Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Мар 12, 2011 7:45 am | |
| Къщата на Никол беше голяма, купена с парите от първия й филм. Тя живееше отделно от родителите си и в повечето време се радваше, че бе така, защото нощем се случваха... хм, разни неща, които те не биха одобрили. Но пък тя често канеше гости на различни партита и приеми. Самата къща не беше модернизирана, но пък беше просторна и с много стаи.
Последната промяна е направена от Никол Дж. Стюарт на Пон Мар 14, 2011 7:17 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Alex Colle
Брой мнения : 50 Join date : 13.03.2011 Име на героя : Алекс Коул
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Алисън Хоуп - годеница. БФФ::
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Пон Мар 14, 2011 5:31 am | |
| Никол пита Алекс дали искат да отидат на някое по - спокойно място и той естествено веднага схвана намека й. Усмихна й се дяволито и двамата излязоха от клуба тръгвайки към някакво такси. Момичето през целият път обясняваше на шофьора на къде да кара, докато Алекс я изпиваше с поглед. Скоро стигнаха до някаква голяма къща и Ники слезе от таксито. Перверзника плати на шофьора и двамата с момичето тръгнаха към къщата. - Хубаво местенце! - каза любимият ни развратник без особен интерес.. Всъщност бе очарован от красотата на нещо друго! Никол? Не точно! Тялото на Никол? право в целта! Щом двамата влезнаха Алекс се настани на дивана. Мдам никога не чакаше покана. Момичето седна до него и той прокара едната си ръка по бедрото й и се усмихна дяволито, след което я целуна! Да беше доста бърз...и нетърпелив, но какво друго бихте могли да очаквате от него!?!
П.П.: Извинявай, че е толкова кратко, но бързаах понеже трябва да излизам ;)
| |
| | | Никол Дж. Стюарт All of the famous people of the world
Брой мнения : 452 Join date : 12.03.2011 Име на героя : Nicole James Steward Години на героя : 29
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Пон Мар 14, 2011 7:55 am | |
| След като Алекс прие предложението ми да отидем някъде да се усамотим, аз веднага предложих къщата си, защото тя беше просторна и празна. Съквартирантката ми Триш бе излязла някъде и нямаше никой, който да ни притеснява там. Не се занимавах да му показвам кое какво е в къщата, защото знаех, че ще използваме или само дивана, или само леглото. А пък... ако той искаше може и други мебели. Не си мисля неща от сорта на "Колко бързо стана всичко!", защото на мен ми се случваше за не зная кой път. Да, да знам, че е лошо всяка вечер да си с различен, ама се живее веднъж и аз щях да го направя качествено. Заведох Алекс в хола, той седна, а аз извадих бутилка с уиски. За всеки случай... ако изобщо имахме време за нея. Като я оставих на масата обърнах поглед към него. Горните три копчета на ризата му бяха разкопчани и се виждаха перфектно изваяните му гръди. В този момент ме заля желание да му се нахвърля, да разкъсам дрехите му и да правим най-дивия и необуздан секс на света. Започнах да дишам тежко, само при тази мисъл. Седнах до него, а той ме погледна мръснишки. Усетих ръката му да се изкачва по бедрото ми и да вдига роклята. Сега вече дишането ми се забави и почти спря. Тогава Алекс се изви към мен и ме целуна. Страстно и дълго. Не зная колко време се целувахме, но беше достатъчно, за да остана без дъх. Целуваше се навероятно. Взе ме в скута си и ме притисна плътно до себе си, като не спираше да ме целува. След това ме хвана за кръста и ме сложи да легна на дивана, като той самия беше отгоре ми. Започна да съблича роклята ми, а аз да разкопчавам ризата му. О, да... Плановете за вечерта щяха да се изпълнят. Тихо стенание в знак на удоволствие излезе от устата ми. На него явно му харесваше... | |
| | | Alex Colle
Брой мнения : 50 Join date : 13.03.2011 Име на героя : Алекс Коул
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Алисън Хоуп - годеница. БФФ::
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Вто Мар 15, 2011 3:47 am | |
| Алекс се зае с премахването на излишната рокличка, закриваща прелестите на момичето, а от друга страна Никол се зае с разкопчаването на ризата му. В същият миг той захвърли безразлично роклята й някъде на пода. Ники му свали ризата и ръката й трепна към колана му като го махна (както него така и дънките). Скоро и двамата бяха останали само и единствено по бельо, но Алекс се справи и с този проблем като отърва и себе си и момичето от излишният по тях плат. Започна да я целува доста страстно, а устните му постепенно слизаха надолу. По врата на момичето и по тялото й. След това устните му отново се върнаха върху нейните за поредната страстна целувка, която мислеше да си открадне. Ръката му плъзна по тялото на момичето спирайки се между бедрата й където се задържа. Харесаха му сладостните стенани на Никол и това го накара да се усмихне дяволито след което дойде дългоочакваният момент. Той проникна в нея нежно и постепенно забърза темпото...
| |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Вто Мар 15, 2011 4:45 am | |
| Устните му бавно слизаха надолу, като преминаваха през всеки сантиметър от тялото ми. Аз държах ръцете си върху главата му и прехапвах устни от удоволствие. От може би две седмици не бях правила секс и това щеше да ми дойде много добре. Бях решила да го изтощя и даже да искам още. Такава си бях аз - винаги ненаситна. Ръката на Алекс слезе през гърдите ми, по коремчето и се задържа между бедрата ми. Стенанията ми станаха един тон по-силни, а дишането ми стана тежко. Той ми се усмихна дяволито и се наведе към към устните ми за поредната страстна целувка.Докато продължи да ме целува, най-сетне усетих това, което чаках цяла вечер. Той проникна в мен бавно и внимателно, като затвори очи и изстена от удоволствие. Бавно и постепенно забърза темпото. Телата ни бяха вече потни. Той беше върху мен, а устните му се разхождаха по гърдите ми. Харесваше му и аз го усещах. Алекс сменяше темпото - от бавно, в по-бързо и пак обратно. Бях впила нокти в гърба му, но той не ми каза нищо, а само забърза темпото отново и изстена. А след това и аз. След броени минути се завъртяхме, така че аз да съм отгоре му. Движенията ни, целувките ни станах по-груби, изразяващи страст. Той внимателно ме наклони, спряхме за секунди и ме целуна дълго и страстно. След това продължихме. - Алекс... - тежко казах - невероятен си! | |
| | | Триша Тиъри
Брой мнения : 81 Join date : 10.03.2011 Име на героя : Триша Тиъри
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Мар 20, 2011 2:42 am | |
| Влязох в апартамента. Бързо се затичах към стаята си и захвърлих чантичката в ъгъла. Свалих токчетата, тичайки до банята. Отворих първия попаднал в очите ми шкаф, търсейки някакви хапчета или каквото и да е. "Нурофен"... Окей, да пробваме. Глътнах предписаната доза от опаковката. Върнах се в стаята си, сваляйки черната рокля и всички останали дрехи. Шмугнах се бързо в банята. Напълних ваната и се потопих в горещата вода, пълна с пяна. Беше наистина приятно. Измих добре тялото и лицето си, проклинайки на ум всичко и всички. Вече се чувствах значително по-добре, а болката в главата ми беше значително по-малка. Старателно измих косата си, заедно с кръвта. Опипах мястото. Всъщност, раната не бе чак толкова голяма. Само съвсем малка пукнатина, която трудно се забелязваше. Скоро излязох от ваната, завивайки тялото си с една от кърпите, а косата с друга. Влязох в стаята си, отваряйки гардероба. Не... Не... Няма начин... Това ще да е. Изкарах една рокля.Бързо я навлякох, махайки кърпата от главата си. Намерих сешоара и го включих в контакта. Най-добрата черта на косата ми - изсъхва супер-бързо. Бяха нужни 5 минути. Обух белите си токчета, пооправяйки роклята си.Остана само грима. Беше готов за минута...Взех една от малките бели чантички и отново направих курс до банята. Взех още едно хапче... За всеки случай и излязох навън. | |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 1:16 am | |
| Денят ми май щеше да се оправи в крайна сметка. Вон реши да остане с мен, а да не отиде на срещата с другото момиче. Извенъж се почувствах специална, почувствах се като момичето на Вон. Той ми приближи към мен и ме целуна продължително и много, много страстно. Съгласи се на идеята да дойде вкъщи, но имаше едно условие - да се надбягваме до там. Усмихнах се криво, защото бях тренирала лека атлетика с години и все още бях в перфектна форма. Знаех, че той е момче и ще ме хване по-бързо, но все пак реших да отвърна на предизвикателството. Пък и къщата ми не беше озбщо далеч. - Дадено! - казах му и докато той осъзнаеше, че аз съм приела, аз вече бях тръгнала с бясна скорост. Погледнах назад и го видях съвсем близо до мен, ухилен до ушите. Протегна ръката си и ме хвана кръста, като ме доближи до себе си, вдигна ме и ме целуна. - Все още не сме до нас, бейби - казах му аз дяволито, скочих на земята и продължих да тичам. Вон ме последва. Забавлявахме се адски много, но имах чувството, че ми дава да победя. Все пак, нямах нищо против. Важното бе, че съм с него сега, в този момент. Около две минути по-късно, вече се бяхме доближили до къщата ми - виждаха се лампите, които я осветяваха. Поледните няколко крачки ми бяха достатъчни, за да се сгромоля на тревата. Приятеля ми легна до мен, също, уморен и с учестено дишане. Отново ме хвана през кръста и ме сложи върху него, като не спираше да ме целува. Толкова много го обичах... | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 1:29 am | |
| Беше много забавно.Наистина беше добра идея да се гоним до тук.След малко стигнахме до къщата `и.Двамата се строполихме на тревата пред къщата и започнахме да дишаме тежко. Тя предложи да влезнем вътре.С огромни усилия успях да се изправя и да огледам къщата `и. -Леле,ти в палат ли живееш? - засмяхме се и влязохме вътре. Къщата беше страхотна и отвън,и отвътре.Но в момента не ми пукаше за къщата.Радвах се,че бях с такова страхотно момиче и че ако съм добър може да стигнем до повече от целувки. Тя ме разведе из къщата.След като приключихме разходката спряхме при вътрешния басейн.Обърнах се към нея. -Е сега какво ще правим? - попитах я любопитно. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 1:40 am | |
| Предложих на Вон да разгледаме къщата. Хванах го за ръка и го разведох, като му показах всяка стая от къщата. Той очевидно беше доста впечатлен от жилището ми, че чак го сравни с палат. Вярно си бе, че живеех в доста голяма къща. Тя често ставаше обект на партита и шумни вечери, които организирахме със съквартирантката ми. Последната спирка от обиколката ни беше вътрешния басейн. Отстрани на него имаше големи бели дивани и бар с алкохол. - Е, сега какво ще правим? - попита ме с любопитен поглед Вон. Аз само хванах ръката му и го заведох до диваните, където го бутнах да седне. Отидох до бара с напитките и извадих чисто нова бутилка с качествено уиски. Извадих и две специални чаши и налях по малко. Не го попитах дали иска, но предположих че ще ни дойде добре и на двамата след такъв изморителен спринт от плажа. Подадох му чашата с алкохола, а той ме дръпна към себе си, така че бях седнала в скута му. Той отпи от чашата си, същото направих и аз. След това той ме хвана за врата ми и ме дръпна към себе си, като започна да ме целува. Целувката далеч не бе нежна - бе груба и пълна със страст. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 2:19 am | |
| Басейна беше страхотно местенце.Имаше си диванчета и дори малък бар с алкохол.Двамата продължихме да се разхождаме около басейна,когато изведнъж тя ме бутна на дивана. Отиде и взе бутилка алкохол.Придърпах я към себе си и я сложих да седне в скута ми.Целунах я страстно и отпих от алкохола.Веднага усетих,че това е уиски.Беше доста добро на вкус.Но смесването на уиски и Никол,беше една доста взирвоопасна реакция. Целунах я страстно.Оставих чашата на малката масичка до дивана,след което прокарах ръка по бедрото `и.Целунах я нежно.Свалих едната презрамка на роклята `и,а после и другата.Срещнах погледа `и. Погледнах я перверзно и свалих роклята `и.Тя сипа малко от чашата си в устата ми.По тениската ми покапаха няколко капки уиски.Целунах я по устните,а после по врата и стигнах до деколтето. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 2:43 am | |
| Вон свали първо едната, а после и другата презрамка на роклята ми. Аз не се противях - нямах нищо против това точно той да ме съблече. Той срещна погледа ми и аз кимнах с глава. Хубаво беше, че се разбирахме само с поглед какво искахме. Изправихме се, а той съблече роклята ми. Загледа се в мен, по-скоро в тялото ми. Няма да лъжа - изглеждах доста добре. Обичах да се грижа за тялото си с тренировки във фитнеса. А и Вон беше доста добре оформен... Той отново ме сложи да седна в него, а аз взех чашата си с уиски и сипах малко в устата му, като няколко капки паднаха на тениската му. Устните му започнаха да шарят по врата ми, а после слязоха надолу по деколтето ми, чак до гърдите, където се заседяха. Малко след това вдигнах главата му, за да се целунем бързо. Станах права и хванах тениската му. За части от секундата я свалих и му помогнах с панталоните. Скоро и излишното бельо се намираше на земята. Той се сложи да легна на дивана и ме целуна по врата. Аз прокарах ръце по гърба си, а Вон настръхна. Хареса ми, че успявах да го накарам да се чувства добре. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 2:55 am | |
| Чувството беше страхотно.След по - малко от няколко секунди вече и двамата бяхме само по - бельо. Сложих я да седне на диванчето,след което свалих и останалото бельо по нея и по себе си.Започнах да я целувам и бавно да прониквам в нея. Тя стенеше и пъшкаше.Зарадвах се и постепенно усилих темпото.Като не преставах да я галя и целувам.Наведох се и хванах едната `и гърда.Започнах да я мачкам,след което се наведох и я облизах,като накрая леко я захапах.Тя потръпна,полудях. Започнах да прониквам все по - лудо.И да я карам да ме иска повече и повече. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 3:57 am | |
| Вон бавно проникна в мен. За пореден път се замислих колко бързо стана всичко. Преди час не можехме да обясним чувствата си един към друг, а сега вече бяхме у нас, на път да правим най-страхотния секс в живота си. От устните ми излезе силно стенание. Адски много ми харесваше и се чудех как досега не бяхме направили чувствата ни реалност. Вон постепенно забързваше темпото, но не спираше да ме целува навсякъде. От време на време успяваше да намери устните ми и да ме дари със страстна целувка. С всяка изминала минута аз потръпвах от удоволствие, а това го караше да полудява. Бях страшно доволна от себе си, че го карам да изпада в такова състояние. Исках го безумно много. Дивана ни беше тесен. Ние бяхме като луди и очевидно мястото ни не ни стигаше. По едно време, след поредната целувка доближих устни до ухото на Вон и му казах: - Да се преместим в басейна... - смятах, че това ще донесе допълнителен адреналин към иначе перфектната вечер. Той послушно стана, вдигна ме на ръце и внимателно влезе в басейна. Водата бе много топла. Вон ме опря на стената на басейна и страстно започна да ме целува, като прокарваше ръцете си по бедрата ми, а аз своите - по неговия гръб. Секунди по-късно, докато той пак бе започнал, едва намерих сили да му прошепна на ухото: - Подлудяваш ме! | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 4:47 am | |
| Тя предложи да влезем в басейна.Явно дивна не `и стигаше за да ми се наслади.Всъщност и на мен не ми стигаше,затова веднага се съгласих.Вдинах я на ръце и заедно влязохме в басейна. Потопихме се в топлата вода,след което леко я опрях в стената и започнах да я целувам.Механично с това започнах да прониквам в нея. Потопих се за момент под пода и започнах да целувам всяка част от тялото `и,която не беше под повърхноста.Излязох отново отвън и продължих да прониквам в нея. -Желая те! - успях да отговоря на нейното "Подлудяваш ме!"Продължих да я целувам.Но точно тогава,тя се извъртя и бутна мен в стената на басейна и започна да ме целува,като постепенно слизаше надолу.Тя ме подлудяваше и то много. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 6:27 am | |
| - Желая те - отвърна едва чуто Вон, след което ме целуна, затвори очите си и тихо изстена от удоволствие. Той продължаваше да прониква в мен, като с всяка секунда забързваше темпото и сякаш го правеше нарочно, само и само, за да ме подлудява все повече. Извендъж на мен ми хрумна нещо. Внезапно го обърнах, така че той да е с гръб към стената и започнах да го целувам. Трябваше да си призная, че той бе много добър в целуването. Като цяло във всичко беше повече от перфектен, но целувките му... не можех да им устоя. Постепенно започвах да слизам все по-надолу и по-надолу. Очите на Вон стояха затворени. Той се наслаждаваше на всяка една секунда. Върнах се обратно на повърхността, където той ме повдигна и пак ме обърна към стената, като продължи да прониква в мен и едновременно с това не спираше да ме целува страстно. Не зная колко минути точно оставахме без да си поемаме дъх, докато се целувахме, но аз имах чувството, че когато съм с него нямам нужда от въздух. Той бе моя въздух. Вече бяхме почти на ръба. Водата от басейна се разплискваше навсякъде около нас. Сигурно икономките в момента стояха до вратата и подслушваха, но какво пък! И ето, че момента дойде. И двамата крещяхме от удоволствие. Бях забила нокти в гърба му, но той не даваше признак, че го боли. По-скоро му беше приятно. Всичко свърши с гръм и трясък и много вода наоколо. Той ме обърна, така че той да е с гръб към стената, а аз да съм пред него и ме прегърна силно. - Обичам те! - казах му отново аз, а той ме целуна. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 8:37 am | |
| Двамата се раздавахме един за друг.Не исках момента да свършва.След известно време всичко щеше да избухне и накрая този момент дойда.Отпуснах се на повърхноста и придърпах Никол към себе си. Стояхме така - вкопчени дълго време.Усмихнах се и започнах да плувам.Знаех,че нямам много сили и всеки момент ще падна,но не ми пукаше.Направих няколко обиколки,след което излязох отвън и взех две кърпи.Едната сложих на раменете си,а с другата завих кръста си. Погледнах към нея. -Какво ще правим сега? - попитах направо. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 8:45 am | |
| Вон ме попита какво ще правим сега. Не знаех, наистина не знаех. Погледнах към часовника, който се намираше на една от стените и осъзнах, че вече е доста късно. Изобщо не бях усетила кога е минало времето. Приятеля ми вече беше излязъл от басейна и беше увил около кръста си една кърпа. Уоу, чак сега успявах реално да осъзная колко секси беше той. - Както и да правим, искам просто да съм с теб! - казах му простичко аз, след което излязох от басейна. Макар че бях гола и той вече ме бе виждал така, аз взех една суха червена кърпа и се увих с нея. Отидох до бара и взех бутилката с алкохол. Навдигнах я и отпих една доста голяма за момиче глътка. Не че пиех, просто понякога обичах да удрям по няколко по-големи глътки алкохол, за да ме отпуснат. Сега бях толкова уморена, че тези глътки бяха спасителния ми пояс. - Ти имаш ли някакви идеи? - обвих кръста му с ръце и го попитах, като се надявах той наистина да има идеи за вечерта. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 8:53 am | |
| Тя нямаше никакви идеи,аз също. Тя отиде до алкохола и изпи една доста голяма глъдка.Когато тръгна към мен,изражението `и беше много смешно.Придърпах я към себе си,след което тя ме попита дали имам някакви идеи. -Никакви! - казах бавно и повдигнах рамене. - Може да отидем някъде,но на мен ми се стои в къщата не знам защо. - допълних и погледнах в очите `и,които бяха прекрасни. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Съб Апр 23, 2011 9:06 am | |
| Чудесно! Никой от нас нямаше идея какво да правим сега. Макар че... аз имах доста идеи, но те не бяха изпълними в един часа през нощта. - Какво ще кажеш за филм? Доста съм изморена, пък филмът може да ни приспи по-лесно - предложих аз и го целунах бързо по устните. Хванах го за ръката и го замъкнах нагоре по стълбите, към моята стая. Никой не знае, че аз в гардеробната си държа няколко чифта мъжки дрехи, които по една чиста случайност бяха точно размера на Вон - боксерки, тениска и дънки. Дрехите бяха чисто нови, купени специално за случаи като този. Влязох в гардеробната, измъкнах си една широка тениска и боксерките и тениската за Вон. Предположих, че точно сега няма да иска дънки. Върнах се в стаята и го забелязах да ме оглежда перверзно отново. Направих му смешна муцунка и му подадох дрехите. - Чисто нови са! - казах въодушевено, а той пое дрехите и ме дръпна към себе си, вдигна ме на ръце и ме целуна дълго. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Апр 24, 2011 1:49 am | |
| Никол предложи да гледаме филм.Лично не мен сега не ми беше до филми,но все пак се съгласих. Двамата тръгнахме към нейната стая.Тя ми даде някакви друхи,и каза,че са чисто нови. Аз взех дрехите и бързо се облякох.След което я видях,че и тя се облича.Накрая и двамата бяхме облечени.Тя взе лаптопа си и попита кой филм искам да гладеме.Казах `и,че няма значение.Тя пусна някакъв филм.Двамата легнахме в леглото `и и се загледахме в екрана.Придърпах я към себе си,след което намерих устните `и и я целунах страстно и продължително. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Апр 24, 2011 1:58 am | |
| След като Вон взе ддрехите и ги облече набързо, аз отскочих до другата стая, където се зареждаше лаптопа ми. Взех го и се върнах при приятеля ми, който вече беше легнал на леглото. Попитах го има ли предпочитания за филм, но той просто вдигна рамене и отговори отрицателно. Имаше му нещо. Не знаех какво, но определено го познавах добре и знаех, че нещо му е кофти. Предположих, че отново става дума за въпросната среща с момичето. Преди да попитам каквото и да било, обаче, той ме придърпа към себе си и ме целуна страстно и дълго. След като отлепихме устните си, аз го погледнах загрижено. Погледът му блуждаеше някъде настрани. Бутнах компютъра настрани и седнах по турски. Вон ме погледна любопитно. В крайна сметка, аз се реших да го попитам, поех дълбоко дъх и започнах: - Вон, познавам те по-добре, отколкото си мислиш. Има ти нещо, не можеш да го отречеш. Не искам да ме лъжеш и искам да ми обясниш за какво става дума, защото в момента си всичко друго, но не и щастлив... | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Апр 24, 2011 2:21 am | |
| Точно това не исках да става.Тя си помисли,че ми има нещо и веднага реши да ме разпита.Премести компютъра и застана пред мен.Попита ме какво ми е,и че въобще не изглежам щастлив. -Всъщност всичко ми е наред,просто съм много изморен и не ми се гледа филм! - казах напълно честен.Не прикривах нищо,и се надявах тя да не се обърка.Погледнах я с надеждата да приеме това което казах,а не да ми кара да обеснявам.Усмихнах се и я целунах. - Но ще гледам този филм,само заради прекрасната компания,която имам. - намигнах `и и отместих един кичур коса от лицето `и,след което я целунах продължително с език. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Апр 24, 2011 5:13 am | |
| Вон криеше нещо от мен. За пръв път от толкова години насам, не бях убедена, че ми казва всичко точно каквото е. Бях почти сигурна, че става дума за онази правалена от мен среща с момичето. Но не бях достатъчно смела, за да го попита дали наистина е това. Не бях от типа хора, които щя тръгнат да разпитват постоянно. Смятам, че щом един човек не иска да споделя, значи наистина не иска. Затова и сметнах за правилно да ме питам приятеля ми повече, а да му се доверя, макар и сляпо. След като Вон ми обясни, че няма нищо ме дръпна към себе си и ме целуна с език нежно и продължително. За миг забравих всичко около мен. Той беше толкова добър в целуването, че ме караше да се самозабравя. - Знаеш ли... - подех аз - Хайде да не гледаме филм. Да си лягаме... - предложих му аз. Явно наистина не му беше до филм и аз не исках да го притискам. Преди да ми отговори, той ме хвана за кръста и ме сложи да легна. Легна върху мен и продължи да ме целува страстно с език. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Апр 24, 2011 8:54 am | |
| И след като приключихме двамата легнахме на леглото.Искаше ми се да довършим,но просто нямах сили след онова,което стана в басейна,затова се отпуснах и затворих очи. -Аз заспивам! - усетих се да казвам и се отпуснах.Започнах да се унасям,и след известно време сигурно съм заспал.Помня само,че сънувах доста интересен и хубав сън.Искаше ми се на сутринта Никол да ме събуди,и да не се е измъкнала дори без едно чао. |
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри Нед Апр 24, 2011 8:59 am | |
| На сутринта, станах по-рано от обикновено, но бях в изключително лошо настроение. Не знаех на какво се дължеше това, но предположих, че бе на факта, че на човека, с който бях преспала снощи, му имаше нещо, а аз не знаех какво е. Вон все още сладко спеше на леглото. Чувствах се ядосана. След секса снощи, дори не изявяваше желание да говори с мен. Какво бях направила? В крайна сметка реших, че като се поразбуди, като се оправи, щях да му кажа, че е свободен да прави каквото си иска и че аз няма да съм таки, която ще го притиска до стената. Просто не бяха такъв тип момиче. Шумът, който вдигнах случайно в стаята събуди Вон. Бях си облякла сатенен халат и си бях вързала косата на малко кокче на тила на главата. Кафето вече беше готово и чакаше да бъде изпито. - Добро утро! - казах с леко студен тон аз - Искаш ли кафе? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри | |
| |
| | | | (18+) Къщата на Никол Дж. Стюарт и Триша Тиъри | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |