Кой е онлайн? | Общо онлайн са 51 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 51 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Photo studio N-2 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Photo studio N-2 Съб Мар 12, 2011 5:39 am | |
| |
| | | Бен Барнс All of the famous people of the world
Брой мнения : 128 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Бен Барнс
| Заглавие: Re: Photo studio N-2 Нед Мар 27, 2011 12:18 am | |
| След като се разделих с Фелисити отидох до нас за да си взема душ,не мога да отида на снимки мръсен и миришещ на морска сол и пясък.Облякох си нещо набързо и потеглих към студиото.Когато влязох се зарадвах,че познавам фотографа.Най-лесно се правят фотосесии когато сте в добри отношения с фотографа.Отидох при стилистите и те се постараха да ме приведат в приличен вид.Бяха направили студиото като бар,имаше коктейли на всякъде,бар с четири стола.Осветлението беше невероятно.Изумен съм какво могат да направят за толкова малко време. -Е,какво се иска от мен?-попитах фотографа.Той просто ми каза да седна на някой от столовете и да права каквото си искам.Беше лесно,или поне първоначално ми се стори така.В стаята имаше още едно момче,по-малък от мен с няколко години,и две момичета.Четиримата се разказвахме случки.Те мо разказваха за минали фотосесии и за големи гафове,докато фотографът се въртеше около мен и ме снимаше.Беше много странно,но и забавно.До сега не съм бил на такава фотосесия. -Добре...ела да ги видиш.-каза фотографът докато прикачваше фотоапарата към компютъра.След мининута видях ужасът..всъщност снимките бяха невероятни. -Вярно е че можеш да направиш и грозният красив...-казах на фотографа,застанал до него със скръстени ръце пред гърдите,а той само ме удари силно по рамото.Четиримата веднага се засмяхме.Докато разглеждахме снимките една-две ми хванаха окото. -Ето тази... и тази са много добри.-отбелязах. -Да,на тях не си чак толкова страшен...-отбеляза фотографът.-Според мен тази и ето тази също са много добри.Какво ще кажеш? -Ти си професионалистът,така,че аз нямам дума тук.Но ако питаш мен всичките са страхотни! -Добре...ще се видим утре? Кимнах и двамата си стиснахме ръцете.Отидох да се преоблека,костюмът ми харесваше,но предпочитам дънките и тениската с която дойдох.Казах си чао със стилистките и тръгнах към центъра. | |
| | | Jessica Stam
Брой мнения : 60 Join date : 18.06.2011 Име на героя : Jessica Stam Години на героя : 38
| Заглавие: Re: Photo studio N-2 Чет Юни 23, 2011 6:44 am | |
| Телефонът звънна. Джес се надигна от удобния диван и отиде да вдигне. - Ало? - Ало? Джесика Стам? Обаждам се от Студио N-2. Аз съм фотографа. - О, добър ден. - Бихме желали да направим една нова фотосесия. Идеята е добра, а Вие сте перфектна за изпълнението. - Добре. Идвам веднага. - и с това Джи затвори. Бързо облече що-годе прилични дрехи за навън. Влезе в колата и по най-бързия начин отиде в студиото. По принцип бе нетърпелива натура, пък и при идеята за малко забавление след скучните дни на обикновени дейности и се отрази ободряващо. Пристигна бързо. Всичко започна с малко разяснения относно фотосесията, грима и дрехите Джи тръгна бързо към мястото отредено за нея. Беше малка стаичка с огромен гардероб на едната стена и тоалетката, претъпкана с гримове, на другата. Стените бяха тъмночервени и слабо осветени. Светлината в стаята идваше само от лампите вградени в рамката на огледалото на тоалетката. Първи влезе стилистът. След дълго оглеждане и чудене, беше ред на гримьорката. И най-накрая на фризьора. Джесика се учуди как екипа тук беше най-вече мъжки. Не, че я беше срам или нещо такова...Просто бе странно. | |
| | | Jessica Stam
Брой мнения : 60 Join date : 18.06.2011 Име на героя : Jessica Stam Години на героя : 38
| Заглавие: Re: Photo studio N-2 Нед Юни 26, 2011 8:29 am | |
| Джесика излезе от съблекалнята. - Честно...Не си те представях чак толкова хубава. Дрехите й отиваха, нямаше как да й се отрече. Косата й имаше обем, а дрехите се състояха от едно пухкаво черно палто колкото да закрива гърдите й и мрежест чорапогащник с черно бельо. Беше обула високи черни ботуши на токчета подобни на шишове. Джес излезе на сивия фон и погледна към фотографа. Всички я гледаха, докато вървеше грациозно. А тя само се усмихваше на вниманието и възхитени мъжки очи. Придърпа двата края на якето с ръце и застана с високомерно, величествено и секси пред обектива. Пуснаха вентилатора и движещият се въздух се заигра с русите й коси. Щтрак, щтрак! Фотоапарата продължаваше да снима, а Джесика променяше позицията и изражението си. Чувстваше се жива пред обектива, така истинска и свободна. Изглеждаше естествена и властна, студена и игрива. След като приключиха Джеси отиде да види някои от снимките. Едни от най-добрите се оказаха: тази и тази. След минутка почивка и време за избор на нови дрехи Джесика се появи. Този път вместо якето бе облякла черна блуза с дълъг ръкав, а на мястото на ботушите - боти. Понеже предните снимки бяха малко сковани, от нея се очакваше сега да се забавлява и раздвижи. Тя това и направи. Ето и някои от снимките: 1 и 2 <<< това бе една от любимите й пози. Изглеждане непринудено и изключително забавно. Още няколко преобличания последваха. Дрехите по нея бяха малко, но я караха да изглежда богато. 1 и 2 | |
| | | Jessica Stam
| Заглавие: Re: Photo studio N-2 Нед Юни 26, 2011 8:37 am | |
| Останалите дрехи в гардероба бяха рокли и това се хареса на Джес. Тя имаше слабост към роклите пък и сега вече нямаше да се разхожда по черни гащички и мрежест чорапогащник само. Надяваше се, че тези рокли ще покрият малко повече от тялото и за някои бе права, но за други грешеше. Преобличаше се бързо през съвсем кратките почивки, а след това се развихряше пред камерата перфектно пасвайки си с всичко около нея. Беше създадена за това и тя го знаеше. Затова й с лекота правеше снимките добри и годни дори за корица на списание. Джес бе сигурна, че поне една от тези снимки ще излезе на нечия корица. Искаше да види тези красиви снимки по будките за вестници и горно да вдигне глава. За нея това бе живота. Снимките протекоха идеално и целия екип я изпрати с усмивки и много обещания за следващи сесии. А ето и някои от последните снимки: 1, 2, 3, 4 и 5 | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Photo studio N-2 | |
| |
| | | | Photo studio N-2 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |