Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Ресторант " UnderSea" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Ресторант " UnderSea" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Ресторант " UnderSea" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Ресторант " UnderSea" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Ресторант " UnderSea" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Ресторант " UnderSea" EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Ресторант " UnderSea" EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Ресторант " UnderSea" EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Ресторант " UnderSea" EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Ресторант " UnderSea" Vote_lcapРесторант " UnderSea" Voting_barРесторант " UnderSea" Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Ресторант " UnderSea" Vote_lcapРесторант " UnderSea" Voting_barРесторант " UnderSea" Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Ресторант " UnderSea" 3634557V Ресторант " UnderSea" Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Ресторант " UnderSea" Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Ресторант " UnderSea"

Go down 
5 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Annabelle Carter
All of the famous people of the world
All of the famous people of the world
Annabelle Carter

Брой мнения : 680
Име на героя : Annabelle Carter
Години на героя : 30

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: брат - Hero
Гадже: Гадже:: търси се
БФФ: БФФ:: Ivy Dawson, Никол Дж. Стюарт

Ресторант " UnderSea" Empty
ПисанеЗаглавие: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyВто Мар 22, 2011 4:49 am

Ресторант " UnderSea" Undersearestaurant
Върнете се в началото Go down
Кари Престън

Кари Престън

Брой мнения : 115
Име на героя : Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:06 am

Прибрах се в нас след случката с Дарън.Чуствах се ужасно>Отидох до кухнята да видя дали има нещо за ядене,обаче се оказа че няма.преоблякох се и реших да отида на ресторант.Не бях в много голямо настроение,но бях гладна.Скоро се озовах пред Ресторант " UnderSea".Влязох вътре и се настаних на една маса.Започнах да разглеждам менюто и се облегнах удобно назад.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

Брой мнения : 444
Име на героя : Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:11 am

Цял ден се разхождах. Отидох към центъра и усетих, че огладнявам. Видях, че пред мен имаше една реклама "Ресторанр"UnderSea"" . Реших да го огледам. ЗАпътих се към рекламата и стигнах до едн необикновено заведение. Отворих врата и влязох. Вътре беше странно, но аз бях много гладна. Огледах за свободни маси, но нямаше. Реших да посетя друго място. Обърнах се и отворих вратата, но ...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:17 am

Докато си разглеждах менюто някакво момиче бутна вратата да излезе обаче ме блъсна леко.Менюто падна на земята,а аз клекнах да го зема.Седнах обратно на стола и се облегнах.Момичето дойде до мен и ми се извини.
-Няма проблем.-отговорих и се усмихнах.-Ако искаш може да ми правиш компания.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:20 am

Невниманието ми се доказа. Без да искам бутнах менюто на една девойка. Извиних и се, а тя ме покани на масата си. Уау какъв късмет.
- Мерси и пак извинявай!- казах и кръстосах крака. Взех си едно меню от другата маса и го разгърнах. Хората ме гледаха странно. Погледа ми беше в ястията, но след малко се замислих и си казах, защо не се запознаем Личеше си, че не беше избухлива.
- Ъм аз съм Мер!- усмихнах се като подадох поглед от менюто. Подадох ръката си за поздрав...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:25 am

-Аз съм Кари.Приятно ми е.-усмихнах се и си подадох ръката.-Като те гледам доста си поогладняла.-засмях се.
Сервитьорката дойде и ни попита какво искаме.
-За мен една вегетерианска пица и една чаша червено вино.-усмихнах се и погледнах Мери.Не можех да спра за случката в дома на Дарън.Само докато си седях на масата ми идеше да ревна като някое малко бебе.Аз бях виновна за всичко и сега последствията ме бяха застигнали.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:29 am

- За мен една кола и някакви панирани неща?- сервитьорката ме погледна странно. Аз и направих гадна физиономия, а тя замина към кухнята. Кари ми изглеждаше странно. Беше разтроена. Затворих менюто и започнах да тракам по масата с нкти.
- Ъм какво има. Изглеждаш притеснена?- лщбопитствах ...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:34 am

-Нищо,не искам да те занимавам.Мисли за храната не за моите глупости.-засмях се.
Облегнах се удобно назад и бръкнах в чантата да си извадя цигарите.никога преди не бях пушила,но сега....
-Теб какво те води в Ла.-попитах любопитно,усмихвайки се.Дръпнах от цигарата и издишах облак дим.Почуставах че за миг това което беше станало в къщата беше само един кошмар,но не беше.Бутнах цигарите към Мери.
-Ако искаш си вземи.-усмихнах се.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 9:52 am

Тя бутна една кутия цигари, но аз ги отказах. Имах си. Извадих от джоба на якето си едни цигари и една запалка. Запалих цигарата, което бях взела и леко си дръпнах. Едн хора от съседнатата маса ни погледнаха подозрително.
- Ъ тея пък какво искат?- обърнах се към Кати и вдигнах рамене. След малко донесоха поръчка. Взех една от хапките и си я наврях набързо в устата. После отпих от колата и преглътна...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 9:56 am

Оказа се доста свястно момиче в сравнение с другите крави които бях в този град.
-Ти кога пристигна тук?-усмихнах се.Поръчката ми дойде и набързо отхапах едно парче от пицата.Беше много вкусна.Отпих от виното и си дръпнах от цигарата.Храната беше добра в ресторанта.Явно пак щях да дойда някой ден.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 9:59 am

- Ами от скоро. Много скоро- усмихнах се и дръпнах от цигара още веднъж. Взех от чантата си едно прахче:
- Дрогирваш ли се?- попитах тихо. Аз не, но винаги си имах в чантата. Отхапах и още една хапка и отпих от колата. Сякаш преглътнах бушка лед. Нещо ми стана. Дръпнах от цигарата и ми стана сякаш по добре. Очите мисе насълзиха...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:46 am

-Не,но днес съм в такова шибано настроение че дори не ми пука.
Взех прахчето и го изшмърках.Почуставах се толкова добре.Шмръкнах си още един път и го върнах.За момент забравих за всичко и къде съм.
Отпих от виното и взех едно парче от пицата.Когато го изядох си дръпнах от цигарата.Когато я изпуших я загасих в пепелника.Някаква жена се обърна и видя прахчето.
-Какво зяпаш.И ти ли искаш?-засмях се и Мери ме последва.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 8:32 pm

Кари не отказа на предложението ми и си дръпна от прахчето. Аз я гледах и си пих колата. "Доса трябва да е ядосана, щом попринцип не смърка."- помислих за миг, докато една жена не ни погледна странно. Засмях се на КАри и отново отхапах от хапките.
- Ъм на колко си и с какво се занимаваш?- любопитно попитах Кари, като запалих още една цигара. Не ми пукаше за кариерата ми. Вече ми беше писнало от нея.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 9:16 pm

-Ммм на 18 съм.Модел съм.Ти?
Отпих от винито си и оставих чашата на масата.Вече не ми се ядеше затова бутнах леко чинията на една страна за да не ми пречи.Повиках сервитьорката и си поръчах един коктейл.Чуставах се доста добре след шмъркането на прахчето,но не знаех как ще се прибера после.Но не ми пукаше.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 9:22 pm

- Аз на 17 и сам актриса и фотомодел!- усмихнах се и си дръпнах от цигарата. Огледах заведението, за някой готин батко, но естествено късметът ми не беше чак толкова голям.
- Ъм ти от кога си в градът?- попитах на свой ред и зачаках отговор като отпих от колата...
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:00 pm

-Ми и аз от скоро,но вече мисля да се местя другаде.-засмях се.
Коктейлът ми дойде и аз отпих от него.Беше божествен.Запалих си нова цигара и се облегнах удобно назад.
-Е не си ли срещнала някой секси батко.-усмихнах се.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:03 pm

Замислих се и се сетих за Джейсън и за виенското колело. Стаписах се като гледах право в едно стъкло и си спомнях всичко.
- Ами да! Не не съм срещнала още- казах.
- Ами ти!- попитах и дръпнах от цигарата си.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:07 pm

-Ами срещнах,но.-глкедах в една точка и сичко преминаваше през ума като късометражен филм.Исках да забравя са случилото се.Все пак не беше единственият мъж в този град.Щях да си намеря все някой.Отпих от коктейла и си дръпнах от цигарата.
-Ти защо се премести тук ?
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:11 pm

кари гледаше странно.
- Какво се случи между вас.- попитах с любопитство и след това отговорих на вапроса.
- Ами имах снимки тук и мисля да поостана!- отговорих и прибрах цигарите, защоъо се усетих, че прекалявам. изпих колата и отместих храната. Наядох се.
Кари Престън

Кари Престън

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:18 pm

- Какво се случи между вас - попита ме тя.
-Нещата не потръгнаха.-Веднага избърсах сълзата която потече по лицето ми.Усмихнах се и се и си дръпнах от цигарата.
-E не е единственият мъж в този град.-усмихнах се.
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:21 pm

- Е много ясно, че не е, но той или ти го заряза.- започнах да разпитвам сякаш разкливах местопрестъпление. Тя избърса една сълза, а аз се ухилих. Стана ми смешно. Мился, че няма да рева ако зарежа някой, но ако той ме беше щях да си умра в сълзи.
- Може ли да ми кажеш кой е?- още по любопитна станах...
Аманда Банкс

Аманда Банкс

Брой мнения : 22
Име на героя : Аманда Банкс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:56 pm

Излезнах да се поразходя малко реших този път да карам без шофьор ,а просто да се порадвам на слънчевите лъчи. Беше станало около обят за това реших да влезна в най- близкия ресторант и да хапна една слата.Влезнах в ресторанта и видях позната физиономия. И се приближих
- Здравей - казах и аз усмихвайки й се
Джейсън Милър

Джейсън Милър

Брой мнения : 97
Име на героя : Джейсън Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:57 pm

Джеис реши да се разтъпче и да излезе малко на свеш въздух. Хората биха предпочели да си починатв някоя тиха градинка, но не и той.
Реши да отиде да хапне някъде.
Отби се в един ресторант и седна на бара. Поръча си водка с лед , и се загледа през прозореца
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 10:59 pm

Кари не казваше нищо гледаше в една посока. Все едно нямаше наоколо присъстващи. След малко едно момиче се приближи и ме поздрави. Кари не забеляза естествено.
- Здравей!- усмихнах се.
- Аз съм Мери!- подадох ръка и сложих прахчето набързо под пепелника.
- С нещо да ви помогна?- попитах любезно, като крих цигарите. Момичето сякаш ме познаваше. След малко влезе едно момче. Огледах го и видях, че е Джеймс.
- Мамка му. Той пък какво търси тук- казах тихо. Момичето ме изгледа.
- Седни.- казах и за да не ме види омчето..
Аманда Банкс

Аманда Банкс

Брой мнения : 22
Име на героя : Аманда Банкс

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" EmptyСря Апр 06, 2011 11:12 pm

Седнах и се усмихнах
- Аманда - казах и аз и махнах с ръка на сервитьорката ,когато дойде си поръчах една салата и се обърнах към момичето
- Лично не се познаваме,но съм те виждала на няколко пъти - обесних и аз , и чух какво каза за момчето което беше влезнало току що
- Какво му е на него ? - попитах я аз
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ресторант " UnderSea"   Ресторант " UnderSea" Empty

Ресторант " UnderSea"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Центъра-
Идете на: