Завърнах се отново в фото студиото,за да ме снимат отново. Вече изобщо не бях притеснена въпреки да не знаех как ще се справя днес.Застанах пред вратата на студиото поех си дълбоко дъх и влязох с усмивка.
-Здравейте отново....
Поздравих ги аз.
-Ще започваме ли?Готова съм.
И се подсмихнах.
-Добре мила ето ти бельо за снимките и да знаеш може би ще ги сменяш на всяка снимка.Знаем гадно е,но...това е положението.Хайде обличай го.
Отидох до пробната и облякох бельото,върнах се пред камерите.
-Сега...
Започнаха да ми обясняват те:
-Ще ти кажем най-просто:направи се на палавница на...мръсница, на момиче което иска да привлече някой.Направи ни една поза ние ще я одобрим.
Усмихнаха ми се те.
-Ето
така добре ли е?
Вдигнах вежди и се усмихнах.
-Ами добре е,става,не е зле,добре се справяш.
-Хайде сега ето ти другото отивай го облечи.Виждаш има нещо като къса риза.
-Готова съм.
Извиках след 6-7 минутки аз излизайки от пробната.
-Добре както си така само от едната страна свали ризката до згънката на ръката.На тази ръка където си смъкнала ризата ъ...с нея хвани другата си ръка.Погледни към камерата с нормален,но и някак секси поглед.Опитай да го...догодиш смисъл опитай се ние ще ти кажем ако има малко да се промени.
Застанах аз в позата и естееееееествено попитах:
-
Така...ли?И си усмихнах притеснено.
-Охх мила да,да,да така е добре перфектно е вече снимахме нямаше да го направим ако не беше добре щяхме да поправим позата.
Лекичко се засмяхме ние.
-Е давайте за другата снимка,че не ви остава много да стоите тук.
-Права си давайте бельото за следващата снимка...хайде,хайде.
Дадоха ми бельото за третата и последна снимка.Е три са,но...какво пък не знам дали и утре ще ме викнат.След това те допълниха:
-Мила промяна в плана правим четири снимки още две.И ще останем днес колкото е нужно не се тревожи.
Усмихнаха ми се те отново да изглеждат по-мило.
Отново се облякох в бельото и се появих:
-Да действаме.
-Обърни се ле......ко настрани.Не много малко...по-насам така е добре.Хвани си косата с ръцете и погледни към земята.ОК така е добре стой...готово.Хайде още една и те пускаме.... (Опп забравих снимка да пусна на позата която се опитвам да опиша ето:http://candicefan.com/gallery/displayimage.php?album=34&pid=5579#top_display_media)
-Добре.
Промърморих аз чакайки да ми дадат следващото бельо.
-Ето отивай да се облечеш.И... да не забравя отново промяна в плана пет снимки още...ами тази и още една хайде,хайде тичкай.
-Ето ме и мен как да застана?
-Обърни се пак като преди малко леко настрани.Хвани си врата не косата а врата изпод косата нали косата да ти е върху ръце...те,ръцете да са под косата абе разбираш ме.И пак погледни надолу.
Идеално,страхотно,браво. Ок още една и си свободна.
-А...и между другото снимката ще е с дрехи даже после ако искаш си ходи с тях,но не знам както прецениш ти.Ето ти ги.
-Готова отново и харесват ми с тях ще си ходя.
Усмихнах се аз.
-Ок сега...дай единия крак леко настрани сложи едната ръка на кръста другата я отпусни долу,погледни към камерата и....
готово.-Това е чао утре наистина последно ще те снимаме,но ще са само две снимки другия ти избор е да ги направим сега и утре няма да идваш.Какво избираш?
-Ами...какво избира...м....хайде да ги направим сега.
-Добре.Тази ще е лесна ето ти дрехите.
Излизам след 5-6 минути:
-Готово казвай какво да правя.
-Това както казах е лесно започни бавно да си слагаш косата от едната страна зад ухото.Спри тук недей повече назад.Оп...
готова си с тази снимка.-Ето ти дрехите за другата.
Отново излезнах след няколко минути:
-Отново...съм готова.
-Такам...и тази е лесна кръстосай крака,с едната ръка си пипни леко връхчетата на косата а с другата дръж букета долу.
Така е добре.Край това е обличай се и си тръгвай.Ще се видим някой друг път.Чао,чао беше ни приятно да работим с теб.
Облякох се излязох,казах довиждане и си тръгнах от студиото отново щастлива.