже:: няма БФФ::
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Сря Апр 27, 2011 1:36 am | |
| Отвърнах на целувката й и се усмихнах. -Бих казал,че съм полъскан,но ще е най-добре да кажа,че бързаме. Погалих нежно бузата й с връхчетата на пръстите си и отместих едно кичурче коса което се бе измъкнало от опашката й. -Ще ходиш ли наплажа? -попитах я.-Чудя се какви ли предизвикателства ще има.... Замислих се и отпих от водата си. | |
| | | Деми Ловато
Брой мнения : 42 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Деметрия Ловато
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Съб Юли 23, 2011 1:12 am | |
| Така,в уговорения час отидох в ресторанта. Ани вече беше там. - Хей. Усмихнах и се и седнах на масата. - Дано да не съм те карала да чакаш много. Имаше малко задръстване по пътя. Сервитьорът ни донесе менютата и аз реших да хапна салата и диетична напитка,защото трябваше да подържам фигура за снимането на новия ми видеоклип. - Избрах си. Ти готова ли си? | |
| | | Ани Пуенте
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Ани Пуенте
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant Нед Юли 24, 2011 7:32 pm | |
| След като се бях оправила отидох в ресторанта.И разбира се бях първа.После Деми ми каза защо е закъсняла.Когато сервитьора дойде и Деми си поръча дойде мой ред. -Аз искам една салата,едни пържени картофки и една кока кола. Щом и аз си поръчах сервитьора си тръгна.И аз реших да започна разговора. -Е Деми имаш ли си гадже?-беше ми любопитно и затова попитах. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Crustacean Restaurant | |
| |
| | | | Crustacean Restaurant | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |