Кой е онлайн? | Общо онлайн са 34 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 34 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Ресторант " UnderSea" | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:15 pm | |
| Момичето се представи и каза, че ме е виждала няколко пъти. - Къде си ме виждала?- попитах, като много добре знаех отговора. - А колкото до момчето...Нищо му няма- погледнах го и се свих, зад Аманда, за да не ме види. - Но защо трябваше да дойде?- помислих, а след малко мислите ми прозвучаха странно... | |
| | | Аманда Банкс
Брой мнения : 22 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Аманда Банкс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:20 pm | |
| - По разни партита - отговорих и аз и я погледнах отново - Да не е някой бивш? - попитах я защото забелязах как се скатава леко зад мен , а след това сервиьорката дойде и ми остави салатата , докато още беше тук си поръчах и една чаша вода и погледнах пак към Мери - Защо се криеш така от него? - попитах я боже понякога бях доста любопитна | |
| | | Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:24 pm | |
| - Да ли ми е бивш?- замислих се. Така няма как да го нарека. Това си беше една забивка от негова страна. Как ме остави. Сигурно е искал да ме предпази. Незнам. Донесоха салатата на Аманда, а Джейсън погледна насам. Набързо погледнах надолу и сложих ръка на главата си, за да с подпра. - Не не ме видя нали?- попитах Аманда, която му метна, а той я изгледа наперено, както беше на колелото... | |
| | | Аманда Банкс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:32 pm | |
| - Определено не мисля ,че те е видял - казах и аз и отпих от водата ,която току що ми бяха донесли. - Е добре ,защо не го поставиш на мястото му , ако просто си е играл с теб? И не приключиш веднъж за винаги с него? - попитах я аз , лично аз така бих направила. Бих застанала пред него и бих го сложила на мястото му | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:35 pm | |
| - Е да ама ми хареса!- усмихнах се странно. Извадих цигарите от чантата и запалих една. Кари все още гледаше в една точка. Следеше разговора ни, но не казваше нищо! - Нито дума за цигарите!- казах наперено. Щом той дойде в заведението сякаш аз бях аразена от неговото надуто поведение. - Оф остави!- облегнах се назад и го загледах. | |
| | | Аманда Банкс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:38 pm | |
| - Добре нямаш проблем - казах и аз и се усмихнах - Добре да видим сега. Той не те видя ,но ти постоянно го гледаш? - казах аз и замлъканах - Ако не искаш да говориш за това спирам - продължих на свой ред,а след това млъкнах и си боднах от салатата | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:40 pm | |
| - Не мога да спра да мисля за това!- казах и погледнах Аманда. ЗАмислих се за Кари и как тя се е разделила с някой си. Беше прекалила с дрогата, затова замлъкн. Нито думичка не обелваше. - Той е той е...- казах и отново го погледнах.-актьор- казах. - Секси актьор- допълних. Видях, че се обръща, затова на бързо обърнах глава... | |
| | | Аманда Банкс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:44 pm | |
| - О това става ясно. Но защо не се опиташ да говориш с него? - попитах я аз а след това добавих - Плюс това ,нали знаеш по умния отстъпва и прави първата крачка - казах й и се усмихнах -А и да права си секси е,но пък ако не стане с него той не е единствения секси актьор насвета | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:46 pm | |
| Замислих се за думите й. Вярно е, че не е единственич, но е готин. - Офф няма значение. Искам да изчакам още мъничко, да видя какво ще стане!- казах и се засмях самодоволно. - Ами ти имаш ли приятел.- попитах и погледнах Аманда... | |
| | | Аманда Банкс
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" Сря Апр 06, 2011 11:49 pm | |
| - Не нямам . В момента определено предпочитам да не се занимавам с такива неща ,като приятел - казах и аз усмихвайки се. - Да но ,нали знаеш мъжете имат доста голямо достойнство и понякога ако ти не направиш първата крачка те няма да я направят - казах и аз усмихвайки й се | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Ресторант " UnderSea" | |
| |
| | | | Ресторант " UnderSea" | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |